Şimdi Ara

` Digimon Masters Sohbet Konusu [PRE CBT Açıldı!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
0
Favori
14.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ilk baş açıklama yaptılar TSİ ile 10'da açılacaktı server sonra siteyi tamamen kapadılar, büyük ihtimal 10'da açılır oyun.
  • Beklemedeyim bakalım hayırlısı artık 12 ye kadar oynar bı 2 saat ara verır 2 de tekrar baslarım artık tamda işime denk getırıolar ya
  • 1 saattir sanırım nöbet bende aksam 10 kadar no offline bu arada Türkiye saatine göre 11 de oyun açılacaktır duyurulur!

Nerden mi biliyorum Joymaxın saati Japonya yerel saatine göre dolayısıyla Japonyada saat su anda 15.58 gibi bişey
  • Tam kesin açılıyomu 11 de eminmisin hocam ben beklemedeyım inşallah açılsın artık
  • heyecanlandırmayım ama girdim oyuna hatta baslangıcta saberleomonun resmi var :D
  • Dün geceden beri bekliyorum açılsa da uyusam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetars

heyecanlandırmayım ama girdim oyuna hatta baslangıcta saberleomonun resmi var :D

Launcher'dan değil de direk exe dosyasından girince oyun açılıyor evet ama server kapalı modda. 3 dakika kaldı bakalım ne olacak.
  • caponyada saat 17.00 olmak uzere ö nce ben gireyim sw ye fazla yukleme yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

heyecanlandırmayım ama girdim oyuna hatta baslangıcta saberleomonun resmi var :D

Launcher'dan değil de direk exe dosyasından girince oyun açılıyor evet ama server kapalı modda. 3 dakika kaldı bakalım ne olacak.

Bende ole yapıncada gırmıo hack shıeld donuo
  • LAAANEEEET OLSUUN SANA JOYMAAAAAAAAAX SAAT 17.00 OLDUUUUUUU AÇ SUNUUUUU anneni tanıyorum
  • Hala yokmu yahu saat kaç oldu.
  • türkiye saati ile 13.00 a uzattılar
  • Tamda benım evden cıkacagım saat zzzzzzzzzzzzzzzzz hep bole oluo
  • Uyku gibisi yok belliydi açılmıyacağı
  • Ha iyi yarım saat kalmış.Yılmaz dayanamadı uyudu heralde.
  • öyle gözüküyor
  • Yılmaz saat 9 da hala uyanıktı bende 2 saat uykuyla duruyom ama bı ıse yaramıcak 1 gıbı evden cıkıcam pfffffff
  • ahmet digimon battle a girelimmi o süre
    nick ACheLLiAN
  • quote:

ahmet digimon battle a girelimmi o süre
    nick ACheLLiAN

yok saol 10 dakika kaldı zaten heycan bastı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.