Şimdi Ara

Digimon RPG Lütfen yardım edin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar aşağıdaki resimdeki gibi sorunum şu lvl atladıktan sonra skill bascam ama neyin ne olduğunu bilmiorum yaaa neye bastığımı skilii bilmiom rastgele veriom böle olmazki yaa lütfen biri şunların türkçesini söleyebilirmi

Digimon RPG Lütfen yardım edin !!!

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN

• NBA 1 kardeş bana bir char alabilirmisin lütfen kullan madığın bir char da olur lütfen ben çok denedim ama yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyBeRdRaGoN

NBA 1 kardeş bana bir char alabilirmisin lütfen kullan madığın bir char da olur lütfen ben çok denedim ama yapamadım

alırımda yani dur ilk önce benim sorunum bi çözülsün
  • üsttekine bascaksın
  • ya kim bunların bana anlamalrınıyazacak lütfen yaa yazsın birisi allahrızası için ;D
  • kardeş bu bölüm ölmüş ya kaç sefer birinden hesap istedim kimse yok bile yazmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodBlessYou

kardeş bu bölüm ölmüş ya kaç sefer birinden hesap istedim kimse yok bile yazmadı

ya bi dur burası hesap istemeye yeri değil beni sorunumun çözülecek yer burası yaa git kendi konunda msj yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak o okla gosterdigin yerler str atak def felan genelde en ustekine bas arada altakilerede baskafana gore bas sen
  • 1. atak
    2. hız
    3. hp
    4. defans
    bunlar üsttekilerdeki altta gösterdiklerine sen karışamıyorsun onlarda aynı zaten yüzdesini artısını falan hesaplıyor orada yazıyor hepsi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

1. atak
    2. hız
    3. hp
    4. defans
    bunlar üsttekilerdeki altta gösterdiklerine sen karışamıyorsun onlarda aynı zaten yüzdesini artısını falan hesaplıyor orada yazıyor hepsi bu

çok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.