Şimdi Ara

DİGİMON ONLİNE ÇIKTI !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
31.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdigim Siteden Üyelik Alınmıyor Uğraşmayın Sitemiz Kuruluyor Msn Adresimde

turkishleader@digimonrpg.com

Akşama Doğru site Açılacak

Bu Oyun 444mb tır.
    Ve 323 Mb Kota Harcamaktadır
    Star Downloader ile 1 saatte iner.
  • oha 400 mb mı valla ben bunu indirmem zaten oynamam
  • :) Evet 400mb ama bana göre diğer oyunlara bin basar zaten 1 saatte iniyor eğer digimon seviyorsanız tavsiyem 3000mb kotanızdan 400mb yi feda edin yaf
  • yaw ben olsam böle bişe yaparımmmmmmmm çünkü ben digimonu bildim bileli süper bir otun ve çizgi filmdi
  • yaw ben olsam böle bişe yaparımmmmmmmm çünkü ben digimonu bildim bileli süper bir otun ve çizgi filmdi
  • Arkadaşlar Üyelik Ve Yükleme Sitemiz Açılmıştır

Mynet
    MYNET - Türkiye'nin lider - haber - oyun - spor - magazin - sinema - portalı
    http://digimonrpg.sitemynet.com

DİKKAT ÜYELİK BÖLÜMÜNE GİRİP ÜYELİK İSTEDİKTEN SONRA MSN ADRESİMİ EKLEYİNKİ ÜYE ADINIZI VE ŞİFRENİZİ VEREYİM SAKIN UNUTMAYIN MSM İMİ EKLEMEYİ ÜYELİK İSTEMEDEN ÖNCEDE OYUNU İNDİRİN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokemonTv -- 7 Ocak 2007; 13:18:29 >

• ARKADAŞLAR SİZ OYUNU YÜKLEYİN VE ÜYELİK İSTEYİN OYUNU İNDİRDİKTEN SONRA KURMAYIN BEN BUGÜN 4 TE DÖNECEĞİM ŞİMDİ GİTMEM LAZIM MSN imi ekleyin (turkishleader@digimonrpg.com)

4 Ten Sonra Herkesin Oyununu Patchlerini Ve İstenen üyelikleri hazırlıcam !
  • peki pokemoncrater gibi kota yiyo mu?
  • Turkishleader@digimonrpg.com nerdesın msn gırde konusalım oyun indi
  • Evet yaw bende ekledim msn ye açan maçan yok şşş bu digimon kesat iş valla hadi kararımdan caymadan aç msn ni yoksa oynamıcam valla
  • Şu An Msn Deyim !
  • DİKKAT !

Oyun hakkında bilgi : Bu Oyunda Bir Digimon Eğiticisisiniz Ve Çizgi Filmdeki Eğiticilerin Yapabildiği herşeyi Yapabiliyorsunuz !

ARKADAŞLAR ŞU AN PATCHLERİ HAZIRLIYORUM ANLAYACAGINIZ GİBİ MEŞGULUM LÜTFEN BENİ BOŞYERE RAHATSIZ ETMEYİN OYNAYACAKSANIZ YÜKLEYİN OYUNU DAHA SONRA MSN DEN ÜYELİK İSTEYİN LÜTFEN !
  • indirdikten sonra kota yiyormu peki?
  • valla ben indirmeye başladım bile şuan %5 indi

inş bi insin
  • ARKADAŞLAR İSTEK YAPAN HERKESİN ÜYELİĞİ HAZIR
    KORELİLER SONUNDA ÜYELİK VERMEYE BAŞLADI BİZEDE
    İSTEK YAPANLARI MSN YE BEKLİYORUM ! ŞİFRELERİNİ VERMEK İÇİN
  • ya msn de bişiler diyom konuşmuyon
  • arki msn de misin öyleysen beni kabul et
  • ya ben star download i ndirdim ama şimdi oyunu nerden indirecem arkadaşar beni engellemiş
  • ya arkadaşım bin beş yüz tane mesaj mesaj yazdım cvp gelmedi işin varsa bile işim var şu zamanda mesajını cevaplayabilirim diyebilirdim
    n
  • yaw hadi poketv sana mesaj attım üyelik için msn ide açmıon
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.