Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • offf yha böle şeymi olur ne gsl kasıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin345

bu hatalardan bıktım artıq yha ayın 24 dü glsinde full olsun bıktırdı artıq

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi]

hüseyin tüm ifadeleri anladım ama teelefonla konuşanın ne alakası war

• Bu konu üst konu olsun bence yöneticiye mesaj atcam
  • Bu mesajlar varken bu klonuyu üst Değil çöpe atarlar.! ''hüseyin345'' böyle mesaj atmaya devam ederse konu cöpe gitcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dujo

Bu mesajlar varken bu klonuyu üst Değil çöpe atarlar.! ''hüseyin345'' böyle mesaj atmaya devam ederse konu cöpe gitcek

Yöneticilerin mesaj silme yetkileri var sonuçta Bölümün en yararlı konusu bu şuan bence üst konu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 21 Temmuz 2009; 11:38:53 >
  • shadowz61:

Biliyosun Ki konu Silme ve Daha birçok Yetkileri Var.

hüseyin345 :

Konu Boşu boşuna Post atiyorsun önemLi Bişe olunca Zaten Arkadaslar Yazıyor yeni Bişe oLunca Durduk yere 10-20 Tane smiley Yapıp yanına 2-3 cümle koyunca buna mesaj Denmez. Ya adam gibi yazcaksın Yada Hiç Yazmıcaksın...
  • Ben Sana Adam gibi yazmayı bendne öğrenceksin Demiyorum.. Evet ben Şahsi oLarak Rahatsızlık duyuyorum.. Boş post kasıyorsun Konuyu kirletiyorsun.

Konu Gerekince renkli zaten fazla renk gözü bozar. Burada acılan Hiçbir Konuda Kel DeğiL emin oL.
  • arkadaşlar 3. servere a sakın gelmeyin çoq klabalık oldugundan acaip feci kasiyo bıktım sabahtan beri 3 4 tane anca kesmişimdir bişiyler
  • quote:

shadowz61:

Biliyosun Ki konu Silme ve Daha birçok Yetkileri Var.

hüseyin345 :

Konu Boşu boşuna Post atiyorsun önemLi Bişe olunca Zaten Arkadaslar Yazıyor yeni Bişe oLunca Durduk yere 10-20 Tane smiley Yapıp yanına 2-3 cümle koyunca buna mesaj Denmez. Ya adam gibi yazcaksın Yada Hiç Yazmıcaksın...

var işte bende diyorumki saçma mesajları silerler konuyu yukarı taşırlar bu kadar
  • shadowz61 : Ben dediğine katılıyorum zaten arkadas boş post atıyor onu demeye çalısıyorum
  • quote:

shadowz61 : Ben dediğine katılıyorum zaten arkadas boş post atıyor onu demeye çalısıyorum

heh bir an farklı şeyler söylemiş gibi olduda . Tamam
  • haritalar için saol feyyaz kardeş ellerien sağlık
  • Tamam

hüseyin345: Tamam Kardeşim Buyur Benim KonuLara bakalım.!
  • Feyyaz çok güzel çalışıyorsun teşekkür ettim
  • Haritalar süper teşekkürler
  • dujo bi kaç konun gsl tmm face de katıldım grubuna hüseyin345 diyip durmayın adım görkem güzel olan konulara çirkin demem tmm bnm sinirimi konuya yansıtmam olumlu omadı ama uzattın 1 gün dursa ne olurud yani düşünceni 1 kere söle yeter başka arkadaşlarda rahatsız olduklarını söleseleridi silerdim niye konuyu batırayım tmm her neyse geride kaldı feyyazın konusunu daha çok kirletmeyelim
  • Daha öncede pek çok rehber yaptığını gördüm (pco) ve hepside gayet başarılıydı buda çok güzel
    sen olmasan ben bu oyunda ne bir quest yapardım nede level atlatırdım .
  • biyomondan başka digi yumurtası bulupda olusturan oldumu acaba bu konuya uygumu bilmiyom ama merak ettim yani biyimondan başka digi yakalayan oldumu inş anlamıssınızdr
  • Biyomon Sadece bulundu Sanırım
  • aranıyor impmolarda parlayan yumurta
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.