Ücretsiz Rosetta Stone Premium Üyeliği
-
-
Zamanında apksini kullanıyordum toplu taşımada giderken pratik amaçlı kullanılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 28 Eylül 2021; 21:49:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hata veriyor maalesef. umarım düzeltilir
-
Ben kayıt oldum kullanabiliyorum şu an, paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.
Telefondan girmek isteyen arkadaşlar, hesap seçimi olarak kişisel hesap değil iş,okul hesabı seçin.
Calışma alanı kısmına "ns252343" yazın, bu şekilde mailinizi ve şifrenizi girin.
-
Sonsuza kadar mı ücretsiz? Bir de millet kütüphanesi wifi ağı dışında da kullanılabiliyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin dediğiniz gibi yaptım. Premium olduğumuzu görebiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam çok iyi oldu
-
Teşekkürler. Kullanıyorum
-
Cok önceden kullanmıştım. Sloganı anadilinizi öğrendiğiniz şekilde yeni dil öğretiyoruz. Bakalım indirdim. Ozaman başarılı olduğunu düşünüyordum. Hala fikrim aynı mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kütüphane üyeliğini tamamladım fakat kullanıcı adı olan bölüme ne girmemiz gerekiyor? Tc kimlik no kabul etmiyor
Edit: 3. Denemede aldı. Kullanıco adı tc kimlik numaranızdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scetin01 -- 28 Eylül 2021; 23:56:29 >
Veritabanına git dediğimde aşağıdaki hatayı veriyor. Bir bende sorun çıkardı herhalde.
Unauthorized
Expected unique user id attribute not found
For assistance please contact your organisation administrator.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deepthroattoyouallVeritabanına git dediğimde aşağıdaki hatayı veriyor. Bir bende sorun çıkardı herhalde.
Unauthorized
Expected unique user id attribute not found
For assistance please contact your organisation administrator.
Aynı hatayı ben de aldım. Herhangi bir VPN vb yönlendirici ya da internet siteleri için koruma da kullanmıyorum oysa ki.
-
Çoğu üniversitenin kütüphanesinde mevcut bende pek işe yaramadı nedense belkide ben doğru kullanmadım.
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederiz
kütüphane üyeleiği için e imza istiyor bende daha ilk adımda kaldık. tc şifre ile giriş yapınca yetmiyor daha güvenli bi yöntemle gir diyor.
-
tek dil mi kullanabiliyoruz?
ingilizce devam ediyorum ama başka dil nasıl ekleniyor?
-
Teşekkürler, kayıt oldum ve cepten kullanmaya başladım. Fransızca pratik beni bekler.
-
Tekrar dener misin? Çıkış yapıp biraz bekledim, şu an sorunsuz üye oldum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JMaharajaAynı hatayı ben de aldım. Herhangi bir VPN vb yönlendirici ya da internet siteleri için koruma da kullanmıyorum oysa ki.
Alıntıları Göster@deepthroattoyouall Bilgisayarda Chrome ile olmadı, telefondan Chrome ile oldu.
-
önce olmadı sonra bişeyler yaptım oldu uygulamada okul iş kısmından girip mail ve telefona gönderdiği şifreyi girdim onda da önce olmadı sonra siteden şifreyi değiştirdim uygulamadan tekrar denedim girdi ingilizce seçmiştim ilk baş ingilizce harici başka dil ekleyebiliyormuyuz yöntemi var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben kayıt oldum kullanabiliyorum şu an, paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ediyorum. Telefondan girmek isteyen arkadaşlar, hesap seçimi olarak kişisel hesap değil iş,okul hesabı seçin. Calışma alanı kısmına "ns252343" yazın, bu şekilde mailinizi ve şifrenizi girin. |
Boşuna e devlet kayıt felan uğraşmayın aşağıdaki linkten herhangi bir mail yazın sallasanız da olur şifre yazın öğrenmek istediğiniz dili seçin. sonra Launch Rosetta Stone® Foundations Mobilde girerken dikkat edin namespace kısmına ns252343 YAzacaksınız. ( okulu seçersiniz mobil için ) secure.rosettastone.com Rosetta Stone® EBSCO https://secure.rosettastone.com/lp/ebsco/?custid=ns252343 |
Benzer içerikler
- a101 akvaryum bileti
- migros fotoğraf baskı
- storytel kampanya
- temu iade nasıl yapılır
- ceat lastik yorumları
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X