Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala Yoksa Yarını Bekleyin.Yarında Gelmezse Ümidinizi Kesin.
  • Yılan hikayesine döndü valla digimon
  • çok saol kardeş ... ellerine sağlık mükemmel olmuş
  • arkadaslar oyunun sıtesıne gırdım closed beta test yazıyor bu acılıcak anlamındamı acaba?
  • ben umudu kestim artık :D hala açılmadı download süresi değil hatası çıkıyor.Yan yattı çamura battı oyun :D
  • Evet öncelikle korece bir oyunun rehberini yaptığınız icin soğolun bir ac sorum var umarım zor olmaz

Soru 1:
    Agumonun gelişimi olarak geogreymon ve gelişimlerini yazmıssınız peki geo greymnon yerine greymon yapılmıyormu

Soru 2:
    Oyun acıldımı

Soru 3:
    Digimon Rpg deki gibi bir digyi yakalaak icin net mil lazım eger lazımsa paralımı

Cevapladığınız icin soğolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er CoD2

Evet öncelikle korece bir oyunun rehberini yaptığınız icin soğolun bir ac sorum var umarım zor olmaz

Soru 1:
    Agumonun gelişimi olarak geogreymon ve gelişimlerini yazmıssınız peki geo greymnon yerine greymon yapılmıyormu

Soru 2:
    Oyun acıldımı

Soru 3:
    Digimon Rpg deki gibi bir digyi yakalaak icin net mil lazım eger lazımsa paralımı

Cevapladığınız icin soğolun

1.Greymon olmuyor malesef
    2.Oyun bende yüklü değil şu an sildim ama bölüme bakılırsa açılmamış
    3.Digimonlardan parlak yumurta düşüyor onları kırdırınca digi çıkıyor.

• Greymon oluyor ama nasıl oluyor bilmiyorum çünkü agumonun evrimlerinde greymon var dikkat derseniz
  • yani oyuın açıldımı açılmadımı ... :D ammada kafam karıştı ...
  • Yok daha çıkmadı ama ne zaman çıkacağı merak konusu :D...
  • oyunu dört gözle beklicem :D ....
  • gerçekten bir yılan hikayesi oldu siteden indirilmiyor indirilmişten girmeye kalksak girmiyor ne olcak acaba ama yeni oyunlar genelde yılbaşında fln çıkıyor (tabi bnim şahsi düşüncem ama gözlemyebildiğim kdarıyla böle ) ama ne olduğu konusundaqi tek düşüncem 2010
  • @cemking95: 2010'da açmazlar daha erken açarlar diye düşünüyorum her diğer oyunlar gibi oyun düzenlemeleri yapıyorlardır. diğer oyunlardan farkı'da korealar bişeyi beceremiyorlar
  • evet haklısın
  • Çıkınca oynamıyacağım ben.Hakikatten böyle bi oyun için değmez diye düşünüyorum.3 senedir oynuyoruz hep emeklerimiz boşa gidiyor ve sona doğru oyunun cılkı çıkıyor artık berbat bir oyun olduğu görüşündeyim 3 senelik deneyimim ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

Çıkınca oynamıyacağım ben.Hakikatten böyle bi oyun için değmez diye düşünüyorum.3 senedir oynuyoruz hep emeklerimiz boşa gidiyor ve sona doğru oyunun cılkı çıkıyor artık berbat bir oyun olduğu görüşündeyim 3 senelik deneyimim ile.

Aynen Erden kanka. Katılıyorum.
  • Türkler Oyun'u satın alsa varya yemin ederim oyun taban yapar
  • Bana Üyelik Alabilecek Bir Arkdaş Varmı Acaba
  • Kimse Yokmu Ya
  • Arkadaşlar geçen ki cbt saat kaçta açıldıydı hatırlayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.