Bildirim
İngilizce bilmiyorum ama skyrim oynamak istiyorum :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz kafa yorunca oyunu azda olsa anlıyosun dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: kreates
Biraz kafa yorunca oyunu azda olsa anlıyosun dostum
İngilizceyi kafa yorarak nasıl anlicamki :) -
ya aga okurken kelimelerin anlamını cıkarıp birleştir bir şeyler etkileşime geciyo sende az biraz anlıyosun -
illa hikaye oynaman grekmiyor git dağda bayırda geyik avla ejder kes senaryo oynamak istiyorum dersen takıldığın yerlerde forumlara falan bakabilirsin..konu açıp yardım çağrısı yapabilirsin .bi " fus ro dahhh" dersin herkez toplanır yani -
İngilizcem oyunu anlayacak kadar yeterli ama bence oyun fazla oynanınca haddinden fazla sıkmaya başlıyor. -
Çok fazla ingilizce gerektirmiyot bazen kritik kararlar vermen gerekirken gerekiyo oda fazla değil mesela bi görevde kişiyi öldürüp ölürmeyeceğini seçiyosun yada suç işlediğinde hapise girmeyi ya da rüşvet vermeyi gerisini görev yerini gösteren çubuğu takip ederek halledersin. -
valla ben ingilizce bilmeden gayet zevkle oynayip bitirdim tabi arasira youtube'dan yardim alarak konusmalardada hepsine onaylayarak oynadim, yanlis yaptigimdada direk eski save dönüp devam ettim, hikayeyide çok anlamasamda anladim yani... -
kardeş bende senin gibi ilk başlarda böyleydim, çünkü daha 8. sınıfım ve ingilizcem pek iyi sayılmaz. ama altta verdiğim türkçe menü yamasını yükledikten sonra çok rahat ettim. zaten oyunda görevlerde nereye gitmen gerektiğini görebilirsin. bu yama oyunda menü terimlerini türkçe yapıyor ve eğer hikayeyi anlamaya çalışmıyorsan oyunu rahatlıkla oynayabiliyorsun
Burdan yamaya ulaşabilirsin -
görev diyaloglarında da genelde en üstteki seçeneği tıklaman yeterli olur, zaten haritada görev için nereye gitmen gerektiği gösteriliyor. -
Herkezin önerileri için teşekkürler arkadaşlar başlicam yarın oyuna :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mutlik48
görev diyaloglarında da genelde en üstteki seçeneği tıklaman yeterli olur, zaten haritada görev için nereye gitmen gerektiği gösteriliyor.
Bunu yaparsa çok saçma olur.3 lü cevaplarda genelde en üstteki yapmamız gerekenle alakasız oluyo.
Bunu genelleyemeyiz ama benim karşılaştığım 2. cevapların daha tutarlı olduğu.Bazen de görev veriyor yapabilecekmisin diyor, üstteki cevap "düşünmem gerek" alttaki cevap "anlaşıldı-kabul ediyorum" tarzında oluyor.
Oyunda sayamayacağımız kadar görev var.Bunların hepsinde farklı diyaloglar hazırlanmış.Kisinde 2 seçenek kimisinde 7 seçenek çıkıyor.Anlamadığınız yeri kelime kelime çevirip öğrenin.Ben ingilizcemin %90 ını böyle oyunlarda öğrendim.Hala daha pek çok bilmediğim kelimenin anlamına bakar seviyemi artırırım.Şuanki halimde oyunun %70ini anladım.Cümle içinde yakaladığın 3-5 kelime ana temayı çıkarmana yetiyor zaten.
-
şuan oyun bana göre çince gibi bir şey yani hiçbir şey anlamıyorum ama oynuyorum yani :D gerektiğinde de youtubedan yardım alıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
görev diyaloglarında da genelde en üstteki seçeneği tıklaman yeterli olur, zaten haritada görev için nereye gitmen gerektiği gösteriliyor.
Bunu yaparsa çok saçma olur.3 lü cevaplarda genelde en üstteki yapmamız gerekenle alakasız oluyo.
Bunu genelleyemeyiz ama benim karşılaştığım 2. cevapların daha tutarlı olduğu.Bazen de görev veriyor yapabilecekmisin diyor, üstteki cevap "düşünmem gerek" alttaki cevap "anlaşıldı-kabul ediyorum" tarzında oluyor.
Oyunda sayamayacağımız kadar görev var.Bunların hepsinde farklı diyaloglar hazırlanmış.Kisinde 2 seçenek kimisinde 7 seçenek çıkıyor.Anlamadığınız yeri kelime kelime çevirip öğrenin.Ben ingilizcemin %90 ını böyle oyunlarda öğrendim.Hala daha pek çok bilmediğim kelimenin anlamına bakar seviyemi artırırım.Şuanki halimde oyunun %70ini anladım.Cümle içinde yakaladığın 3-5 kelime ana temayı çıkarmana yetiyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
+1
-
Alt yazı seçeneğini açmanı tavsiye ederim. Belki vermen gereken cevaplarda zorlanırsın ama fazla kasmıyor. -
Öle ingilizce bilmene falan gerek yok.Açıkcası benim ingilizcem hiç iyi değil ama oyundan çok büyük zevk aldım.Adam sana bir görev veriyor her şeyini görev çubuğuyla gösteriyor zaten.Görev basit zaten yok şu mağaraya gir yok oradan şu anahtarı bul gibi(Mağarayı falan gösteriyor zaten.) -
quote:
Orijinalden alıntı: MuzSuyu
Alt yazı seçeneğini açmanı tavsiye ederim. Belki vermen gereken cevaplarda zorlanırsın ama fazla kasmıyor.
Ben oyuna daha başlamadan alt yazıyı açmıştım o yüzden bunu hatırlatmak aklıma gelmedi.Kesinlikle alt yazı açık olsun (Options > Subtitles ) -
Arkadaşlar başladım bugün Google Translete açtım cümlenin başını çevirdiğim zaman ne olduğunu anlıyorum zaten.Oyundan şimdi zevk almaya başladım.Bu arada altyazıda açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.krts -- 5 Şubat 2012; 5:05:18 > -
valla bende 8. sınıfım ama ingilizcem fazlasıyla iyi google translatenin arada saçmaladığı oluyo pm atarsan çabuk dönerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X