Hergün pm atılıyor kssn no,nasıl üye alınır hakkında.Eski konuma baktım ve linkler silinmiş.Kssn Nolu konuyuda şikayet ederek kapattırmışlar.Bende yeni konu açma gereği duydum.Eğer yine kssn'ler silinirse bana pm atın oradan hallederim.Şimdilik bu konu altından yardımcı olucam.
Kardeş o zmn bana yardım eder misin ben 2.cide taklıyorum yazıyorum kssn başka birşey çıkıyor anlamadım lütfen yardım
Şimdilik pm attım.Resimli anlatımı konuya eklediğim zaman konu altından cevaplıcam
kardeş 2.ciyi geçtim 3.cü olmadı yardım
Pm.
sana pm atamıyorum bak 1.aşamayı geçtim 2.aşamayı geçtim 3.aşamada kaldım 3.aşamadada hani kssn istiyoya onda
ee 4 .cüde birsürü şey çıktı doldurmam gereken ama nasıl yapacam ss atabilir misin _? bugün oyunu çok oynamak istiyorum normalde kaç haftadır bunu arıyordum
Bir bakıyım.
tmm çok saol yardım ettin için bir kaç kişiye yazdım geri dönmediler bana
Ne demek
Kssnleri dediğim gibi yapıp geçtin ve üyelik yerine geldin.Aşağıdaki Resimleri incele:
Not :Resimleri açmak için spoiler göster butonuna bas. Not : 2.resimde boşluğa yazdığın kod " 서면 "
çok teşekkür ederim üye oldum oyunu indiricem
şimdi bir sorun daha var oyunu indiremiyorum yıklıyorum inmiyor lütfen bunada yyardım et
kardeş oyunu indiremiyorum lütfen yardım eder misin_?
Hata nedir?
indirdim sonunda ingilizce yamayı nasıl yapıcam _?