Şimdi Ara

Digimon world 2003

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim PSde digimon world 2003 war.bayağı bi ilerledim.Destromon war.Onda takıldım.Digimonlarım Renamon-Agumon-Monmon hepsi 45lwl.

Ben kumamon un yerini arıyorum bir türlü bulamadım.Lütfen yardım edin

• Oyunun ismini ilk defa duydum. Nasıl birşey?
  • Baştaki karakterimiz Junior arkadaşları Teddy ve İva ila gezerken haberlerde duydukları için digital dünyaya gitmek isterler.Karşılarında 3digimon grubu çıkar
    A)Agumon Renamon Monmon
    B)Kotemon renamon patamon
    C)Guilmon Kumamon Patamon

Böylece olaylar gelişir.
    Agumon um=BK wargreymon
    Renamon=Seraphimon
    Monmon=Cannondramon

Oyunda pokemon d/p gibi grafikleri falan.sesler fln bi gerçekçilik var yani.Oynasan bağımlılık yapar eminim!
  • Bu oyun Digimon World 3'ün Pal versiyonudur arkadaşlar. Oyunu bitirdiğinizde, credits ekranından sonra oyuna devam edebilirsiniz.
    Crash, sana tavsiyem, agumonun bir evrimi olan stingmonu çıkart, onu belli bir seviyeye getirdiğin zaman kabuterimon olacak. Kabuterimonu belli bir seviyeye getirdiğin zaman ise, Gran Kuwagamon oluyor. Gran Kuwagamon ve BK Wargreymonun seviyelerini lv 99 yaptığında ise Diaboromon ortaya çıkıyor. Biraz zor ama son derece güçlü bir digimon.
    Takıldığın yere gelecek olursak.
    Destromon ortaya çıktı ve Junior admin centerdan ayrıldı. Amacı ise amaterasu serverına geçip, onu kapatarak dünyayı kurtarmak. Önce asuka city'den çıkarak, byakko city'e git. Oradan byakko hapisanesine git ve, general ile konuş. Sana buraya nasıl geldiğini açıklayacak. Şimdi oradan çık ve Suzaku City'e doğru yol al. Phoenix Bay'dan tam şehre girecekken deprem olacak. Suzaku City'e giriş yap. Ardından Suzaku liderinin odasına git ve patamon ile konuş. Sana liderin, Catacombda olduğunu söyleyecek. Şehirden çık ve jungle shrine'e git. Oradan catacomba git ve lider ile konuş.
    Ardından Bug Maze'e geleceksin. Burası biraz karışık bir bölüm. Yapman gereken dümdüz ilerleyip en ilerdeki duvarlara ulaşmak. Sonra duvara deye deye sağa doğru ilerle, gizli bir merdiven bulacaksın. Buradan çıkarak doğuya doğru ilerle ve boss savaşına hazır ol. Rakibin eski bir yüz olacak.

Eğer ingilizcen var ise, şu siteden devamına bakabilirsin.
    DMW2003 Walktrough

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 13 Eylül 2008; 5:38:24 >

• Teşekkür ederim yardımın için ama ben bütün heryeri geçtim.Destromon u yenmek için digimonlarımı kasıyorum.Bir kere gidiyim dedim Suijinmon un azabına uğradım.

Siteden baktığım zman Kumamon un AS Phoenix Bay dan eTHER jUNGLE A Denizaltıyla giderek bulabileceğimi yazmışlar.Bi bulamadım.

Ayrıca Stingmon tavsiyen için teşekkür ederim.Ben şuan central park ın orda takılıyorum.para biriktirerek silah alıyorum.Agumon un gücü 999
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Bu oyun Digimon World 3'ün Pal versiyonudur arkadaşlar. Oyunu bitirdiğinizde, credits ekranından sonra oyuna devam edebilirsiniz.
    Crash, sana tavsiyem, agumonun bir evrimi olan stingmonu çıkart, onu belli bir seviyeye getirdiğin zaman kabuterimon olacak. Kabuterimonu belli bir seviyeye getirdiğin zaman ise, Gran Kuwagamon oluyor. Gran Kuwagamon ve BK Wargreymonun seviyelerini lv 99 yaptığında ise Diaboromon ortaya çıkıyor. Biraz zor ama son derece güçlü bir digimon.
    Takıldığın yere gelecek olursak.
    Destromon ortaya çıktı ve Junior admin centerdan ayrıldı. Amacı ise amaterasu serverına geçip, onu kapatarak dünyayı kurtarmak. Önce asuka city'den çıkarak, byakko city'e git. Oradan byakko hapisanesine git ve, general ile konuş. Sana buraya nasıl geldiğini açıklayacak. Şimdi oradan çık ve Suzaku City'e doğru yol al. Phoenix Bay'dan tam şehre girecekken deprem olacak. Suzaku City'e giriş yap. Ardından Suzaku liderinin odasına git ve patamon ile konuş. Sana liderin, Catacombda olduğunu söyleyecek. Şehirden çık ve jungle shrine'e git. Oradan catacomba git ve lider ile konuş.
    Ardından Bug Maze'e geleceksin. Burası biraz karışık bir bölüm. Yapman gereken dümdüz ilerleyip en ilerdeki duvarlara ulaşmak. Sonra duvara deye deye sağa doğru ilerle, gizli bir merdiven bulacaksın. Buradan çıkarak doğuya doğru ilerle ve boss savaşına hazır ol. Rakibin eski bir yüz olacak.

