Şimdi Ara

Pokemoncular ve Pokemon sevenler buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
22.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:51:10 >
  • Cigilipap wardı çoq sewerdim ben onu...
  • charizard favorim
  • quote:

Orjinalden alıntı: anime

charizard favorim

+ bide neydi yaf böle şarkı söylüyodu millet uyuyodu Sonra yüzlerini boyuyadu heralde

Bide o

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:51:50 >
  • walla ben Raicu (boyle yazıldıgından emin deilim ) ustune tanımam ama sydec(bunuda bole yazıldıgından emin deilim) cok komikti yaw gozleri acık uyuması falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: anime

charizard favorim

+ bide neydi yaf böle şarkı söylüyodu millet uyuyodu Sonra yüzlerini boyuyadu heralde

Bide o

Çağrı Jigglypuff o arkadaş cigilipap demiş

Ewt hep şarkılarıyla uyutur sonra milletin yüzüne şekiller yapardı

Tabiki Charizard harikaydı

Saol haju
    Jigglypuff

• Pokemon u ailecek izliyoruz. Hatta başlıyınca hepimiz elimizdeki işleri bırakıp pokemon izlemeye geliyoruz.
    Pikachu bizim en sevdiğimiz pokemon hastasıyız
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:52:17 >
  • seni seçtim pikaçu..
  • eger ilgilenen olursa youtube.com da online olarak pokemon izleyebilirsiniz ama biraz bekletio sizi ve ingilizce alt yazılı japonca
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

Pokemon u ailecek izliyoruz. Hatta başlıyınca hepimiz elimizdeki işleri bırakıp pokemon izlemeye geliyoruz.
    Pikachu bizim en sevdiğimiz pokemon hastasıyız

• bnde hastasıydım bi zamanlar hatırlarım öğlen yemeği paramı biriktirip pokemon kartı alıodum bi çocuk yüzünden kaldırdılar diolar ama bnce palavra zaten büyükler toptan nefret ediolardı pokemondan tekrar yayınlanıo dediler ama bn hiç rastlamadım şu an shaman king izliom zaten
  • kanal 7 de gördüm bir 2 kere yeniden başladı galiba
  • oyunu vardı bende GBA versionu...

baya güzeldi , 3 gecede bitirdim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

iyi olmazmıydı pokemoncular toplansa...
    Bende indigo league nin yaklaşık bütün bölümleri var ama şu bölümler elinde olan varsa bana yollayabilir mi

Episode 35 (Season 1) - Legend of Dratini (Unaired)
    Episode 38 (Season 1) - Electric Soldier Porygon (Unaired)

not: Episode 18 (Season 1) - Beauty and the Beach (Unaired)

isimli bölüm bende mevcuttur ama kalitesi düşük(çünkü W die kanal var amerikada yayınlananda ordan çekmişler diğerleri amerikada mesela türkiyede D&R gibi mağzalar türü olan yerde amerikada pokemonların bölümü satılıyo adamlar alıyo ripliyo nete koyuyor)

biraz geç oldu ama hemde banlanmışsın da neyse. belki arada giriyosundur =))
    Bende var 3 bölümde. 35 ve 38. bölümler avi formatında, 18. bölüm ise mkv formatında. Ayrıca birinci, ikinci, dördüncü, altıncı, yedinci ve sekizinci sezonlarda mevcut elimde.

• pokemonn
  • Benim en sevdiğim çi,zgi filmdir bu ama hala bazı kanallarda var bende onunla ilgili bi site var veriyim www.pokedede.com
  • Bide onun tasolarına bayılırdım ne oynardık eskiden ya çevirmeye çalışırdık artık oyuna özel terimler çıkmıştı şimdi yok megaman yok yugioh var bence en iyisi pokemon
  • Beyler Bayanlar Pokemon nun ilk film mi + 2 + 3 +4 + türkiyede gostererılen dızı fılm mı I AM Ahs . Bunların Linki Lazım Bİlen Warsa Burda Paylassın + Sİze Güzel Bir pokemon oynun wereyım

www.pokemoncrater.com

birde sizden nintendo ds emulatoru ıstıyorum warsa bir link pm olmasın herkeze paylasım BURUSI TÜRKİYENİN EN GÜZEL PAYLASIM SITESI

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.