Ayhan senin dediğin o c vitamini veren gorevi yaptım.Başka görev varmı ona benzer?
hawkmon'un nerede olduğunu yazabilirmisin
arkii ben de tam bilmiyom şu an arkadaştayım eve gelince bakarım ama bende aramıştım zamanında görmemiştim :D
ne digimonmuş ya bütün digimonları biliyorum onu bilmiyorum
valla bi ara 4. digi olarak koymuşlar dioalar ama nerde şimdi bende bilmiyom
keşke o zaman üye olup seçebilseymişim
OYUNU İNDİRDİM KAYIT OLMA YERİNİ DE AÇTIM OLMAYA ÇALIŞIYORUM OLMUYOR
arkadaşım bilgisayarın da korece dil paketi yoksa kayıt olamazsın
zaten var ki
bi daha dene bilmiyom
Ya şu üyelikte KSSN KSSN numaraları verin!Nolur hepsi kullanılmış çıkıyo offffff
FORUMLARA Bİ BAK YADFA ECENUR A SOR İÇİNDE 10000 TANEE FLN KSSN NO OLAN Bİ SİTE BİLİODU
up up üst konu
Cok isime yaradi saoL
slm sizce en guzel digimon nedir yeni basladimda karar weremiyom
Ya bende oyun açılmıyor,bir sorun yüzünden kapatılmak zorunda diyor nolur yardım!!
Ya arkadaslar, ben oyunu tam tamina 2 kere indirdim, ama bende bir türlü calismiyor, oyunun clienti;DRSetup371 patch i;sharebigfile.com_DigimonRPGPatcher ama arkadaslar, clienti kurarken dil yabanci oldugu icin anlayamioyurm ama, tam %7 oluyor, bi hata veriyor sonra yavas yavas %5 %4 ve birden %0 olup kapanior :SS ilk clienti indirdigimde direk %1 de kapanmisti, nedeni uzakdogudillerinin yüklü olmamasiymis megersem ama uzakdogu dillerini de kurdum, gene calismiyor %7 de kapaniyor :'((( arkadaslar lütfen yardim edin, ben ps 1 de digimon world 3 oyunun hastasiyim level 62 kotemonum var, black war gremon olabiliyor, arkadaslar hasatasiyim ben bu oyunun ps de, hele pc deki halini bi düsünün :'((( ama yüklenmiyor :'((((((((((888 Allah rizasi icin biriniz yardim edin :'((( ne yapmam gerekli
(not:clienti yeniden indirmek malesefki cozum deil, 2 kere indirdim :'(( )
İlosh yardım et!Senin verdiğin Star Yükleyici de %100 oldu setup 1 gündür hala %100'de kaldı tamamlanamadı bir.Msn adresini verebilir misin lütfen?
onu sil en baştan yükle eğer yine sorun olursa direk linki veririm ordan yüklersinm
İlosh kutlarım seni bence bunu üst konu yapmaları lazımm