Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 18 Temmuz 2009; 17:45:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Yumurta kırdırma dediğiniz ney ben anlamadım topladığım yumurtaları townda kamyonun önündeki bayan npc ye veriyorum para karşılığında.

evet ister kırdır istersende digi citynin onları araştırması için parayla sat :D:D
    ama kırdırırsan içinden pot yada elbise cıkabiliyor ama paran yetmez digimonun 15 lwlken :D 25 lwl kırık yumurtalarının tanesi 100 e satılıyor o zaman daha rahat para kazanabiliyorsun.
  • Oynayanlara soruyorum brave falan varmı yine (egg'ler crest'ler) ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowz61

Oynayanlara soruyorum brave falan varmı yine (egg'ler crest'ler) ?

Yok ama yumurta denen zımbırtılar var...
  • quote:

Ne karışıyonki ? - bana değildi dimi

Yok değildi shaqe33'ye dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

quote:

Oynayanlara soruyorum brave falan varmı yine (egg'ler crest'ler) ?

Yok ama yumurta denen zımbırtılar var...

Eyw Peren
  • quote:

Orjinalden alıntı: kem733

quote:

Yumurta kırdırma dediğiniz ney ben anlamadım topladığım yumurtaları townda kamyonun önündeki bayan npc ye veriyorum para karşılığında.

evet ister kırdır istersende digi citynin onları araştırması için parayla sat :D:D
    ama kırdırırsan içinden pot yada elbise cıkabiliyor ama paran yetmez digimonun 15 lwlken :D 25 lwl kırık yumurtalarının tanesi 100 e satılıyor o zaman daha rahat para kazanabiliyorsun.

Town da kamyonun önündeki kahverengi saçlı olan kadından ikinci seçeneği seçiyorum ben.Yumurtayı koyup işlemi başlatıyorum yumurtayı alıyor para veriyor.Param 0 ken yapıyordum apra kazanayım diye.Kırdırmayı nasıl yapacam peki?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kem733

quote:

Town da kamyonun önündeki kahverengi saçlı olan kadından ikinci seçeneği seçiyorum ben.Yumurtayı koyup işlemi başlatıyorum yumurtayı alıyor para veriyor.Param 0 ken yapıyordum apra kazanayım diye.Kırdırmayı nasıl yapacam peki?

1. seçeneği seçeceksin

• @kem
    Ben hepsine bakmıştım tabikide birinci seçenkte nasıl yapacağımı anlamadım cidden yumurta koyduktan sonra bi türlü başlatamadım.Başlamıyordu yani alttaki 4 kutucuğa birşeyler mi koymam lazım.
  • uff yha hergün hergü kapanıyo oyun ne zaman açılacak ?
  • Quest'ler eklenmiştir.Devamı gelicek tabi ingilizce foruma koyarlarsa
  • @Cem hergün orjinal açılana kadar 8 ile 4 arasında aktif closed beta.

@Tokio yumurtayı elle koyma orda çantanı scan eden bi tuş var ona bas istediğin hangisiyse gelince yeterli paran varsa başlar o allttaki 4 kutucukta yumurtadan cıkacak itemelr gözükecek onlar bos olması doğal
  • neye eklendi yama ya mı?(( eklendiyse nerden indirecez))
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemking95

neye eklendi yama ya mı?(( eklendiyse nerden indirecez))

Quest açıklamaları eklendi ilk mesaja.

Ayrıca TAMERLERİN ÖZELLİKLERİ YOKMUŞ
  • bnde 4-2 görevi varda ztn onu mor saçlı kızdan aldım hq center neresi ? ilk başladığımız yer mi yoqsa görevi aldığım kızın yanındaki sarışın mı?

• Digimon Yakalamak:

Oyunun klasörüne girin Data/Media daki tutorial4 i izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 18 Temmuz 2009; 20:54:28 >
  • bende tutorial5 de ğil tutorial4 ü açınca digi yakalama cıkıyor :D

o disk gibi gözüken hangi item acaba % sini arttırıyor digimon yakalamanın daha dogrusu yumurtadan cıkmasının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 18 Temmuz 2009; 21:00:16 >
  • tutarial 4
  • 24dk sonra oyundayım insin şu
  • brave felan yok ama gözlük gysi felan var arkadaşlar

mesela bi gözlük +50 HP felan verio şort +10 def felan. yada tam tersiydi. ama fiyatlar biraz dğişik.

1 M 300B felan. o 1 M nasıl yani normal 1.000 B mi ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.