Şimdi Ara

Digimon Masters Online Rehberi[Harita Eklendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
0
Favori
79.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dipnot : -FeYYaZ- bu arada türkçe yama çalıştı bende tekrardan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 16 Temmuz 2009; 19:50:54 >
  • ya eagle oyunu açabildinmi bende patchlerde bi sorun oldu galiba
  • ben açtım patchleri yükledim kırmızı düğmeye bastım önce oyun gelmedi sonra bilgisayarı kapatıp açtım tekrar aynısını yaptım oyun geldi sende nasıl bişey oldu
  • Feyyaz abi istersen oyun açılınca Türkçe yama işini ilerletmende sana yardım edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EaqLe

ben açtım patchleri yükledim kırmızı düğmeye bastım önce oyun gelmedi sonra bilgisayarı kapatıp açtım tekrar aynısını yaptım oyun geldi sende nasıl bişey oldu

ben kapatıp açmadım
  • Oyunun videosu mükemmel yalnız :D
  • ya kudamon işi ne olcak??
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

Feyyaz abi istersen oyun açılınca Türkçe yama işini ilerletmende sana yardım edebilirim.

Olur
  • Selam geri döndüm.Feyyaz abi süpersin (Ben Mew_Three) Adminle konuştum fake olduğum için değil küfür ettiğim için ban yemişim.Küfür etmediğim sürece ban yokmuş
  • ANgemon yokmu ya
  • FeYYaZ herangi Bi Şeyde Yardım ederim Biliyosun söylemen YeterLi
  • quote:

Orjinalden alıntı: JicxMan

Selam geri döndüm.Feyyaz abi süpersin (Ben Mew_Three) Adminle konuştum fake olduğum için değil küfür ettiğim için ban yemişim.Küfür etmediğim sürece ban yokmuş

Zaten küfür edemiyordun neyseAyrıca fake üyelik açmak yasak bir yerde.Kendi üyeliğinle niye gelmiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Selam geri döndüm.Feyyaz abi süpersin (Ben Mew_Three) Adminle konuştum fake olduğum için değil küfür ettiğim için ban yemişim.Küfür etmediğim sürece ban yokmuş

Zaten küfür edemiyordun neyseAyrıca fake üyelik açmak yasak bir yerde.Kendi üyeliğinle niye gelmiyorsun.

Abi benim Mew_Three kilitlenmiş yoksa geçerdim kesin ona. sen Erden abisin demi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Abi benim Mew_Three kilitlenmiş yoksa geçerdim kesin ona. sen Erden abisin demi?

Şimdi Abimi Oldu Erden Lan daha Dün Küfür ediodun

Nese Uzatmaya gerek yok gene çizilmiş zaten

• He Yazık oLmuş xD
  • Tam Olmus Feyyaz Eline Saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inmortale -- 17 Temmuz 2009; 0:54:57 >
  • ya oyuna giremiyorum patch filan tamam da logine tılkıom hiç bişe olmuo sonra oyundan atıyor
  • banmı yedik nedir bu böle şifre bölümüne şifreyi yazıyoz girmiyo r yine hilemi yaptnız arkile ryha gmle royunda bgn hep
  • Öncelikle up konuyu şikayet ettim ve görkem ne banı daha oyunda party kuramadık hileyi nası bulcaz oyun yarın 8de açılcak
  • Hadi bende indirdim şimdi patchleri yüklüyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.