Hala Yoksa Yarını Bekleyin.Yarında Gelmezse Ümidinizi Kesin.
Yılan hikayesine döndü valla digimon
çok saol kardeş ... ellerine sağlık mükemmel olmuş
arkadaslar oyunun sıtesıne gırdım closed beta test yazıyor bu acılıcak anlamındamı acaba?
ben umudu kestim artık :D hala açılmadı download süresi değil hatası çıkıyor.Yan yattı çamura battı oyun :D
Evet öncelikle korece bir oyunun rehberini yaptığınız icin soğolun bir ac sorum var umarım zor olmaz
Soru 1: Agumonun gelişimi olarak geogreymon ve gelişimlerini yazmıssınız peki geo greymnon yerine greymon yapılmıyormu
Soru 2: Oyun acıldımı
Soru 3: Digimon Rpg deki gibi bir digyi yakalaak icin net mil lazım eger lazımsa paralımı
Cevapladığınız icin soğolun
quote:
Orijinalden alıntı: Er CoD2
Evet öncelikle korece bir oyunun rehberini yaptığınız icin soğolun bir ac sorum var umarım zor olmaz
Soru 1: Agumonun gelişimi olarak geogreymon ve gelişimlerini yazmıssınız peki geo greymnon yerine greymon yapılmıyormu
Soru 2: Oyun acıldımı
Soru 3: Digimon Rpg deki gibi bir digyi yakalaak icin net mil lazım eger lazımsa paralımı
Cevapladığınız icin soğolun
1.Greymon olmuyor malesef 2.Oyun bende yüklü değil şu an sildim ama bölüme bakılırsa açılmamış 3.Digimonlardan parlak yumurta düşüyor onları kırdırınca digi çıkıyor.
Greymon oluyor ama nasıl oluyor bilmiyorum çünkü agumonun evrimlerinde greymon var dikkat derseniz
yani oyuın açıldımı açılmadımı ... :D ammada kafam karıştı ...
Yok daha çıkmadı ama ne zaman çıkacağı merak konusu :D...
oyunu dört gözle beklicem :D ....
gerçekten bir yılan hikayesi oldu siteden indirilmiyor indirilmişten girmeye kalksak girmiyor ne olcak acaba ama yeni oyunlar genelde yılbaşında fln çıkıyor (tabi bnim şahsi düşüncem ama gözlemyebildiğim kdarıyla böle ) ama ne olduğu konusundaqi tek düşüncem 2010
@cemking95: 2010'da açmazlar daha erken açarlar diye düşünüyorum her diğer oyunlar gibi oyun düzenlemeleri yapıyorlardır. diğer oyunlardan farkı'da korealar bişeyi beceremiyorlar
evet haklısın
Çıkınca oynamıyacağım ben.Hakikatten böyle bi oyun için değmez diye düşünüyorum.3 senedir oynuyoruz hep emeklerimiz boşa gidiyor ve sona doğru oyunun cılkı çıkıyor artık berbat bir oyun olduğu görüşündeyim 3 senelik deneyimim ile.
quote:
Orijinalden alıntı: Erden_
Çıkınca oynamıyacağım ben.Hakikatten böyle bi oyun için değmez diye düşünüyorum.3 senedir oynuyoruz hep emeklerimiz boşa gidiyor ve sona doğru oyunun cılkı çıkıyor artık berbat bir oyun olduğu görüşündeyim 3 senelik deneyimim ile.
Aynen Erden kanka. Katılıyorum.
Türkler Oyun'u satın alsa varya yemin ederim oyun taban yapar
Bana Üyelik Alabilecek Bir Arkdaş Varmı Acaba
Kimse Yokmu Ya
Arkadaşlar geçen ki cbt saat kaçta açıldıydı hatırlayan var mı?