< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 30 Eylül 2021; 16:45:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ücretsiz Rosetta Stone Premium Üyeliği (3. sayfa)
-
-
Yardım
Android üzerinden düzey değişmiyor
Ayarlar düzey ayarindan 5 bilensecsem hala A1 düzeyi eğitim veriyor ne yapmam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek denemede kayıt olabildim.
Sadece ingilizce ekleyebildim, çoklu dil nasıl ekleniyor?
-
Boşuna e devlet kayıt felan uğraşmayın aşağıdaki linkten herhangi bir mail yazın sallasanız da olur şifre yazın öğrenmek istediğiniz dili seçin. sonra Launch Rosetta Stone® Foundations Mobilde girerken dikkat edin namespace kısmına ns252343 YAzacaksınız. ( okulu seçersiniz mobil için )
secure.rosettastone.comRosetta Stone® EBSCOhttps://secure.rosettastone.com/lp/ebsco/?custid=ns252343
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 29 Eylül 2021; 13:39:16 > -
Süre sınırı var mı? Kütüphane'nin ağına bağlı olmak gerekmiyor mu?
-
Verdiği kelime ve cümlelerde yanında Türkçesini vermiyor.
Çünkü Rosetta Stone bir çocuğun anne babasından dil öğrendiği şekilde dil öğreteceği iddiasında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Suat_
Çünkü Rosetta Stone bir çocuğun anne babasından dil öğrendiği şekilde dil öğreteceği iddiasında.Hmm..
Öncelikle konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Almanca ilk dersin yarım saatini bitirdim. Öğretme methodu olarak gerçekten güzel. Vakit ayırabilirsem kolaylıkla öğrenebileceğimi düşündürdü.
-
Hesabın türünü nereden gördünüz arkadaşlar?
-
Çokiyi hemen yapıştıralım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
süresiz mi acaba? yoksa kütüphane üyeliği süresince mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 30 Eylül 2021; 8:5:52 >
Beyler appdenmi webdenmi üye oluyorsunuz
biraz uğraştım ama alamadım kütüphaneye girmeye calısırken hata veriyor...
-
üye oldum ve mobildende giriş yaptım fakat sadece 5 seviye var.
Sonuncu seviye bile başlangıç seviyesinde. ingilizceyi hayatında ilk kez görecek kişilere göre. orta düzeye yakın seviyeler bile açık değil.
olay tamamen programın nasıl birşey oldugunu görebilmeniz için, tanıtım amaçlı yayın. İngilizce geliştirmeye yeterli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 30 Eylül 2021; 9:17:56 > -
Bu durumda rosetta bize yeni yürümeye başlayan çocuğun seviyesinde mi ingilizce ögreticek ..
Babbaa ...mammaa..topu att ..iyiymiş .
Fiyasko yani
quote:
Orijinalden alıntı: bayguru
Bu durumda rosetta bize yeni yürümeye başlayan çocuğun seviyesinde mi ingilizce ögreticek ..
Babbaa ...mammaa..topu att ..iyiymiş .0'dan başlamak istemeyenler için sol üstten diğer derslere ya da başka içeriklere ulaşılabiliyor.
-
Uygulamadan nasıl üyelik açıyoruz 3 günlük ücretsiz saçma çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X