Oyunda bulunan digimonlar eklendi.Kıyafetler eklendi.Ayrıca başlangıç digimonları bölümü yenilendi, yeni resimler eklendi.
Süper Teşekkürler Feyyaz
Her zaman her yerde en büyük WGOyundaki digimonların resimlerine baktım.Heralde beta sürümden olsa gerek baya azmış
üyelik kapalı olmasa olsun bi open betaya geçildiğinde bende oynarım inşallah.Oyunda party sistemi vardır herhalde acaba guild sistemi var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: /!\MHERTY/!\
Her zaman her yerde en büyük WGOyundaki digimonların resimlerine baktım.Heralde beta sürümden olsa gerek baya azmış
Oraya resmini eklemediklerim de var.Zamanla oyun gelişecek:)
Çok süper olmuş Feyyaz abi eline sağlık.
quote:
Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-
quote:
Orjinalden alıntı: /!\MHERTY/!\
Oraya resmini eklemediklerim de var.Zamanla oyun gelişecek:)
İnşallah Closed Beta Sürümüne kadar oyunu indirebilirim
oyunun boyutu tam olarak ne kadar?
Ellerine sağlık Feyyaz tekrardan.Full sürümde digimon bolluğu olur sanırsam ama bunlarda bence hiçte kötü değil levellere göre belli digileri kesecez zaten.
Sitede bulduğum bi resim
Harbi Herkes Toplansın Cekek xD
Dujo doğru diyonda bana yardım eden olursa oyunu indircem patchleri kurcam OHOOOOOOOO daha çoook iş war ya ama kimsenin yardım ettiği yok
ben birşey sorcaktım digimonun indirme sayfasında 2 ile belirtilen yeride indirecek miyiz acaba
Ben upLoad Etmeye calıscam Setupu Bekleyin ArkadasLar.!
TR Yama eklenmiştir ,ilk mesajda download bölümünde
valla feyyaz diyecek söz bulamıyorum oyun çıkmadan tr yama çıktı
TR yamadan bir resim
Feyyaz BabaFeyyaz baba
bu dil paketi olmayanların bayaa işine yarayacak insin oyunda bizde bakalım türkçe yamaya daha türkçe olan yerler var mı peki ?
quote:
Orjinalden alıntı: EaqLe
bu dil paketi olmayanların bayaa işine yarayacak insin oyunda bizde bakalım türkçe yamaya daha türkçe olan yerler var mı peki ?