Şimdi Ara

Digimon u izlemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çocukken çok seviyordum digimon u ama şimdi bi kanal yayımlamıyor digimon u

izlemeyi çok istiyorum nerden bulabılırım tüm bölümleri indirecek bi yer lütfen bana yardımcı olun yalwarıyorum size lütfenn !!

• ya ben küçük erken yayınlanıyo diye izleyemiyodum şimdi hangi kanalda saati kaç ?
  • malesef simdi hiç bir kanal vermiyo digimon u fox kids in (jetix) arşivde olması lazım ama onlarda geri yeyınlamıyolar İnternetten izleyin dicem türkce dublaj yok
  • indirilen yada ankarada bi yerde satılan yer yokmu arkadaşlar izlemeyi çok istiyorum !!
  • Youtube.

İngilizce.
  • Türkçe demiş İngilizceyse hiç msaj atmasan mesaj kirlililği oluyor
  • D-Smart ta yayınlanıyordu, kaldırıldı mı o?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +18 Video İndirmek İstiyorum ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ss?1

Türkçe demiş İngilizceyse hiç msaj atmasan mesaj kirlililği oluyor

sana ne arkadaş mesaj kirliliği oluyorsa çöpçü müsün sen
  • lütfen arkadaşlar ne gerek war tartışmaya!
    ankaradan cd cilerde felan bulunmaz mı kızılayda felann !
  • CD cilerde bulabileceğini sanmıyorum, en fazla filmini bulabilirsin. Ama araştır bakalım sub yapan varsa bulursun belki...
  • film derken ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

quote:

Sen onun avukatı mısın?
  • @kutanay: Digimon'un sezonları olduğu gibi bir de filmleri var onları bulabilirsin sanırım.
    @Ss?1: Uzatma...
  • onu bılmıyorum arkadaşım sağol bulmayı çok istiyorum formu okuyupda bilen warsa yazmadan geçmesin lütfen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

quote:

Sen onun avukatı mısın?

eet bi dava mı vardı

otto eski bi arkadaşım gerekirse avukatı da oluruz merak etme sen

• @Ss?1 = Digimonun Türkçe bölümülerini internet ortamında bulmak imkansız. CD olarakta pek mümkğn değil. Ancak alt yazı olarak bulunabilir ve herkesde çevirmek için uğraşmaz. Ondan dolayı İngilizce örnek verdim. Belki bu dediğim yolu seçip youtubeda ingilizce olarak bölümleri seyredebilir. Mesaj kirliliği olduğunu sanmıyorum bundan dolayı. Yerinde doğru postlar attığıma inanıyorum.

Hadi naş.
  • Zaten arkadaş Türkçe diye birşey söylememiş ki indirebileceğim veya satın alabileceğim bir yer var mı demiş. Youtube'den Youtube Downloader veya Mozilla'nın DownThemAll eklentisi ile indirebilirsin...
  • Evet gerçektende Türkçe dememiş arkadaş. Kimin kirlilik yaptığı belli oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Evet gerçektende Türkçe dememiş arkadaş. Kimin kirlilik yaptığı belli oluyor.

Sen hiç kirlilik yaparmısın kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

@Ss?1 = Digimonun Türkçe bölümülerini internet ortamında bulmak imkansız. CD olarakta pek mümkğn değil. Ancak alt yazı olarak bulunabilir ve herkesde çevirmek için uğraşmaz. Ondan dolayı İngilizce örnek verdim. Belki bu dediğim yolu seçip youtubeda ingilizce olarak bölümleri seyredebilir. Mesaj kirliliği olduğunu sanmıyorum bundan dolayı. Yerinde doğru postlar attığıma inanıyorum.

Hadi naş.

Evet katılıyorum ayrıca birşey eklemek istiyorum burası dingonun ahırı değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.