Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben üyelik alamıyorum KSSN kabul etmiyor bi yardım ederseniz çok iyi olur
    msn adresim TrockyA.5@hotmail.com
  • güzel olmuş başlamayı düşünüyorum
  • Hemen bir Up çekiyorum ve sorumu soruyorum, aradan 20 gün geçmiş. Oyun hala kapalı mı?
  • Oyun açık ve çok güzel gidiyor yeni patch geldi yeni digiler eklendi bazı digilerin ultimate ve mega gelişimleri geldi oyun hakkında sorularınız olursa ben cevaplamaya calisirm elimden geldiği kadar.
  • Ah evet, bir sorum var. Ebeveyn için kssn bulamadım bir türlü, yardımcı olabilir misin?
  • Üye alımı hakkında video filan vardı mewtree arkadaşımız eklemişti üyelik hakkındaki şeyleri bilmiyorum fakat oyun içinde her türlü sorunda yardımcı olurum.
  • Birşey soracağım, agumon 25 level oldu ancak ultimate'e dönüştüremiyorum.. ilk önce greymon sonra ulti denedim yine olmadı.. ''evo'' item olayı ile mi ilgili ancak ben onu mega'da filan diye biliyorum.
    birde bu hp veren itemler ve evolve item hakkında bilgi verebilirmisiniz?.
  • Patchini uploadlayabilecek var mı, 30 kb ile indiriyor
  • Ek: Digimon yakalama hakkında yapılan yorumu beğenmedim, gösterilen video çok zayıf. Sanırım Mavi ışıklı yumurtalar gerekiyor, hiç bir şey anlamadım onun dışında. Birisi bana şöyle uzun uzun bu konuyu açabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

Birşey soracağım, agumon 25 level oldu ancak ultimate'e dönüştüremiyorum.. ilk önce greymon sonra ulti denedim yine olmadı.. ''evo'' item olayı ile mi ilgili ancak ben onu mega'da filan diye biliyorum.
    birde bu hp veren itemler ve evolve item hakkında bilgi verebilirmisiniz?.

Senin sorunu cevaplayım eğer ki oyunun verdiği agumonu değilde kendin yumurtadan agumon çıkardıysan ultimate için 3 tane evo item gerekiyor.Mega için 6 sanırım.Ve evo itemler 100 m ile 80 m arasında değişiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: blizzart

Ek: Digimon yakalama hakkında yapılan yorumu beğenmedim, gösterilen video çok zayıf. Sanırım Mavi ışıklı yumurtalar gerekiyor, hiç bir şey anlamadım onun dışında. Birisi bana şöyle uzun uzun bu konuyu açabilir mi?

Digimon yakalamak çok basit bir işlem.Mesela agumon yakalamak istiyoruz o zaman agumondan veya agumonun gelişmişinden düşen data yumurtalarını toplayacağız ve bu agumon veya gelişmişinden düşen parlak yumurtayı videoda gösterilen npc ye götüreceğiz.Data veren yumurtaları da açıp içinden data çıkartacağız.Agumon her deneme için 5 data ister.Ve dataların yanma şansı vardır.3/5 kısmına geldiğinde digini alabilirsin.Ama ben daha güçlü olmasını istiyorum diyorsan 4/5 i deneyebilirsin.4/5 i bile beyenmezsen şansını zorlayıp 5/5 yapabilirsin.Ancak yumurtanın kırılma ihtimalide var.Bu tür konuları oyunda deneyerek anlamanızı öneririm.

