Şimdi Ara

DIGIMON RPG K.A. RESİMLERİ SÜPER!!+LİNKİ EKLEDİM İNANMAYANLAR BAKSIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte size digimon rpg amerikanın ilk ssleri ben de şu an buldum ve sizlerle paylaşmak istedim bunu görünce artık diğeri beni iğrendiriyor bence bunun grafikleri müthiş ve anlaşılan serbest oynama var yani diğer mmorpg'ler gibi ama ne yazıkki kasımda çıkacakmış
    + bir teşekkürü çok görmeyin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 24 Haziran 2008; 23:58:49 >

• Eline Sağlık güzel resimler beyendim oyunu bu bölümü pek takip etmediğim için link inin fln bilmiyorum verirsen sevinrim.
  • Nereden Buldun.Kaynak Göster.Oyunun Kuzey Amerika Yapımcısı CDC Games'in Sitesinde Neden Bu SS'ler Yok.Ayrıca Neden Adamın Nicki Koreli. Neden Yazılar Korece.Eğer Amerikan Serverı ise Bunların Olmaması Gerek.
  • Eline Sağlık
  • Arkadaş forumda biraz ilgi kazanmak için bir nintendo,yada playstation oyununun sslerini koymuş galiba..
    Benim fikrim bu.

• bence k.a serveri tamemen bizim oynadığımız kore versionun aynısı olacak sadece tamamen inligilizce olacak
    kendine ait ingilizce offical websitesi olacak ve kredi kartımızla gt cash alabileceiz görüntü felan kesinlikle aynı kalır diorm tabi ozmna kadar kore versionunda görüntü deişikliği olmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST4RK -- 24 Haziran 2008; 11:41:43 >
  • yuh yani inanmıyorum! hangi oyun olabilir ki! ve size niye böyle bişey yapayım yalan borcum mu var. alın size digitalic'in kendi sitesi:
    http://www.digitalic.co.kr/pr_read.asp?idx=89
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

Arkadaş forumda biraz ilgi kazanmak için bir nintendo,yada playstation oyununun sslerini koymuş galiba..
    Benim fikrim bu.

ne demek bu ya resimler belli işte hangi oyundan çekecek yalanmı söyliyor sanki youmlarını düzgün yaz

• Siteyi İnceledim.Fazla İyi İngilizcem Olmadığı İçin Kısaca Şunu Anladım.2008'in 2. Çeyreğinde Beta Teste Açılacak Yeni Bir Oyun. Ya da DigimonRPG'nin Üstünde Yapılacak Değişiklik. (Kore Serverına.)
  • 2008 in 2. çeyreini geçmedikmi birde eğer böyle bir hal alırsa ben kaçar...
  • digimonun en yeni serisi değilmi bu
    bu K.A serveri olmayabilir yeni bir oyun olarak çıkar bence
  • berbat hiç sevmedim

ama bu o olmayabilir çünkü oyunu çıkaracak firma digitalic değil ve bir firma niye başka firmanın reklamını ve tabıtımını yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 24 Haziran 2008; 22:49:27 >
  • sorularınız banayla ben sorumlu değilim sadece elçi gibi bişey oluyorum sorularınızı digitalice ve k.amerkaya sorun
    @taichi: şu anki digimon rpgden güzel olduğu açık değilmi? sadece grafiklerinden anlaşılıyor ve ayrıca pcde bundan ve digimon rpgden daha iyi ve kaliteli bir digimon oyunu bulamazsın
  • Olayı kısaca şöyle özetliyeyim;

Digimon RPG'nin global sunucusu gelecekken haberlerde bir de Digimon RPG2 ifadesi yer alıyordu.İşte Kore'lilerin merakla beklediği Digimon RPG2' bu oluyor.

Bize gelecek olan oyun Digimon RPG'nin ingilizce versiyonu olacak.Kore'lilere ise Digimon RPG2 gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuzlukk

@taichi: şu anki digimon rpgden güzel olduğu açık değilmi? sadece grafiklerinden anlaşılıyor ve ayrıca pcde bundan ve digimon rpgden daha iyi ve kaliteli bir digimon oyunu bulamazsın

grafik güzel olabilir ama ben bu oyunu oynarken normal oyunu oynadığım kadar zevk almam
  • Mahvetmişler oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuzlukk

sorularınız banayla ben sorumlu değilim sadece elçi gibi bişey oluyorum sorularınızı digitalice ve k.amerkaya sorun

DALGAMI GEÇİORSUN ?????? GRAFİKMİŞ REZALET
    4ever DİGİMON RPG 1(BİR,ONE)

• güldürme ya digimon rpgde grafikmi ona grafik diyorsan sroya bi bak derim ama renkler ve zevkler tartışılmaz tabi bu benim kendi fikrim herkesin kendi fikri olabilir

+ayrıca bu daha ilk versiyonu yani hiç patch yapılmamış ama şu anki oyuna 500e yakın patch yapılmış ve oyunun yapım sürecide 2 yılmış grafikler nasıl olur tam bilinmez ama şu anki digimon rpgye her zaman girilmiyor güzel olsa bile

+sadece amerika değil galiba çin içinde yapılacak böyle bir şey belki yakında metin2 gibi Türkiye'ye de gelir

@taichi: 2. soruna şu cevabı verebilirim neden tanıtımını yapmasın ki amerikalılar onların oyunlarını satın alıp geliştirdiler tutmazsa onlardan fazla para alamaz ve koreli olmayanları kendi oyunlarında istemiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 25 Haziran 2008; 14:35:52 >

• Grafikler oldukça güzel
  • bu american versiyonu degilki... yilmazin dedigi gibi bu digimon rpg 2 olacak yani koreliler icin... bizim bildigimiz normal rpgde ingizceye cevirilib k.a versionu olacak... yani rpg 2 bu gösterdigin resimler gine koreliler icin olacak girmek isteyen proxyne girecek... ve baksana oyundaki yazilar korece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.