BİR BAKIN SİTEYE LİNKİ VERMESİ BENDEN BAKMASI SİZDEN ÇOK GÜZEL OYUNLAR VAR.
pokemon şu sıralar kanal 7 de var 3-4.bölümde daha bugün denk geldi 16.45 te başlıyo sanırım tam bu saate başladı bugün kaç yaşına geldim hala bugün yine oturdum izledim o bölümü ya
Dün ben de izledim.Galiba ilk bölümüydü.Çünkü ilk pokemonumu yakaladım diyordu.
bu pokemoncrater cok güzel bi oyun yaaa 100 lvl çarizart yaptım rozet topluyom harika haaa gelin kapışalım
merhaba nasılsınız baktınızmı verdiğim linkteki pokemon oyunlarına güzel dime.
Ya arkadaşlar bu Pokemon saat kaçta başlıyor ya?Dün baktım bu saatlerde ama şu anda salak bir program var.
Ya arkadaşlar Allah aşkına pokemon severler yeni forumda yazn severler kaç yaşında.. İnş. benden büyük vardır. Benim yaşım 22.
valla caiz sanırım hiçbirimiz 22 den büyük değiliz kusrabakma
ama harbiden ben şey sorcam bu pokemonunn saatleri tam olarak belli değil ya bi gün veriyolar bi gün vermiyolar işte kanal 7 olunca böle oluyo saçma salak bi kadın programı vardı dün . 2. soru bu pokemon crater de ben arkadaşımla kapışmak istiyorum ama ya bu oyuncu zaten savaşta diyo yada öle yarım saat bekletiyo bi ağıs tadıyla kapışamadık
lütfen ciddiye alın ve biliyosanız cevap verin
quote:
Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA
valla caiz sanırım hiçbirimiz 22 den büyük değiliz kusrabakma
ama harbiden ben şey sorcam bu pokemonunn saatleri tam olarak belli değil ya bi gün veriyolar bi gün vermiyolar işte kanal 7 olunca böle oluyo saçma salak bi kadın programı vardı dün . 2. soru bu pokemon crater de ben arkadaşımla kapışmak istiyorum ama ya bu oyuncu zaten savaşta diyo yada öle yarım saat bekletiyo bi ağıs tadıyla kapışamadık
lütfen ciddiye alın ve biliyosanız cevap verin
Valla ya Kanal 7'nin çizgi filmi ne olsun,ancak Fatih Sultan Mehmet'i gösterir.
arkadaşlar sizde okemonun muziği varmı varsa linkini veya kendisini koyarmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: albus
aslında pokemonu şurda rapide bütün bölümlerini upload edn biri olsa ne güzel olur ama yok işte güzel çizgi filmdi salak çocugun teki yüzünden kaldırdılar ya kendini charizard zannedip camdan aşagı atmıştı
Ya harbiden noldu o salağa.Yoksa şu kendini polat alemdar sanırım arkadaşını bırakan çocuk olmasın.İkisininde zeka seviyesi aynı çünkü!!!
güzel site arkadaşlar.balbasarı seçtik bakalım bişeler yapabilecekmiyiz
Arkadaşlar ne kasıyosunuz TV'de izleyeceğiz diye, yavaş yavaş indirin tüm bölümleri internetten veya birinden satın alın. Bende tüm bölümleri var (265 bölüm filandı sanırsam)... 11 DVD filan kaplıyor hepsi. Ayrıca Türkçe dublajı izlemeyin, kötü yapmışlar... En güzel japonca dublaj ve ingilizce altyazı
pokemonu madem seviosunuz online oyunuwww.pokemoncrater.com hatta dh de yani burda ayrı bir bolumu bile var hepinizi beklerim
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
alin size kiyak yapim bende http://www.pokemoncrater.com/ adresinde online pokemon yetistirip savas yapabiliyosunus bu oyunun turkiyeden yaklasik 20 bin oynayani war sizleride bekleris
Yahu bu unknow diye bi pokemon var.Bütün alfabeleride yanında mevcut. Unknow C,Unknow D,Unknow Q... Ne işe yarar bunlar! Görev falan mı bunlar?Yada birleşiyorlarmı????
baba ya harika olur bende 16 yasındayım ama hala izlierimmm pokemonu yayınlasınlar
quote:
Orjinalden alıntı: serco_ecz
baba ya harika olur bende 16 yasındayım ama hala izlierimmm pokemonu yayınlasınlar
yayınlanıyor zaten,
oyunsal açıdan ogame den başkasını tanımam ama pokemoni ben de çok severim internetim 1024 3 gb kotalı onu 256 sınırsız yapacağım sonra flashgete koy dosyaları 4-5 gün bilgisayar açık kalsın tabii bu arada başka bir yerde uyumalısınız benim bilgisayar uyutmaz beni çünkü :D benim ablam odtü de okuyordu odtü kendi bünyesinde servis sağlayıcılığı yapıyor uydu üzerinden sadece kampüs içinden download hızı 1200 kbps den başlıyor sonradan 900 kbps de sabit kalıyor ve sınırsız ben sırf bunun için çalışıp tekrar öss ye girip odtüye gidewcektim ama vazgeçtim o nedenle bilgisayarında 1200 e yakın manga var ama hiçbirisi pokemon değil ama onlar da bulunur yaws hırs yaptım tekrar öss ye girecfeğim odtüye gideceğim odtü bir de hayrına 5 yıllık rapid hesabı verse mükemmel olurdu :D
Bayağı eskiden ben daha ufakken
Bunların tasoları vardı , paso köküyodum milleti ( çok net hatırlıom kazandım deil köktüm deniyodu )
Sonra bende çok fazla oldu sınıfta kapış yapmıştım.