DİKKAT DİGİMONRPG OYUNCULARINDAN MSN ini ugurkanyenigun@hotmail.com olan Oyundaki adıda ukosss--tr Olan KİŞİ Kurduğuwww.mertan21.tr.cx Adresi Digimon Online Sitesi Diye TANITIYOR Ancak BU SİTEYE GİRENLERE VİRÜS ATILIYOR Ve Digimon Üyelikleriniz Çalınıyor Ayrıca Bu kişininde forumumuzdan atılmasını talep ediyorum !
oyun bedava mı lütfen söleyin
Bedava Yaf !
DİGİMONRPG EN ÇOK SORULAN SORULAR ! _________________________________________
1-Oyunda Parti Ve Battle Seçenekleri Nasıl Açılır
Cevap : Oyunda iken ''o'' ya basın Options menüsü açılacak orada en altta 4 kutu olacak o kutuların üzerindeki okları kaldırın böylece artık battle ve parti teklifi alabilir ve yapabilirsiniz.
2-Parti Nasıl Kurulur
Cevap : Parti yapmak istediğin eğitmene sağ tıkla ve party'i ı seç böylece Parti Yapmış Olursun Partine Eklemek istediğin her kişi içinde aynı işlemi yap
3- Diğer Bir Oyuncuyla Nasıl Savaş Yaparım
Cevap : Savaşmak istediğin eğitmene sağ tıkla ve battle ı seç böylece savaş teklifi gider
kssn numaramı verir misin pıokemon tv pm at olur mu
Arkadaşlar Musakkaya Online Oyunlar Bölümüne DİGİMONRPG Bölümü açsın diye PM ATTIM Size Atın :)
ben de attım bence çok isabetli bi karar
Arkadaşlar Sizce POKEMON CRATERmi ? DİGİMONRPG ?
pokemon tv benim sey acildi napcam sifre alcaktinyaa
ARKADAŞLAR BEN POKEMONTV ÜYELİĞİM HİZMETLERİMDEN DOLAYI KAPATILDI BURADA DİGİMONRPG KONUŞAMAYACAĞIMIZDAN DOLAYI
FORUMLARIMIZ KURULDU BURADAN ÜYELİK İSTEYEBİLİR VE OYUN HAKKINDA HERŞEYİ KONUŞABİLİRSİNİZ
Bundan Sonra Sakın Bu Bölüme (pokemonCrater Oyuncuları) Dijimonla ilgili yazılar atmayın !
Valla atana üyelik fln almam.
Ne istiyorsanız Diğer Web Bazlı Oyunlar Bölümüne Yazın Şimdilik.
:) Digimon online :)
pokemon tv msn açta kssn yi ver.aga kaç gündür bekliyom ya. aga bide oyunu indirdim install tuşuna bastım,yeniden download edin diyo.neyseki int.cafeden indirdim kotaya zarar gelmedi:)
agalar oyunu yine indirdim...yine aynı hatayı verdi..acaba oyunu install etmiş olanlardan biri .../Program Files/>Digilatic/Digimon klasörünü upload edebilir mi? yada MSN den gönderebilirmi? MSN=sexysucuk_31@hotmail.com Not:)pokemon tv aga şu kssn yi bi söyle ya msn aç:)
Yaw Kardeşim Ne İnsanlara Yok Msn Ekle Yok Şunu Yap Diyorsun.. Google Search "kssn generator" Bu Kadar Basit
NASIÇL GÖRCEZ NASIL ALCAZ KSSN NUMARASINI
Şimdi Sınavlarım Var..Muhtemelen Pazartesi Anlatırım..
İlginize Teşekkür Eder..
İyi Akşamlar Dilerim..
quote:
Orjinalden alıntı: PokemonTv
Arkadaşlar Sizce POKEMON CRATERmi ? DİGİMONRPG ?
pokemontv bu karşılaştırılamaz biri mmorpg biri web bazlı