Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu an oyuna giremiyom sizde mi giremiyorsunuz?(( daha demin atıldım şimdide giremiyorom))
  • bende giremiyoum 10-15 dakikaya kalmaz gireriz yine
  • Oyun Bakımda Kardeşim..

Sakın Relax Relax
  • arkadaşlar bide bişiy sorcam digimon yakalamayı izledimde sürekli yakalamk istedigin canavarı kesiyon ondan sonra birisinden parıltılı benekli yumurta çıkıyo bn genelde kasılmak için bi gün boyunca hep aynısı kestigim zaman oldu fakat hiç birinde yumurta çıkmadı
  • yeni patch doldurdu yine 1 serveramı indi acaba

bise yokmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDi3 -- 20 Temmuz 2009; 10:38:21 >
  • Şans Cemkin95 oyunda Sans Lazım okey ?
  • oyundaki nickim:ThelloXX13
    serwer5 teyim

• Birkaç sorum olacak,cevaplarınıza göre oyuna başlamayı düşünüyorum

1-Wow oynuyordum daha önceden parasızlıktan kapattım hesabı.Silkroad oynadım bi ara oynanabirliği güzel değildi,premium felan vardı.Oyunda adalet olunca oynamak istiyorum.Oynanabilirlik nasıl

2-Oyun koreceymiş.Questleri nasıl yapıcaz,nasıl partylere giricez =)

3-Lag var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Birkaç sorum olacak,cevaplarınıza göre oyuna başlamayı düşünüyorum

1-Wow oynuyordum daha önceden parasızlıktan kapattım hesabı.Silkroad oynadım bi ara oynanabirliği güzel değildi,premium felan vardı.Oyunda adalet olunca oynamak istiyorum.Oynanabilirlik nasıl

2-Oyun koreceymiş.Questleri nasıl yapıcaz,nasıl partylere giricez =)

3-Lag var mı ?

Başta gerçekten zorlanıyor insan hatta oyunu silmek istiyor hemen.(korece olmasının etkeni büyük)(Wow gibi bir oyun beklemiyorsundur herhalde )Oyuna alışınca gayet rahat ve bıkmadan oynanabiliniyor.

Open beta açılınca ingilizce patch çıkarır birileri questleri rahat yaprasın

closed Beta olduğu için lag olması normal ama insanı bıkkınlık getircek gibi 10-20 dklık lag olmuyor

• iş sanş a kaldıysa vay halime bide oyunda leomon ve de o dişli yarattıktan gördüm adı sabre bişiy di unuttum bnce yakalamak için yüksek lwl deki leri kesmemiz lazım çünkü tutoriol da da yüksek lwl de ımpmon kesiyodu
  • bugun acaip sansliyim
    kırdırdıgım yumurtalardan cikanlar:
    2 tane pantolon
    1tane t shirt
    1tane gözlük(bosu bosuna para harcadim gozluk almak icin)
  • banada tshirt cıktı 4 tane 2 tanede keten x)
  • arkadaslar video nun 54. saniyesinde atam mouse yi iteme götürüyo bnde biliyorum yumurtadaki digiyi aktif yapmak için o item den olmasi lazim başlangıçta 10 tane veriyorlarda bnde kalmadı nerden bulabilrim?
  • YARDIM NIYE ETMIYORSUNUZ BEYLER UYE OLDUM 3 KERE LOGIN DE GIRIYORUM OLMUYRRR YARDIMMMMM
  • evet arkadaşlar cvp pls bilen yoq mu?
  • oyun kaç mb acaba?
  • 340 mb
  • oyun sözde 8 de açılcakı esas serverlar ama nerde saat kaç oldu daha açılmadı böle işmi olur beaaa

• oyun gliba 2 saat ertelemeli acilcak
    @erden ne dion anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.