Şimdi Ara

DİGİMON WORLD DATA SQUAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar oyun çok süper bence sizde denemelisiniz çok oynayamadım ama agumonu 4 lvl yaptım :D saldırılar kendileri geliyor
    lvl atlayınca kendi stat veriyor birde başlarken digimon secemiyorsun galiba agumonu veriyor direk sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus595 -- 28 Ağustos 2011; 3:26:34 >

• ben ps2 de bitirmiştimde oyun sıkıyodu zırt pırt her adım attığında digimon çıkıyodu filan oyunun grafikleri gayet iyi oyunda size 6 digi veriyolardı sanırım.
    Agumon X-Gaomon-Lalamon-Falcomon-Renamon-Biyomon
    Aguyu 61 lvl yapmıştım gaomonu 54 lvl lalamonuda 49 gibi bişeydi diğerlerini kullanmamıştım :D Oyunda Evolution Listesi var digileri gezegen olarak gösteriyolar filan güzel olmuş neredeyse her digiden her digimon çıkıyo ama çok uğraşılması kafa yorulması lazım ki adamda kafa filan kalmıyor oyunda 30+ lvllere gelince "Battle Mode" da çalan o müzik hala aklımda :/
  • ahahahaha :D ama oyun güzele benziyor gerçekten ben sevdm :D
  • Şahsen beğenmemiştim kendi gözlemimi yazdım ben :)
  • kardeş ben ilk bölümde o yılan gibi olan boss la dövüşürken digisoulu kullandım agumon geogreymona dönüşmedi guilmona dönüştü anlamadım birşey
  • Kardeş agumon artık guilmon oldu savaşlarda ama istersem agumona dönüştürebiliyorum :D hatta bazen veemon ve dorumon olma ihtimali bile var vay be :D
  • ds deki oyunları daa zevkli bi dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D ben agumonun kendi evosunu kullanıyodum daha kuvvetli diğerlerine göre wargreymon x de vardı da pek bi işe yaramıyodu omnimon yapacaktım boss u bulamadım gaomonda bancholeomon yaptım lalamonda rosemon ama "burst mode" ları yok olduğu için :(
  • ghost saol ama onları da oynadım ama sadece dawn ve dusk u oynadım diğerleri japonca olduğu için oynamadm :D
  • nası oynıycaz bunu :D bi link atıverin ltfn
  • Bide sölediğiniz digimonlardan baska digimon yakalayabilirmiyiz bu oyunda
  • quote:

ben ps2 de bitirmiştimde oyun sıkıyodu zırt pırt her adım attığında digimon çıkıyodu filan oyunun grafikleri gayet iyi oyunda size 6 digi veriyolardı sanırım.
    Agumon X-Gaomon-Lalamon-Falcomon-Renamon-Biyomon
    Aguyu 61 lvl yapmıştım gaomonu 54 lvl lalamonuda 49 gibi bişeydi diğerlerini kullanmamıştım :D Oyunda Evolution Listesi var digileri gezegen olarak gösteriyolar filan güzel olmuş neredeyse her digiden her digimon çıkıyo ama çok uğraşılması kafa yorulması lazım ki adamda kafa filan kalmıyor oyunda 30+ lvllere gelince "Battle Mode" da çalan o müzik hala aklımda :/

6 digimon alabilliryorsun oyunda gayet güzel grafikler vardır "PS 2" için tabi ki geçerli bu sözüm ama DW3 ün 2 nin 1 in tadını vermez :( 4. Oyunu oynamadım arıyorum o yüzden birşey diyemem 4. oyunun tadını vermez diye :D

• ben bugün indirdim dw 4 ü deniyeceğim
  • Ben 1-2 ay önce dw 4 ü oynadım maalesef tavsiye etmiyorum fazla sıkıcı :( DW3 en iyisi bence :( Ama DW4 te iyi silahları alırsan oyundan zevk alabilirsin ha birde oyunu internette bulmak biraz zor ben mdf olarak buldum Dvd ye yazdım ps2 de oynadım hiçbir sorun yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.