bırakın bu pokemonu felan hepsi sacmalık hepsi aynı mantık secilmiş çocuk felann benm de kuzen izlio bide bana izletmeye calısıo gidin işinize yaw hala böle çizgi filmler izlemeyinnnn
adı ne senin kuzenin özkan
pokemonu çekemeyenler pokeimamı yapmış demekki
arkadaslar bende opkemon hastasıydım onu izlemek için okula cogu zaman gec kalmısımdır hiçbir bolumunu kacırmamıstım ancak shaman king i gordum pokemon falan kalmadıkablolu kanalda yayınlanması sebebiyle turkiyede fazla tanınmayan bir anime shaman king ancak bu mukemmel oldugu gercegini degistirmiyor ayrıca 1)Bunny 2)Pokemon bu sıralamaya bakarsak en iyi anime pokemon oluyor ve bence en iyi anime olmanın yanından bile gecemez ozelikle shaman king varken hadi size bi iyilik yapıım bole anime forumumu olur alın size bir link http://www.bestanime.com/newAniData/aniInfo.php?&idx=490&viewType=title&initialKey=P&page=1&subPageType=pds&dataMode=mov burdan pokemon sarkılarına ulasabilirsiniz
Cızgı film izlemenin yası olmaz.
eyw link için zevkler ve renkler tartışılmaz
arkadaslar o gun kana 7 de eski bi kac bolumu werdiler izlemek isteyenler icin duyurulur...
ben zırt pırt ararım rastgele yayınlıyorlarmış bölümleri günlerde rastgele olunca kanal7 çekilmiyo
arkadaslar anlamıyorum nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor bu kanallar benim kanalım olcak (yani bi kaaın editoru olcam) kendime yakıstıramam boyle seyler insanlarla alay mı ediyolar ole deişik deişik bolumleri ard arda veriyolar hele bazı knalların seriyi deil 7-8 bolum aldıklarını dusunuorum donup dolasıp onları veriolar
bende bile 100 ü geçiyo varolan bölüm sayısı (not aşşağıda kalmasın)
aga sen bi kanal ac sabahtan aksama kadar ver pokemonu birsurude reklam alırsın kırarsın parayı
vakit yok ağa çevirme yapmak lazım buda orjinal ses olmayacağı için baya bi - alır