Aslında ilk baş açıklama yaptılar TSİ ile 10'da açılacaktı server sonra siteyi tamamen kapadılar, büyük ihtimal 10'da açılır oyun.
Beklemedeyim bakalım hayırlısı artık 12 ye kadar oynar bı 2 saat ara verır 2 de tekrar baslarım artık tamda işime denk getırıolar ya
1 saattir sanırım nöbet bende aksam 10 kadar no offline bu arada Türkiye saatine göre 11 de oyun açılacaktır duyurulur! Nerden mi biliyorum Joymaxın saati Japonya yerel saatine göre dolayısıyla Japonyada saat su anda 15.58 gibi bişey
quote:Orijinalden alıntı: mehmetars heyecanlandırmayım ama girdim oyuna hatta baslangıcta saberleomonun resmi var :D Launcher'dan değil de direk exe dosyasından girince oyun açılıyor evet ama server kapalı modda. 3 dakika kaldı bakalım ne olacak.
quote:Orijinalden alıntı: Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: mehmetars heyecanlandırmayım ama girdim oyuna hatta baslangıcta saberleomonun resmi var :D Launcher'dan değil de direk exe dosyasından girince oyun açılıyor evet ama server kapalı modda. 3 dakika kaldı bakalım ne olacak. Bende ole yapıncada gırmıo hack shıeld donuo
Yılmaz saat 9 da hala uyanıktı bende 2 saat uykuyla duruyom ama bı ıse yaramıcak 1 gıbı evden cıkıcam pfffffff
quote:Orijinalden alıntı: mehmetars ahmet digimon battle a girelimmi o süre nick ACheLLiAN yok saol 10 dakika kaldı zaten heycan bastı