Şimdi Ara

World of Warcraft - Battle for Azeroth - Classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De get -- 4 Kasım 2017; 4:58:33 >

• Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var.

1 ) Vanilla Wow nedir?
    2 ) Neden efsanedir?

Cevap 1 : Vanilla wow The Burning Crusade Expansion Pack eklenmemiş 1-60 level contentin olduğu uçup kaçamadığın, 25 tane ne yaptığından habersiz arkadaşı 15 tane cesur ve güçlü HERO'nun boostladığı, Gm'lerle çok fazla haşır neşir olunan, Boss fightlarının taktiklerinin kağıtlara çizildiği ve buraya sığdıramayacağım binlerce güzel şeyin olduğu oyundur.

Cevap 2 : Vanilla wowu böylesine güzel yapan şeylerin en başında ise, el değmemiş bir dünyaya ayak basan bizlerin etrafı kendi kendimize ve internetteki çok kısıtlı bilgilerle keşfetmemizdir. Wowhead - icy veins - mmochampion olmadan, guilddeki 3-5 pro gamerdan öğrendiklerimiz ya da kimsenin bilmediği fakat ilk önce bizim bulduğumuz tricklerdir.

Şimdi adamlar oyuna bi riddle koyuyor, discordda millet çözüyor biz de 2 saatte alıyoruz. Ya da mythic boss çıkıyor, taktiği hemen youtube da. Challange mode taktikleri anında internette. Tomb raider 3 oynarken cheat code kullanmaktan farksız bi durum olduğu için tadı tuzu kalmadı.
  • Vanilla serverlari geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda.
  • ortalık fena karışacak, uyuyan wowcular uyanacak gibi görünüyor
  • Wowun populasyonu geri donecek hem guncelde hemde vanilada iste bu blizzard gozumde geri dondu suan

• Legacy Vanilla Server oluyor

lvl 60'a kadar Burning Crusade ek pakedi gelmemiş hali oyunun.
  • Yeni expansion videosunu görünce hiç bir tepki vermedim tırı vırı dedim geçtim. Bitsin diye bekledim resmen.

Sonra classic videosunu izleyince gözlerim doldu aradığım kanı buldum. Wow sıfırdan ilk defa çıkacak bir oyunmuş gibi heyecanladım izlerken.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    gece rahat uyuyabilirsin artık
  • aschil kullanıcısına yanıt
    sizi de bekleriz vanillaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 3 Kasım 2017; 22:47:39 >
  • cidden nedir bu vanilla olayı? eğer gerçekten eskisi gibi gelecekse cidden bende düşünüyorum yıllar sonra geri dönmeyi :)
    hangi class tek atıyor, denemek lazım
    Denersinnnn

• Beni de tek ilgilendiren kısmı bu. Gelsin uykusuz geceler biralar sigaralar.

Nostalji olsun diye Vent bile kurarım tabi öyle bir şey kaldıysa

grafik olarak napıcaklar acaba onu çok merak ediyorum.
    Gelistirseler iyi olur ama gerek yok bence .Zaten grafikler o zamanda bile iyi denilebilir.

• O H A

• cinematic çok kötü. anduin iyice acıların çocuğu gözlerde yaşlar falan . onca ORC herosu . saurfang gibi rexar gibi efsanaler varken sylvanas gibi bir ucubenin warchief olupta "FOR THE HORDE" Diye bağırması tüylerimi kötü anlamda diken diken etti. Nedense sevmediğim bir karakter olan garrosh hellscream i bir anda özleyi verdim

Sanırım bu paket sadece classic oynayacagım muhtemelen yeni nesil hariç kimseninde normal pakete devam edeceğini sanmıyorum.

Bu arada adamlar grafik olarak ve casuallere uygun olarak classic server için bir ayar çekerler mutlaka.

Edit: Horde ile alliance ı aynı seviyeye çekme çabaları blizzard ın sadece satış politikası. yakında orc lar ile humanları aynı boyuta getirecekelr diye korkuyorum.
  • oyhş
  • You will serve the Horde or be crushed beneath it!

Dağ gibi Garrosh'u harcadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 3 Kasım 2017; 23:24:20 >
  • Asıl dağ gibi thrall ı çoluk çocuk sahibi yapıp. world shaman ayağına harcadılar.

Doomhammer sahibi , dragon soul taşıyıcısı adam . en son boynunda kolye ayağınd sandaletle geziyordu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.