Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER SIZCE INDIRMELIMIYIM ??? DEĞERMI ONU SOLEYIN YAW
  • Benim bilgisayarımda vista fakat direk tıklıyıp açabiliyorum
  • ban durumu varmı ????? ip banı
  • BEYLER UYELIKTE KSSN NO YAZIYORUM OLMUYOR VIDEOLU ANLATIM YAPARMISINIZZZ
  • ARKADAŞLAR ÜYELİKTE 2. YERDE ISIM OLAN YERE TURKCE MI YAZACAM YOKSA KORECEMI ??? :S BIRAZZ ACIK ANLATIRMISINIZ OZELLIKLE FEYYAZZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenyildiz

Benim bilgisayarımda vista fakat direk tıklıyıp açabiliyorum

Kullanıcı Denetimi ayarı aktif olmadığındandır.
  • feyyaz banada cvp yazzz
  • sorun ne shadow
  • beyler oyunu yeni yükledm pc de kasma felan olmuyo ama tamerler ve digimonlar mavi çözümü yokmu :S
  • Oyun kapanmadan 5 dk önce saat tam 16.00 da lwl attım atar atmaz anında kapandı oyun

• ben de 11 oldum kapandı gelişiyorum artık ama mp ler gidiyo
  • [img=http://img217.imageshack.us/img217/415/81999801.th.png] resim bu da daha demin forum upload ini seçmiştim olmadi
  • uff nie olmuyo yha uploadladim gene olmuyo
  • bnm sorunumn çözümü yokmu ya oyun oynanmıo bütün digimonlar tamerler mavi ya map deiştirnce renk te deişiyio :D
  • silinmiş resim cemking..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JicxMan -- 19 Temmuz 2009; 16:42:36 >
  • arkadaşlar tutarial 4 de 33. saniyede yumurta açtırıyorya ondan kıyafet fln çıkıyo onları takınca gidip istenilen digi yi kescez onu anladım fakat digi nin bizim olmasi o benekli yumurta çikana kdr onun türünü mü kesmemiz lazım ?
  • beyler yardım edin lütfen oyunu indirdim 2 tanede üyelik açtım 2 sindede bittiğinde sitesinden login olmaya çalışıyorum ıd ve şifre mi yazıyorum olmuyorrr sizdede bole bi sorun varmı yardım edinn

• arkadaşlar kendime biyomon yaptım fakat o parıltılı benekli yumurtayı başlangıçta vermişti tekrar bulmak zor mu sizce ?
  • feyyaz üyelik alımında 4. kısım yok :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.