Ben de ekşide görmüştüm ama denedim olmadı, sürekli hata veriyor ,ama zevkli programdır, torrent'den indirmiştim zamanında |
Bildirim
Ben de ekşide görmüştüm ama denedim olmadı, sürekli hata veriyor ,ama zevkli programdır, torrent'den indirmiştim zamanında |
İngilizce sectim. Sonradan eklemeyi bir turlu beceremedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler çok güzel bir hizmet |
Teşekkürler. |
Paylaşım için teşekkür ederim, kayıt oldum hocam fakat bir sorum var. Uygulamada dil seviyesi seçebiliyor muyuz, başlangıç seviyesi veriyor ben daha ileri ki seviyeleri almak istiyorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu ekran geliyor bende bundan sonra ne yapacağız arkadaşlar Edit : Kullanıcı adı ve şifre oluşturmamız gerekiyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 29 Eylül 2021; 9:35:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHOHO -- 29 Eylül 2021; 9:54:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ekşi sözlküte yazdığı gibi yaptım rahatça oldu |
SMS olarak 2 farklı şifre veriyor. 2. şifre ile giriş yaptığım zaman bu hatayı almadım ve girişi yaptım. |
Burada tıkanıp kaldım ben. Çözümünü bilen varsa makbule geçer. Kullanabilenlere hayırlı olsun. Edit: Süreci baştan tekrarlayınca burayı atlattım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 29 Eylül 2021; 12:32:7 > |