İlosh kutlarım seni bence bunu üst konu yapmaları lazımm
teşekkürler ama üst konub olmasına pek gerek yok tabi bewnde isterim ama ztn sss var sadece bazıları sitesi ne bunun gibi topicler açmasın die yapılmış bi konu bu
ya arkadaslar biri benim sorunumada baksin lütrfen :(( yukarida belirttiklerimin nedeni neler :'((((
tbriklerr sprr olmuş çoq yrdımcı oluo
quote:
Orjinalden alıntı: Emhakasu
Ya arkadaslar, ben oyunu tam tamina 2 kere indirdim, ama bende bir türlü calismiyor, oyunun clienti;DRSetup371 patch i;sharebigfile.com_DigimonRPGPatcher ama arkadaslar, clienti kurarken dil yabanci oldugu icin anlayamioyurm ama, tam %7 oluyor, bi hata veriyor sonra yavas yavas %5 %4 ve birden %0 olup kapanior :SS ilk clienti indirdigimde direk %1 de kapanmisti, nedeni uzakdogudillerinin yüklü olmamasiymis megersem ama uzakdogu dillerini de kurdum, gene calismiyor %7 de kapaniyor :'((( arkadaslar lütfen yardim edin, ben ps 1 de digimon world 3 oyunun hastasiyim level 62 kotemonum var, black war gremon olabiliyor, arkadaslar hasatasiyim ben bu oyunun ps de, hele pc deki halini bi düsünün :'((( ama yüklenmiyor :'((((((((((888 Allah rizasi icin biriniz yardim edin :'((( ne yapmam gerekli
(not:clienti yeniden indirmek malesefki cozum deil, 2 kere indirdim :'(( )
arkdaslar lütfen bi yardim edin yaa :'(
Ya allahını seven biri bana üyelik alsın özelden göndersin plsssss kadir_bergama@mynet.com a mail olarak yollayın plssssssss !!!!!!!!!!
benim güzel abilerim ya burda kullanıcının biri vardı aklımda değil şu anda adı bana bi digimon accountu verin ya lütfen ben açamıyorum içinizden birisi alsın bana versin özelden ya ben size güve niyorum hotmail adresim NUMBER_ONE_115@HOTMAİL.COM SİZE GÜVENİYORUM
lütfen ya ben üyelik alamıyorum biri bana alsın + rep bili verebilirim olursa lütfen ya oyunu indirdim sap gibi bekliyom birisi account alcak diye
Ya arkadaslar, ben oyunu tam tamina 2 kere indirdim, ama bende bir türlü calismiyor, oyunun clienti;DRSetup371 patch i;sharebigfile.com_DigimonRPGPatcher ama arkadaslar, clienti kurarken dil yabanci oldugu icin anlayamioyurm ama, tam %7 oluyor, bi hata veriyor sonra yavas yavas %5 %4 ve birden %0 olup kapanior :SS ilk clienti indirdigimde direk %1 de kapanmisti, nedeni uzakdogudillerinin yüklü olmamasiymis megersem ama uzakdogu dillerini de kurdum, gene calismiyor %7 de kapaniyor :'((( arkadaslar lütfen yardim edin, ben ps 1 de digimon world 3 oyunun hastasiyim level 62 kotemonum var, black war gremon olabiliyor, arkadaslar hasatasiyim ben bu oyunun ps de, hele pc deki halini bi düsünün :'((( ama yüklenmiyor :'((((((((((888 Allah rizasi icin biriniz yardim edin :'((( ne yapmam gerekli
quote:
quote:
bilinde 1 buçuk gb lik yer var mı
senin bilgi sayarda virüs vardır yada site bozuktur bende account alamadığım için üzgünüm
ya kardeş ben kızım ne abisi o ilosh adının açılımı da = ilayda dır öle sevgilimin ismi fln die yazmadım oraya ve abi yada abşla demene gerek yok büyük ihtimalle senden küçüğümdür
özür dilerim pardon (sorry) bana bi account alabilirmisin lütfen
ilosh lütfen ya bana bi account al ya pls
ya abi mabi diyince cevap yazıyorsunuz iş account açmaya gelince cevap yazmıyosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: numberyunus
ilosh lütfen ya bana bi account al ya pls
ben almıyom account daha doğrusu benim bil korece paketi kabul etmiyo ondan ama kssn no fln verdim herşey setaylı bi şekilde anlatılşmış ya sen al yada başkasından istee