Şimdi Ara

Digimon world 2003 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FBserkan03.

mırage tower da takılmısım galiba baktim tam anlamadım ama .. :/ acil bi yardım lutfen :) suan oynuyorumda :D

http://faqs.neoseeker.com/Games/Playstation/digimon_world_3_mobius_desert.gif?k=1992
  • lord saol buldumustum zate :D emegine saygi yine ama :d tessekkurler ordan bakıorum suan kurt u domuzdan insana cevircem :) saol yine
  • amatarusu serves e gectim oink city de ne yapcam :S forumdan anlayamadm
  • Amaterasu Serverdaki, Seiryu ve Suzaku liderlerini yen. Ve daha sonra Suzaku da liderin odasına tekrar gir. Merdivenlerden çık, sağdan devam et. Çıkan yoldan devam et ve deniz yolu ile Underground Lake'ê ulaş. Burada en tepeye gidip Digmonun yumurtasını al ve daha sonra asuka server'a geri dönüp, Plug Cape'e git. Burada en yüksek yere tırman ve en yüksek yerdeki delikten içeri girerek kuzey sektörüne yol al. Kuzeye çıkınca doğuya git ve Genbu City'e ulaşıncaya kadar devam et.
  • tesekkurler oyunu acınca hemen yapcam =) hafta sonundn hafta sonuna =D oynamak zor oluo :D
  • bu oyunda

level:99 Agumon:Omnimon ve bkwargreymon

level:99 Veemon:P-ımperialdramon

level:99 Guilmon:MegaGaogamon Megidramon C-Gallantmon

vardi. Agumon ve Veemon Dna sonradan aldim

pal halini bitirdim

Yer altinda Etemonu buldum.

Silahlari Alip Leaderleri Yendim.
  • nedemeye calıstını anlamadım ama xD nese iyi bisey yapmıssın galiba 99 olduna gore
  • beyler bu oyunu nasıl indiriyoruz?daha önce bir arkadaş link vermişte onlar çalışmıyor nasıl indirebilirim bilen varmı, varsa link koyabilirmisini?
  • Sana bi Site Atcam ordan rom olarak bulabilirsinhttp://emulation-roms.com/telecharger-les-roms-playstation-1-279.html

Emulatörde calistirirsin.

Emulatör olarakda epsx öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inmortale

Sana bi Site Atcam ordan rom olarak bulabilirsinhttp://emulation-roms.com/telecharger-les-roms-playstation-1-279.html

Emulatörde calistirirsin.

Emulatör olarakda epsx öneririm.

çok teşekkürler kardeşim yanlız çok yavaş iniyor ama pek sorun olmaz 35 kb la indiriyor... normalde benim int 100-110 kb ile indirirdi. bu indirdiğim yerdeki en yüksek hız 35 kb... olsun sorun değil 2 saat 51 dakika sonra bitiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djheffy -- 18 Kasım 2008; 18:18:22 >

• quote:

bu oyunda

pal halini bitirdim

• quote:

bu oyunda

pal halini bitirdim

99.
  • sa kardes ben suzako liderini geçtim ama byakko ya nasıl geçecem bilmiyom yardım pls
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.