Şimdi Ara

***DİGİMON RPG REHBERİ*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
31.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayhan senin dediğin o c vitamini veren gorevi yaptım.Başka görev varmı ona benzer?
  • hawkmon'un nerede olduğunu yazabilirmisin
  • arkii ben de tam bilmiyom şu an arkadaştayım eve gelince bakarım ama bende aramıştım zamanında görmemiştim :D
  • ne digimonmuş ya bütün digimonları biliyorum onu bilmiyorum
  • valla bi ara 4. digi olarak koymuşlar dioalar ama nerde şimdi bende bilmiyom
  • keşke o zaman üye olup seçebilseymişim
  • OYUNU İNDİRDİM KAYIT OLMA YERİNİ DE AÇTIM OLMAYA ÇALIŞIYORUM OLMUYOR
  • arkadaşım bilgisayarın da korece dil paketi yoksa kayıt olamazsın
  • zaten var ki
  • bi daha dene bilmiyom
  • Ya şu üyelikte KSSN KSSN numaraları verin!Nolur hepsi kullanılmış çıkıyo offffff
  • FORUMLARA Bİ BAK YADFA ECENUR A SOR İÇİNDE 10000 TANEE FLN KSSN NO OLAN Bİ SİTE BİLİODU
  • up up üst konu
  • Cok isime yaradi saoL
  • slm sizce en guzel digimon nedir yeni basladimda karar weremiyom
  • Ya bende oyun açılmıyor,bir sorun yüzünden kapatılmak zorunda diyor nolur yardım!!
  • Ya arkadaslar, ben oyunu tam tamina 2 kere indirdim, ama bende bir türlü calismiyor, oyunun clienti;DRSetup371
    patch i;sharebigfile.com_DigimonRPGPatcher
    ama arkadaslar, clienti kurarken dil yabanci oldugu icin anlayamioyurm ama, tam %7 oluyor, bi hata veriyor sonra yavas yavas %5 %4 ve birden %0 olup kapanior :SS ilk clienti indirdigimde direk %1 de kapanmisti, nedeni uzakdogudillerinin yüklü olmamasiymis megersem ama uzakdogu dillerini de kurdum, gene calismiyor %7 de kapaniyor :'((( arkadaslar lütfen yardim edin, ben ps 1 de digimon world 3 oyunun hastasiyim level 62 kotemonum var, black war gremon olabiliyor, arkadaslar hasatasiyim ben bu oyunun ps de, hele pc deki halini bi düsünün :'((( ama yüklenmiyor :'((((((((((888 Allah rizasi icin biriniz yardim edin :'((( ne yapmam gerekli

(not:clienti yeniden indirmek malesefki cozum deil, 2 kere indirdim :'(( )
  • İlosh yardım et!Senin verdiğin Star Yükleyici de %100 oldu setup 1 gündür hala %100'de kaldı tamamlanamadı bir.Msn adresini verebilir misin lütfen?
  • onu sil en baştan yükle eğer yine sorun olursa direk linki veririm ordan yüklersinm
  • İlosh kutlarım seni bence bunu üst konu yapmaları lazımm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.