Şimdi Ara

Jurassic World Evolution Epic Games Store'de Ücretsiz Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jurassic World Evolution Epic Games Storede Ücretsiz Oldu almayı unutmayın

https://www.epicgames.com/store/tr/p/jurassic-world-evolution

Türkçe Yama için

Jurassic World Evolution TR Beta V1 Çıktı

EMEĞİ GEÇENLER

İlker

Akbaba89

Ali Gnc

Murat Gül

Scarface

Ahmet Eren can

Discord Takiphttps://discord.com/invite/txfb3fR

Güncel Çeviri Yüzdesi: %98

Proje Başlangıç Tarihi: 22.06.2020

Proje Bitiş Tarihi: 30.11.2020

Yama Notu: 2 hafta’da 1 yama güncellemesi yayınlacağız

Türkçe Karakter: Türkçe karakterler destekliyor

the godfather çeviri ekibi olarak 22.06.2020 tarihinde başlamış olduğumuz Jurassic World Evolution Türkçe yerelleştirme çalışmasında çeviri ve beta test aşamalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Yamayı ücretsiz bir şekilde indirip kurabilirsiniz.

Kurulum Dizini :D:\SteamLibrary\steamapps\common\Jurassic World Evolution\Win64\ovldata\Content0\Localised\English\UnitedStates

Kurulum Anlatımı : Loc.ovl dosyasını yukarıdaki dizine atıcaksınız. Dizin sizde yok ise aynı şekilde oluşturun.

Not : Bu dizin bende yok nasıl kurucam diye mesaj atanlara yardımcı olacağım. Alt tarafı klasör oluşturacaksınız.

Not 2 : Yama beta v1.0 güncellemesi şeklinde çıkıyor. Bundan sonraki sürümler aksilik olmazsa şuan geliştirdiğimiz yeni uygulama üzerinden paylaşılacaktır.

Yamayı ücretsiz bir şekilde indirip kurabilirsiniz vermiş olduğum linkten.

https://park.simulasyonturk.com/t/jurassic-world-evolution-tr-v4-surum-guncellendi/12233

• Çevirdiğiniz oyunu oynadınız mı hocam hiç? Amacım eleştirmek değil de ısrarla %98 yazıyorsunuz. Oyuna girdim 2 saat oynadım, Türkçe gördüğüm yer sayısı çook az. Bina isimleri açıklamaları bile Türkçe değil. %98'den %35 civarına çekmeniz sizin için daha iyi olur kanaatindeyim. İnsanlar neredeyse bitmiş sanıp yamayı indirince hüsrana uğramasınlar.

• Çevirdiğiniz oyunu oynadınız mı hocam hiç? Amacım eleştirmek değil de ısrarla %98 yazıyorsunuz. Oyuna girdim 2 saat oynadım, Türkçe gördüğüm yer sayısı çook az. Bina isimleri açıklamaları bile Türkçe değil. %98'den %35 civarına çekmeniz sizin için daha iyi olur kanaatindeyim. İnsanlar neredeyse bitmiş sanıp yamayı indirince hüsrana uğramasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: azor ahaii

Çevirdiğiniz oyunu oynadınız mı hocam hiç? Amacım eleştirmek değil de ısrarla %98 yazıyorsunuz. Oyuna girdim 2 saat oynadım, Türkçe gördüğüm yer sayısı çook az. Bina isimleri açıklamaları bile Türkçe değil. %98'den %35 civarına çekmeniz sizin için daha iyi olur kanaatindeyim. İnsanlar neredeyse bitmiş sanıp yamayı indirince hüsrana uğramasınlar.

bunlarin amaci gosteris. ceviri meviri yalan

• Bu oyunun ovl dosyasını nasıl açtılar yahu. Aramadığım site kalmadı. Çeviri de arkadaşların dediği gibi anca %35'dir. Dinolardaki temel ingilizce yerler bile türkçe değil el insaf. Attack yazıyor :) basic yazıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.