Jurassic World Evolution Epic Games Storede Ücretsiz Oldu almayı unutmayın https://www.epicgames.com/store/tr/p/jurassic-world-evolution Türkçe Yama için Jurassic World Evolution TR Beta V1 Çıktı EMEĞİ GEÇENLER İlker Akbaba89 Ali Gnc Murat Gül Scarface Ahmet Eren can Discord Takiphttps://discord.com/invite/txfb3fR Güncel Çeviri Yüzdesi: %98 Proje Başlangıç Tarihi: 22.06.2020 Proje Bitiş Tarihi: 30.11.2020 Yama Notu: 2 hafta’da 1 yama güncellemesi yayınlacağız Türkçe Karakter: Türkçe karakterler destekliyor the godfather çeviri ekibi olarak 22.06.2020 tarihinde başlamış olduğumuz Jurassic World Evolution Türkçe yerelleştirme çalışmasında çeviri ve beta test aşamalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yamayı ücretsiz bir şekilde indirip kurabilirsiniz. Kurulum Dizini :D:\SteamLibrary\steamapps\common\Jurassic World Evolution\Win64\ovldata\Content0\Localised\English\UnitedStates Kurulum Anlatımı : Loc.ovl dosyasını yukarıdaki dizine atıcaksınız. Dizin sizde yok ise aynı şekilde oluşturun. Not : Bu dizin bende yok nasıl kurucam diye mesaj atanlara yardımcı olacağım. Alt tarafı klasör oluşturacaksınız. Not 2 : Yama beta v1.0 güncellemesi şeklinde çıkıyor. Bundan sonraki sürümler aksilik olmazsa şuan geliştirdiğimiz yeni uygulama üzerinden paylaşılacaktır. Yamayı ücretsiz bir şekilde indirip kurabilirsiniz vermiş olduğum linkten. https://park.simulasyonturk.com/t/jurassic-world-evolution-tr-v4-surum-guncellendi/12233 |
Jurassic World Evolution Epic Games Store'de Ücretsiz Oldu
-
-
Çevirdiğiniz oyunu oynadınız mı hocam hiç? Amacım eleştirmek değil de ısrarla %98 yazıyorsunuz. Oyuna girdim 2 saat oynadım, Türkçe gördüğüm yer sayısı çook az. Bina isimleri açıklamaları bile Türkçe değil. %98'den %35 civarına çekmeniz sizin için daha iyi olur kanaatindeyim. İnsanlar neredeyse bitmiş sanıp yamayı indirince hüsrana uğramasınlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: azor ahaiiÇevirdiğiniz oyunu oynadınız mı hocam hiç? Amacım eleştirmek değil de ısrarla %98 yazıyorsunuz. Oyuna girdim 2 saat oynadım, Türkçe gördüğüm yer sayısı çook az. Bina isimleri açıklamaları bile Türkçe değil. %98'den %35 civarına çekmeniz sizin için daha iyi olur kanaatindeyim. İnsanlar neredeyse bitmiş sanıp yamayı indirince hüsrana uğramasınlar.
bunlarin amaci gosteris. ceviri meviri yalan
-
Bu oyunun ovl dosyasını nasıl açtılar yahu. Aramadığım site kalmadı. Çeviri de arkadaşların dediği gibi anca %35'dir. Dinolardaki temel ingilizce yerler bile türkçe değil el insaf. Attack yazıyor :) basic yazıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çevirdiğiniz oyunu oynadınız mı hocam hiç? Amacım eleştirmek değil de ısrarla %98 yazıyorsunuz. Oyuna girdim 2 saat oynadım, Türkçe gördüğüm yer sayısı çook az. Bina isimleri açıklamaları bile Türkçe değil. %98'den %35 civarına çekmeniz sizin için daha iyi olur kanaatindeyim. İnsanlar neredeyse bitmiş sanıp yamayı indirince hüsrana uğramasınlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X