Şimdi Ara

Digimon u izlemek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Evet gerçektende Türkçe dememiş arkadaş. Kimin kirlilik yaptığı belli oluyor.

Sen hiç kirlilik yaparmısın kanka

Kimi kirlettiğimi gördün?

• siz ler insanlığı küçültmeyi çok seviyorsunuz herhalde Türkçe yada ingilizce ben direkt yazdım ve yardımlarınızı beklıyorum ve dingonun ahırında zannedenlerde kendileri için olabilir çok yanlış

ayrıca bi yakınımız Amerikaya gitti oradan temin edilebilirmiki !!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Evet gerçektende Türkçe dememiş arkadaş. Kimin kirlilik yaptığı belli oluyor.

Sen hiç kirlilik yaparmısın kanka

Kimi kirlettiğimi gördün?

Kimseyi Ben zaten kirletir misin dedim kirllettin demedim, iletişim kopukluğu oldu

• Türkçesini bulmak biraz zor ama ingilizce izlerim diyorsan Türkiye'de filanda yayınlanmayan bölümler dahil=>http://4tvb.com/Anime_Online_Full_List=3968.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

Türkçesini bulmak biraz zor ama ingilizce izlerim diyorsan Türkiye'de filanda yayınlanmayan bölümler dahil=>http://4tvb.com/Anime_Online_Full_List=3968.html

saol senın gibileri bulmak zor birde siteden indiremiyormuyuz Türkçe leştirebilirim belki !
  • ingilizcede zevk çıkmıoki :):)
  • gayet gzl bence az ingilizce yetio digimona
  • zamanında çooook araştırdım toplam 8 bölüm mü ne var tr onlarında linki bulman çok zor,diger bölümlerin yok ing digimonu izlemeni tavsiye etmem dublajı çok dandik olmuş bence ingilizcen iyise japonca dublaj ing altyazılı izlemeni öneririm
  • Demekki Şimdiki Şansımızı Değerlendirmemiz LAzımmışki İleride Keşke Yapsaydım Demiyelim xD
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.