Şimdi Ara

Digimon Masters Türkçe[resimler eklendi!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Görevlere başladım.
  • buraya kadar yapmanda çok büyük başarı saolasın kardeşim emeklerini unutmucaz
  • Eline Sağlık KArdeş Başarılar.Yardım İstersen Her Zaman Varım ;) Daha Önce Deneyimim Oldu.
  • Download linki nezaman vericeksin feyyaz?
  • Bence şimdi bukadar kasma oyun full olsun öyle yap derim.Çünkü Yeni görevler Geliyor Senin 1 Dediğin Öteki Gün 2 Oluyor Yani Görevler Değişiyor.
  • Görevler değişmiyor sadece yenileri ekleniyor yenileri eklenince çevirir zaten zahmet olmassa sorun olursa yardım ederiz
  • Dediğin Gibi Olmuyor İşte.Benim Bildiğim 12.Görev Yoktu Ama Onun Yerine Başka Görev Gelmiş 13 Değişmiş.Hepsini Sıralamaya Koyuyorlar.
  • Alakası yok quest.bin dosyasında değişmiyor sadece ingilizce forumlardaki yeni görevleri keşfettikce ekliyor buda değiştirmelerine neden oluyor.

Diye biliyorum yanılıyor olabilirim
  • Bredn haklı olabilirsin , full çıkınca yapmak en iyisi.Çünkü quest.bin dosyasında adamlar değişiklik yapınca Türkçe kısımlar da mecburen gidiyor.Eğer ben eski quest.bin i atarsam da oyun çalışmaz.O yüzden Digimon RPG patcher gibi bişey yapmamız lazım.Hatırlarsanız orda XML dosyasında Value=234F243DD34324S2D3, Replace=32F42F432D43D2D4 yazıyordu.Yani korece yazının değerini bulup ingilizcesiyle değiştiriyorlardı.Böylece her yeni quest.bin geldiğinde otomatik değişiklik yapılıyordu.Böyle bişey yapmaya çalışıcam.
  • Feyyaz Ben Onu Denedim Ama Beceremedim Sen Yaparsın İnş
  • kolay gelsn ikinizede inş. en yakın zamanda biter
  • Yaw o kadar görev var daha neylerine görev eklicekler
  • TakaishiTakeru Kardeş Benim Herhangi Bir Çabam Yok Bütün Emek Feyyazın Yanlış Anlaşılmasın
    Ben Eğlencesine Bakıyorum Ara Sıra Hex'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 25 Temmuz 2009; 16:28:36 >
  • Feyyaz sende hala Digimon Rpg nin o dosyaları var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.