Şimdi Ara

DİGİMON ONLİNE ÇIKTI !!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
31.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üye olmak isteyenler şu siteden nasıl üye olunacağına bakabilir ben buraya baka baka yaptım ;)
    digimonrpg.sitemynet.com
    Mynet 404 Hata
    http://digimonrpg.sitemynet.com/1/id1.htm

ayrıca kore vatandaşlık numaraları(KSSN) için
    http://sun.mmosite.com/kssn/kssn2.htm adresindekileri deneyin mutlaka biri tutar buradaki sayılardan önce korece kelimeler var o üyelik formunda kssn numarasının üzerindeki boşluğa bunu kopyalayıp yapıştırın ve sayıları kssn nosundaki alttaki 2 boşluğa yazın ve gerisi kolay başarılar...

• ya japonca harfler çıkmıyo benim internet explorer göstermiyo herşeyi yapyıom bi o 2 harf kopyalamayı yapamıyommmmm
  • japonca harfler çıkmazsa zaten oyunu oynayamazsın die biliorum çünkü ben oyuna girerken kore alfabesini istedi otomatik olarak kabul edip yüklettim ;) tabi windowun cd sini de istedi onu da taktım anca öle oldu
  • ya bende başkası bana üyelik alsın diyorum kore harfleri olan biri o yüzden senin aldığın olmadı dediğim şifreyle almamışın ve msn inini aç engellediysen de kaldır
  • turkishleader msn e gir
  • ya gözünüzü seveyim bi üyelik verin ya

• abi ya üyelik alamadım bn biriniz yardım etsin msn emre_ycn@hotmail.com
  • Yılmaz Ve Diğerleri Lütfen okursa Bu Başlığı tamamen
    Bu Oyunu Benim Tanıttığımı Ve Ne Kadar Uğraştığımı Görebilirler....
  • oyunun ne kadar yer kaplıo ve ne kadar büyük(kaç mb?)
  • 413mb
  • biri bana üyelik alabilirmi lütfen oyunu indirdim üyelik alamadım
  • bende ekledim bi ara göruşelim
  • ne olur biri bana üyelik alssın veya nasıl alınıcağını göstersin.msn falan istemeyin msn im bozuk yardım edicekler tolgacantan@mynet.com a mesaj atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert0vic

kardeş bu aynı silkroad we knight gibi

hahahasakdlasçö tabi canım aynısı
  • bana üyelik alın bee oyunu indirdim üyelik alamadım burakzehram@hotmail.com
  • arkadaşım konuları araştır bulamazsan bazı kişiler ben üyelik alırım gibisinden konu açmış onlara pm at
  • alıp pm ile atın hiçbişi farketmez lütfen :(
  • ya beyler ben türkçe siteden indir diyorum 6buçuk saat dio biriniz bana şöyle 1-1buçuk saatte indirebileceğim bir link wersin yaaa...
  • yaaaa herkez üyelik bölümünde takıyor benim gibi msn mi kaydedin lütfen bana yardım edin msn nem k.m.l.raul@hotmail.com adam gibi üyelik site yokki zatenhangi siteye girersen hemem üye ol çıkıyor
  • Kaç aylık topicleri niye hortlatıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.