Bildirim
Digimon Masters Türkçe[resimler eklendi!]
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ellerine sağlık şimdiden -
Güzel bir çalışma -
O haydı Hayırlısı Ellerine Sağlık FeYYaz -
Süpersin FeYYaZ ellerine sağlık -
Süpersin hacı yourock.gif ^^ -
Feyyaz abi görevleri türkçeliştirmeye yardım edebiliriz -
Bende türkçeleştirmek istiyordum fakat orta asya dil paketi yok bende ve vistada da nasıl yüklenildiğini bilmiyorum Buarada yaptıgın iş güzel ama daha yararlı olan görevlerden başlasan herkes daha mutlu olurdu :) .İtemleri ztn anlıyorz
-
Eren Yavaş Yavaş Daha iyi Zordan baslarsak uzun sürer olun için kolaydan başliyip zora gitmek iyi zaten çevirmek zor -
quote:
Orijinalden alıntı: Dujo
Eren Yavaş Yavaş Daha iyi Zordan baslarsak uzun sürer olun için kolaydan başliyip zora gitmek iyi zaten çevirmek zor
Oda doğru haklsn
-
Süpersin -
Tebrikler Feyyaz -
Süpersin Feyyaz
buda belki yardımcı olur (korece >türkce):http://translate.google.com/translate_t?hl=tr#ko|tr| -
Arkadaş Kore'ce biliyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: JusT.DreaM`
Arkadaş Kore'ce biliyor...
-
FeYYaZ Digimon Grubundan Birine Yardım Edermisin Birazda O Kadar Konu Açtım Hiçbirine Cevap Yazmadınız Beyler Helal Olsun !!!
Sorum Buydu : 3 Kere Üye Oldum 3ündede Login OlmuyoR Bunu Bana VideoLu Anlatabilecek yada Daha Ayrıntılı Bir Anlatımla Sunacak Varmı Beyler??
Siz Burda Türkçeleşmesine Sevinirken Ben Oyuna Daha Giremedim Bunuda Bilin !! -
Arkadaşlar itemlerin, NPC isimlerinin ve de Map isimlerinin bir kısmını Türkçe'leştirmiştim.Ancak test etmek için oyuna girdiğimde beni oyundan atıyor.Büyük bir ihtimalle fazla karakterden dolayı.Mesela ben 2 karakterden oluşan bir NPC ismini 7-8 karakter yaparsam atıyor.Bu yüzden sadece quest leri yapmaya karar verdim.Sanırım en iyisi bu. -
Olsun görevlerde yeterli.Hadi sana başarılar -
çok güzel olmuş devamını bekleriz -
quote:
Orijinalden alıntı: djefecan
çok güzel olmuş devamını bekleriz
Sağolasın.
Benzer içerikler
- cevapların recebi
- haxball mobil
- war thunder hesap satış
- telegram para kazanma
- hamster kombat nasıl oynanır
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X