Şimdi Ara

Pokemoncular ve Pokemon sevenler buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
22.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz ceviririz aga ayıpsın bu kadar soyledikten sonra yarı yolda bırakırmıyım hiç aslında alt yazı yapsakta olur
  • Evette bana alt yazı yapacağım program önerirmisiniz ama kolay olsun mesela filmi önizleme yaparken o an durdurup o anda altyazı olarak ne geçeceğini ayarlayayım ki ii olsun
  • ya eğer birinde pokemonun bölümleri varsa linkini verebilir mi lütfen kaç aydır arıyorum hiç bulamadım ayrıca cts veya pazar günleri arada bir kanal 7 de çıkıyo AMA lütfen link verinnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Pokemoncular ve Pokemon sevenler buraya

tıklayın

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:50:06 >
  • Abi Pnkemonun 3D oynu cıkmıs pokemon colosseum nerden alınıyo bilen var mı bilmiyom
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:50:22 >
  • yaa izlerken benım kafama takılan bir soru olusmustu;pikacu neden hic topa girmiyordu,dikkat ettim butun hepsi giriyordu ama pikacu ya omuzda ya yerde idi
    cvplayacak olan arkadas var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Pokemoncular ve Pokemon sevenler buraya

tıklayın

cok manyak 1 resım 10 arasam bulamsdım destroycartoon saolsun

• quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

yaa izlerken benım kafama takılan bir soru olusmustu;pikacu neden hic topa girmiyordu,dikkat ettim butun hepsi giriyordu ama pikacu ya omuzda ya yerde idi
    cvplayacak olan arkadas var mı???

bence o hayvan kendını 1 sey sannedıo artıst artıst ben topa gırmem ash ın pokemonu ya mubarek kendını baba yapmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Beyler pokemon başladı deniyordu hane noldu hiçbir kanalda göremiyorm ben

Yaww ne güzel olur walla bi daha başlasa ama kanalların hepsi salak ya

ya kardes o bı ara geldı gıttı ama sımdı haftasonları wammıs herhald kardesım ole dıo
    yanlısssam duzeltın

• :P ben dusunom aslında pokemon tv ya bu capon kanalların da ona benzer o kadar ck sey wammıs kı daa yenı kesfettım :D
  • yahu ben kendı kendı me ı konusom kımse wammı
  • BEN DE REN TAO' ya kesinlikle katılıyorum.(okula geç kalmak dışında) Önceleri bir Pokemon vardı benim için birde Yu-Gi-Oh sonradan SHAMAN KİNG'i gördüm. ne Pokemon kaldı ne Yu-Gi-Oh!(tabii hala severim ikisinide)
  • yaw kanal 7 de weriolar ama eski bolumleri keske btmeyeydi o zamn rutuğe
  • quote:

Beyler pokemon başladı deniyordu hane noldu hiçbir kanalda göremiyorm ben

Yaww ne güzel olur walla bi daha başlasa ama kanalların hepsi salak ya

yaw kanal 7 weriyo ama eskiler yaw ne guzeldi hey gidi gunler RTÜK

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 3 Ağustos 2006; 4:51:15 >
  • quote:

Napıcan şerefsiz bu insanlar ne wardı bitirdiler yasakladılar güzelim çizgi filmi yaww
    İnşallah en yakın sürede yeni bölümleri başlarda izleriz eşşek kadar oldum ama izlicem işte banane

dostum arkandayım yumurtaları hazırla rütügü basmaya gidelim

• pokemon un game boy oyunlarından oynayan var mı aranızda
  • bakın burda pokemonun yasaklasmıs bolumleri hakkıında bilgiler var alycaen bizle payalstı bende size soylesem iyi olur diye dusundum ben bitek shaman kingin gba larını oynuyorum

http://www.animemadness.org/po/anime/yasakli.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren Tao -- 27 Şubat 2006; 12:07:51 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.