Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar üye olurken çok uzun bekliyor sizde de mi öyle?
  • hangi programdan üye oluyorsun. ğer mozilladansa uzun olur. internet explorerla sorunsuz üye olabilirsin
  • arkadaşlar oyunu indirdim üyede oldum oyuna tam girdi diyorum hata veriyor araştırdım sitedeki indirme bölümündeki

패치버전 - Update
    yazan yerin yanındaki şeyi indirip upload edebilirmisiniz mozilladan indirmiyor ie dende üyeliğe girmiyor deli olcam yardım pls msn: ferhandestioren77@hotmail.com
  • üye girişi yap siteye ve üstte downloader yazısı çıkar download bölümünde onu indirdinmi?
  • Bana üyelik alabilecek varmı yada üyeliği olupta oynamayan varmı ? Bayaadır uğraşıyorum bi' türlü üyelik alamadım.Yardım bekliyorum..
  • bana kssn number verebilcek var mı lütffeeen
    veya nerden bulabileceğimi söyleyebilir mi biri lütfeen
  • Çince mi ya bu :S
  • yaa arkadaşlar ben digimon yumurtası aldım ama nasıl digimona çeviricem onu.bi yardım edebilirmisiniz.bi video koyarsanız sevinirim.litfen yardım edin
  • arkadaşlar yaa bana bu hesap açma konusunda yardımcı olurmusunuz artık ne yapıcamı şaşırdım her yolu denedim olmuyoo bu KSSN kodlarını 2.adımda yazıp 3. adıma geçiyorum 3. adımda olmu ve her seferinde aynı şey yardımcı olabilirmisiniz lütfenn
  • heheh sonunda başardım üye oldum indirdim kurdum başardım okadar uraştan sonra değidi doğrusu
  • bugün oyuna giremiyorum nedendir acaba veya siz girebiliyor musunuz ? (( uzun bir aradan sonra tekrar yükleyesim geldide )) acaba nedeni eski setupu vardı bende onu kurdum fakat launcher i dolmuyor
  • update lazımmış arkadaşlar konuyu meşgul ettiğim için özür dilerim fakat bişey soracam ben arkadaşıma üyelik almaya çalışıyorumda amma da zormuş bu kssn ne yahu 1 saattir üyelik alamadım
  • digimon un updatesinide yaptım fakat girilmiyor start a bastığım halde launch ekranı gidiyo ve birşey gelmiyor
  • ingilizce ve türkçe patchlerini sil patch atmayın oyun full sürüme geçti
  • ya en iyisi olduğu gibi oynamak hiç türkçe , ingilizce patch a gerek yok sonra çalışmıyo sorun çıkıyo flan böle kalsın
  • Bende üyelik alırken 5. aşamaya gelmiyor üyeliği onaylayamıyorum :( 2 tane şey doluyor sonra baştan bir daha :D Sorun bende mi ?
  • İe'den indiriyormuş problem yok :)
  • ya biri lütfen dmoda nasıl cash alındığını açıklarmı konu bile açtım ayın 9 unda cevap yok halen :S bilen biri açıklasın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1yason1 -- 15 Ağustos 2010; 17:51:54 >
  • Biri Bana Olan Hem 1996 dan küçük Hemde Büyük Kabul Olabilicek Bir Kssn Özel Mesaj Atabilirmi en az 32 kere denedim olmadı :) yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Dil paketleri oyunda sorun çıkartabilir ama oyunun orjinalde korece olduğunu hatrlıyorum öylede oynamak zor olur.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.