Eğer ingilizcen var ise, şu siteden devamına bakabilirsin.
    DMW2003 Walktrough

Eskiden PS'de çok oynardım bu oyunu. Çöllü yeri geçememiştim. Nasıl geçerim orayı acaba? Belki yeniden başlarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: CrasHh

Teşekkür ederim yardımın için ama ben bütün heryeri geçtim.Destromon u yenmek için digimonlarımı kasıyorum.Bir kere gidiyim dedim Suijinmon un azabına uğradım.

Siteden baktığım zman Kumamon un AS Phoenix Bay dan eTHER jUNGLE A Denizaltıyla giderek bulabileceğimi yazmışlar.Bi bulamadım.

Ayrıca Stingmon tavsiyen için teşekkür ederim.Ben şuan central park ın orda takılıyorum.para biriktirerek silah alıyorum.Agumon un gücü 999

Eğer Suijinmona geldiysen, son savaşa az kalmış demektir.
    Kumamonu alman için önce onun driagentını bulman gerekir. Onu da şu .haritayabakarak bulabilirsin Burada 3 digimonun driagentı var. Bunlar
    Monmon
    Kumamon
    Kotemon

Eğer kumamonun driagentı ile konuştuysan ve senden onu bulmanı istiyorsa, buradan çık ve phoenix bay'a git. Oradan submarimonu kullanarak çıkmaz yoldan devam. Geleceğin yer ether junle'ın doğusunda bir yer. Orada Grap Leomon ile karşılaşman gerek. Onu yeninde tekrar kumamonun driagenti ile konuş. Artık kumamon senindir. Oyundaki en fazla hpye ve en az mpye sahip digimondur. Üstün ve Mega halinde gücünü toplayabilip, en güçlü digimonları bile tek vuruşta yok edebilir.

Sana diğer tavsiyemde, plug cape'nin kuzeyine çıkıp, tuskmonlar ile savaşmak. Sana counter crest adlı bir item verecekler. Bu itemle aldığın hasar kadar, karşındakine zarar verebilirsin. Ayrıca kumamonun ve diğer digimonların evrimleri için
    Evrimler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aydınlattığın için teşekkür ederim.
    Şuan kumamon dri agenti Oinkmon a dönüşmüş.Bu görewi etkileyebilirmi?
  • Maalesef etkiyelebilir. Hatta bundan sonra Kumamonu alman bile çok zor. Şimdiki amacın oyunu bitirmek olsun. Oyun sonunda devam edeceği için bulman belki bir umut olabilir.
  • Destromon senin varya

Oyundan sonra olablirse veemon-guilmon-patamon veya kotemon u kasıp ortalama 60-90lwl yaparsam yakalayabilirim.
  • Yalnız o destromon değil. Destromon, Ameterasu City'deki Chief officerı yenince kapatılıyor. Bu en son dövüşeceğin digimon, galacticmon ve çok büyük. Bir o kadar da güçlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Yalnız o destromon değil. Destromon, Ameterasu City'deki Chief officerı yenince kapatılıyor. Bu en son dövüşeceğin digimon, galacticmon ve çok büyük. Bir o kadar da güçlü.

Ben galacticmon u yendim oyunu bitirim yani yada ondan sorna devam ediosa bileme

Galacticmon u Şu digimon lar ile yendim :

Wargreymon

Blackwargreymon

Omnimon ( son vuruşu omnimonla yaptım T-Fors )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 14 Eylül 2008; 0:48:10 >

• bu oyun ps kaç 2 dimi
  • ps1 t-swords değilmi o :D
  • quote:

ps1 t-swords değilmi o :D

he o dediğinden ben fors yamışım bu arada T-Swords saldırısının parylaze ( doğru yazmışımdır inş ) yani felç etkisi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

he o dediğinden ben fors yamışım bu arada T-Swords saldırısının parylaze ( doğru yazmışımdır inş ) yani felç etkisi var

OO kaan sendemi burdasın LEM!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: blacK War

quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

OO kaan sendemi burdasın LEM!!!

evet mert ama konuyu dağıtmayalım konu dw 3

• beyler byakko city deim leadei yendim beni tuzaga dusurdu kactim digimonlarım agumon guilmon patamon kumamon taomonla dovusup renamonunuda aldım sımdı ne yapcam byakko cityde nobetciler kapıda giremiyorurum :S :(
  • mırage tower da takılmısım galiba baktim tam anlamadım ama .. :/ acil bi yardım lutfen :) suan oynuyorumda :D
  • Crash PS2 oyunuysa bana çekebilir misin ? (Gerekeni neyse veririz..)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.