ayrıca kore vatandaşlık numaraları(KSSN) için http://sun.mmosite.com/kssn/kssn2.htm adresindekileri deneyin mutlaka biri tutar buradaki sayılardan önce korece kelimeler var o üyelik formunda kssn numarasının üzerindeki boşluğa bunu kopyalayıp yapıştırın ve sayıları kssn nosundaki alttaki 2 boşluğa yazın ve gerisi kolay başarılar...
ya japonca harfler çıkmıyo benim internet explorer göstermiyo herşeyi yapyıom bi o 2 harf kopyalamayı yapamıyommmmm
japonca harfler çıkmazsa zaten oyunu oynayamazsın die biliorum çünkü ben oyuna girerken kore alfabesini istedi otomatik olarak kabul edip yüklettim ;) tabi windowun cd sini de istedi onu da taktım anca öle oldu
ya bende başkası bana üyelik alsın diyorum kore harfleri olan biri o yüzden senin aldığın olmadı dediğim şifreyle almamışın ve msn inini aç engellediysen de kaldır
Yılmaz Ve Diğerleri Lütfen okursa Bu Başlığı tamamen Bu Oyunu Benim Tanıttığımı Ve Ne Kadar Uğraştığımı Görebilirler....
oyunun ne kadar yer kaplıo ve ne kadar büyük(kaç mb?)
413mb
biri bana üyelik alabilirmi lütfen oyunu indirdim üyelik alamadım
bende ekledim bi ara göruşelim
ne olur biri bana üyelik alssın veya nasıl alınıcağını göstersin.msn falan istemeyin msn im bozuk yardım edicekler tolgacantan@mynet.com a mesaj atabilir
arkadaşım konuları araştır bulamazsan bazı kişiler ben üyelik alırım gibisinden konu açmış onlara pm at
alıp pm ile atın hiçbişi farketmez lütfen :(
ya beyler ben türkçe siteden indir diyorum 6buçuk saat dio biriniz bana şöyle 1-1buçuk saatte indirebileceğim bir link wersin yaaa...
yaaaa herkez üyelik bölümünde takıyor benim gibi msn mi kaydedin lütfen bana yardım edin msn nem k.m.l.raul@hotmail.com adam gibi üyelik site yokki zatenhangi siteye girersen hemem üye ol çıkıyor