• Palmon ve Demidevimon'un data isteme oranları nelerdir? Ve ben Rookie'lerden çıkaramadım, Championlardan düşme olasılığı daha mı büyük? Ayrıca görevden 2 yumurta aldım, ikisi de parlıyor. Fakat birinin üzerinde soru işareti var kırmızı, ve yumurta kırdırma yerine yerleştirilebiliyor, bu nedir? Ne işe yarar?
  • Ve bir yumurta için farklı data kartları kullanılabiliyor mu?
  • Bak o parlayan soru işareti olan yumurtaları scan yaparsın kırdırma yerinde sana belli olmayan bir diginin yumurtasını verir şansına ne gelirse.Demidevimon yumurtası 3 data istiyor.palmonda sanırım 3 istiyor yada 2 tam olarak hatırlamıyorum.Ve her digi yumurtası için ayrı data ister diye bir şey yok.Mesela gabumon yumurtasıda 5 tane beast data istiyor elecmonda 5 data istiyor.Dobermon ise 3 tane beast data istiyor.Bunları oyunda oynuya oynuya öğrenebilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim, son sorum var ama. Bu cidden son :D itemleri ingilizceye çeviren bir yama filan va rmı, bende sadece butonlar ingilizce.. Her neyse ana soruma döneyim, bazı görevlerden bana digimon amblemli item veriyor, 3 tane ver şu an bende (mavi bir madalya, 3 şeritli ve üzerinde D harfi var) Nedir bu? Nasıl kullanılır, ve oyunda sizi bulmamın bir yolu var mı. Ayrıyetten yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Oyundaki ismim Kalamar ve o 3 tane madalyadan 5 tane olduğunda bir görev veriyor o görevi yaptığında sana data kıyafeti veriyor (saçma bir kıyafet) ve inventoryde 7 slot açılıyor.Görevleri yapmaya devam et 2 taneyi daha bul.İtemleri ingilizce yapıcak bir yama henüz geliştirilmedi geliştirilirse ben burda konu hakkında bilgilendirme yapıcam.Msn group olayı var bir konuda ordan eklersen bizimle irtibata geçersin bir kaç arkadaş oynamaya devam ediyoruz.
    Not:Hava atmak amaçlı yazıyorum impmon 39 lvl oldu 3/5 ve beelzemon açık 41 lvl olduğum zaman beelzemonu kullanıcam.300+640 m evo itemlere verdim 3 + 8 evo item kullandım.
  • Ö.m attım arkadaşım :)
  • Oyunu yükledim arkadaşlar. Ama iş üye olmaya gelince o kadar da şanslı olmadım. Daha önce kullanılmamış KSSN'leri kullanmama rağmen bi türlü üye olmuyordu. 3. işlemden geri üye olma ekranına döndürüyordu hep. Ben de oyunu sildim. Şu an mutluyum(hmm)...

Edit: Yalan söylemiştim, oyuna giremeyince çok gıcık olmuştum. Mutsuz olmuştum. Oyunu da silmemiştim daha. Neyse, şimdi arkadaş sağ olsun bana bi üyelik aldı. Ama şansa bakar mısınız ki, eski üyeliğime nasıl girebileceğimi buldum. Şu an eski üyeliğime kavuştum. Meğersem şifredeki büyük harfler, küçük harflere dönüşüyormuş.

Not: Daha önceki denemelerimde bi üyelik alabilmiştim, ama "Log In" olmaya çalıştığımda hata veriyordu. İşte bu bahsettiğim üyelik de o üyelik.

Edit 2: Oyunda bir sorun ile karşılaştım arkadaşlar. Oyundaki bütün karakterlerde texture sorunu oluyor. Mekanların yerlerinde de bu sorun vardı, ama onu düzelttim. Bu sorunun resmini şu linkten görebilirsiniz: http://img52.imageshack.us/img52/5104/sorun.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piecemaker -- 1 Şubat 2010; 1:42:33 >

• ya oyunda renamonu yapmadılarmı benim en sevdiyim karakter di ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KaTLiYaM. -- 1 Şubat 2010; 19:55:10 >
  • henüz yapmadılar ama hazırlamışlar karakteri ilerde gelicek diye söylentiler var yarın update var büyük ihtimal parti sistemi eklenicek.
  • ßiri bana bi üyelik alsa da bende indirsem oyunu ve oyuna baslayam renamonu cbk eklesinler yoksa türkce küfür ederim onlara nasıl olsa anlamazlar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.