bende impmonlardayım ama yoq bi sonuc yumurta ararken kasılıyo ya bu özelligi sviyom bu oyunda yha eks te baya iyi gliyor
benim 6 chip tmm egg kaldı birdramon eggi sağola
biyomon yumurtası veriyo yha görev o hala duruyo bnm 4 chip var 9 tane yaptımmı tmmdır yeter 9 tane ona
benim egg lagdan gitti
arkiminde öle oldu şans yha blli olmaz blki onun yerine size gsl bişey çıkar herşeyde hayır vardır
Ooo digimon açılımş ben gelmezmiyim. Hemen üyeliğimi aldım şu anda oyun iniyor.
Bu arada feyyaz 4 bölümü anlatmamış. O bölümü yapmak içinhttp://translate.google.com.tr/ adresine girin ve aşağıdaki seçeneği Kore > Türkçe olarak ayarlayın. Ardından o yazı yazılan yerlerin başında yazan yazıları oraya kopyalayıp ne dediğini anlayın
Oyunda Şuan Bakım mı var ?
üyelik alımında bi resim gözükmüyor o adımda ne yapcaz
off of chipde biyomoın yumurtasida gitti yanlışlıkla (( neyseki agumon 30 lwl o idare eder beni)) arkadaşlar impmon nerde feyyaz abi eklemiş harita fln da ilk sayfaya baqtım konunun bulamadım
tmm yüklenmeiş ekran şimdi yüklendi gördüm map i saolasin feyyaz abi fakat impmon nerde ?? haritadaki her yeri biliyom oysaki bide resimlere komuşsun çöl olan bölüm nerde ?
quote:
Orijinalden alıntı: cemking95
tmm yüklenmeiş ekran şimdi yüklendi gördüm map i saolasin feyyaz abi fakat impmon nerde ?? haritadaki her yeri biliyom oysaki bide resimlere komuşsun çöl olan bölüm nerde ?
Çöl olan yer yok daha
beyler 13:56 hala girmiyo ne zmn gircek hbr verin
Ben oyundayım nası girimyor senin
:S anlamadım bende istee sitesinde giriyo oyunda bi hata yazıyo :S
ben oyuna rahat bi şekilde giriyorum
bende girdim simdi yanlıs yazmısım ID i BU arada 1 1,4 teyim siz nerdesiniz