Şimdi Ara

Pokemoncular ve Pokemon sevenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
22.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi olmazmıydı pokemoncular toplansa...
    Bende indigo league nin yaklaşık bütün bölümleri var ama şu bölümler elinde olan varsa bana yollayabilir mi

Episode 35 (Season 1) - Legend of Dratini (Unaired)
    Episode 38 (Season 1) - Electric Soldier Porygon (Unaired)

not: Episode 18 (Season 1) - Beauty and the Beach (Unaired)

isimli bölüm bende mevcuttur ama kalitesi düşük(çünkü W die kanal var amerikada yayınlananda ordan çekmişler diğerleri amerikada mesela türkiyede D&R gibi mağzalar türü olan yerde amerikada pokemonların bölümü satılıyo adamlar alıyo ripliyo nete koyuyor)

• ben severim yayınlandıgı zamanlar izliodum ama o zamanlar pokemon için büyüktüm hala büyügüm
    bende hiç bir bölümü yok ama bi ara bilmem hatırlarmısınız burger king çocuk menüsünde pokemon oyuncaklarını
    veriyordu babam beni kırmamştı beraber istanbulda ne kadar burger king varsa abartmıyorum en az yarısına gittim onlar kutuların içinden poşet içinden veriyorlardı adamlara ne kadar bizde olmayan bulursak o kadar çocuk menüsü alacaz diyorduk bi anda 2 kişi 10 15 çocuk menüsü alıyorduk obez olacaktım ama 150 oyuncak vardı 2 si yada 1 i hariç hepsini tamamladım posteri bile hala duruyor

• bize raichu çıkmıştı o burger kingden hatta bide bulbasaur çıkmıştı onun tepesindeki açmamış çiçek kopmuştu yada ben bi oyuncakçıda 3 tane pokemon topu ve pokemonları vardı onlardan almıştım(hepsini almıştım) onlar da olabilir süper bi sistemi vardı atıyodun topu pokemon içine girerse kapanıyodu
  • aslında pokemonu şurda rapide bütün bölümlerini upload edn biri olsa ne güzel olur ama yok işte
    güzel çizgi filmdi salak çocugun teki yüzünden kaldırdılar ya
    kendini charizard zannedip camdan aşagı atmıştı

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:45:18 >
  • bende varda ingilizce işte isteyen varsa torrent linkini veriyim internetten bulunuyo da bölümleri stara mail bombardımanı yapsak belki yayınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 28 Ocak 2006 16:33:37 >
  • torrent hiç kullanmadım bilmiyorum ama bearshare a bi bakayım belki vardır gerçi türkçe altyazısı nı nerden bulacaksam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendin yapacaksın arkadaş 5 saat sonra episoide 1 bitiyor dvd rw olsa dvd ye çekerdim de yok işte o çok kötü oluyor yaw dvd olmaması...
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:45:10 >

• 3 ile 4 ne zaman geldi?

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:44:11 >
  • bende hayranıyım ama yaşımdan ve işimden dolayı bunu söylemeye utanıyorum

ben en cok Abra'yı seviyorum şu psişik olan

• bende sökede oturuyorum
    bu arada 1 oynadı 2 oynadı 3 oynamıştı heralde entei li olandı çünkü
    1 i bi üst komşu vardı onun oğlu vardı benden 5 yaş büyük onda 1 i izlemiştim altyazı bide sinemada
    2 yi bi yer vardı bodrumda mı çeşmede mi ney alsis mi neydi ismi orda doğum günümde izlemiştim izlemeden önce halamın büyük kızı aramıştı o derece hatırlarım
    sonra 3 çıktı da oynadı büyük ihtimal ile 4 türkiye ye gelmedi 5 geldi 6 geldi 7 gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 28 Ocak 2006 17:29:54 >
  • küçükken seyrediyordum yayınlandığı zaman
  • ne diim lem size
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:45:04 >
  • yauw ben bi 1-2 yi izleidm diğerleinden haberim bile yok 2.cide bi lugya mı ne vardı en baba pokemon diye bütün pokemonlar toplanıp saldırmışlardı lugya ya

POKEİMAM nasıl

körpecik çocukların beynini sulandırdın allahsız kitapsızz
    ben usta pokuman eğitmeni eşim eşim
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:46:00 >
  • hadi lem kim seçmiş onları seçerken bana sormadılarsa kimbilir başka kimlere sormamışlardır.

Bu arada
    1 pokemon firs moive(ilk film)
    2 pokemon 2000
    3 pokemon entei
    4 pokemon 4ever
    5 pokemon 5
    6 pokemon mewtwo returns
    7 pokemon 2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 28 Ocak 2006 20:56:05 >
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:45:53 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.