arkadaşlar lütfen yardım edin.kimse cevap vermio.şu kssn no sunu söyleyin.bide oyunun install edilmiş halini yani klasörünü bana gönderirmisiniz? örnek:.../program files/digilatic/digimon/ bu klasör ve içindekiler.
yaa oynamıcam walla hiçbir gün açmıyorsun msni üfff KSSN NUMARI İSTİCEM BEN YÜKLEDİM OYUNU PATCHLERİDE AMA ÜYELİK ALAMADIM AÇ MSNİ Bİ YAWWW
pokemontv abi aç şu msnit yaa *okunu yiiym aç lütfen
abi günlerdir açmanı bekliom msn değiştirdiysen söle lütfen msni wermişsin açtın yok bi kssn numarasını wersen yeter bana daha bişi istenicenm lütfen wer kardeş
ya bende firifo ve intenex explorer yazıları ?????? diye gösterio korece yazılar çıkmıyo turkishleader seni ekledim bana üyelik alsana
ya ben bunu nerden indircem korece filan bilmiyomda bu ne iştir yahu
bunun nasıl yüklendiğini gösterebilirmisiniz
bu oyun intenet üzerinden beleşe mi oynanıyo yoksa indirilip parayla mı?
parasız oynanıyor.
agalar çok pis kafa atcam artık.Şu KSSN yi söyleyin ya.
yaw arkadaşlar oyunu oynarkende 400mb gibi kota gidiyor mu 400 mb la uyunu yükledik kotaya geçti sonra oyunu oynarkende ayrıca ekleniormu o kadar
ya nolur bi üyelik verinn
ya yardım edin internet explorer dil paketi yüklü olmadığı için japonca göstermiyo bende o 2 harfi koppyalayıp yapıştıramıyom
muhteşem bir oyunnnn seviye 9 dayım ha gayret 11 olunca seviye atlayacağım korece olsa bile oyun süper ama biraz kota yiyor :)