Şimdi Ara

digimon şehir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk haritada kaldım şu world kısmının 2. bölümündeki şehirlere nası gidicem

• orda bi ışınlama robotu var o seni ışınlıcak yalnız başka gezegene gidebilirsin dikkat et

• quote:

Orjinalden alıntı: mcstorm

orda bi ışınlama robotu var o seni ışınlıcak yalnız başka gezegene gidebilirsin dikkat et

Hç Komik Deil

• quote:

Orjinalden alıntı: yigit7

quote:

Orjinalden alıntı: mcstorm

orda bi ışınlama robotu var o seni ışınlıcak yalnız başka gezegene gidebilirsin dikkat et

Hç Komik Deil

aynen katılıyorum bende bazen böyle yazılara gülüyorum ama onlar üst konularda olan şeyleri soruyorlae bende doğal olarak gülüyorum

soruya gelince:
    digi-park a git mini haritadaki D harfine git orda bir satıcı olcak ona tıkla sonra çıkan ekranda item shopu seç ve zaten 1 tane seçenek çıkcak onu seç(adını unuttumda) sonra ordaki itemlerdden adı mud village...
    olan itemi satın al tanesi 1k sonra invantory indeki mud villge... itemine sağ tıkla 5 saniye gözünü kapalı tut bir bakmışsın word 2 deki mud village desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 9 Haziran 2007; 10:53:37 >

• Onur2 Guzel anlatmıs ama Mud Village kartını aldın mı Karta Sag tıklıcan..
  • doğru şimdi düzeltirim
  • ya tamm da bn daa yeni başladım böle sorular sormam normal hem türk oyuncu artsın diosunuz hem de soru sorunca eziyosunuz !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seni ezeni sende ez kardes... hic bir zaman yılma...

Ama Dalga gecen su yüzden gecer kardeş bu sorunun cvb ı üst konularda vardır yani ban yapcagına dalga gecmistir...
  • siz dalga geçmediniz şu ana kadar sanki peah
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Seni ezeni sende ez kardes... hic bir zaman yılma...

Ama Dalga gecen su yüzden gecer kardeş bu sorunun cvb ı üst konularda vardır yani ban yapcagına dalga gecmistir...

Wow Adem Ne laf Etmişin Be
    Seni ezeni sende ez kardes... hic bir zaman yılma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.