Şimdi Ara

World of Warcraft - Battle for Azeroth - Classic (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kvo35 kullanıcısına yanıt
    Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var.

1 ) Vanilla Wow nedir?
    2 ) Neden efsanedir?

Cevap 1 : Vanilla wow The Burning Crusade Expansion Pack eklenmemiş 1-60 level contentin olduğu uçup kaçamadığın, 25 tane ne yaptığından habersiz arkadaşı 15 tane cesur ve güçlü HERO'nun boostladığı, Gm'lerle çok fazla haşır neşir olunan, Boss fightlarının taktiklerinin kağıtlara çizildiği ve buraya sığdıramayacağım binlerce güzel şeyin olduğu oyundur.

Cevap 2 : Vanilla wowu böylesine güzel yapan şeylerin en başında ise, el değmemiş bir dünyaya ayak basan bizlerin etrafı kendi kendimize ve internetteki çok kısıtlı bilgilerle keşfetmemizdir. Wowhead - icy veins - mmochampion olmadan, guilddeki 3-5 pro gamerdan öğrendiklerimiz ya da kimsenin bilmediği fakat ilk önce bizim bulduğumuz tricklerdir.

Şimdi adamlar oyuna bi riddle koyuyor, discordda millet çözüyor biz de 2 saatte alıyoruz. Ya da mythic boss çıkıyor, taktiği hemen youtube da. Challange mode taktikleri anında internette. Tomb raider 3 oynarken cheat code kullanmaktan farksız bi durum olduğu için tadı tuzu kalmadı.

• Kesken vanilla degilde, wrath of the lich King olsaydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Classic daha önce oynamamış olanlar için beklediğiniz gibi olmayabilir. 2 gün sonra bu ne la deyip kapatabilirsiniz Şu anki Wow'a göre oldukca ilkel, zorlu ve yavaştır.

İleride Tbc'de gelir inşallah. Şahsen en sevdiğim pakettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

eğer blizzard vanillayı ücretsiz yaparsa baya oynanır

Blizz ve free wow hahahah abi başak geciyon herhalde
  • Sadece 1 kere ücret alsın, aylık olmasın ben ona razıyım.
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    yine aylık ücretlendirme olursa kim alır allasen

• sadece betası 3-4 ay sürücek nereye ne çıkarıyorsun
    son raidin nerden baksan 6 ayı var.
  • yine derken ? 2004ten beri aylık alıyor zaten adamlar.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    hocam ona herkes razı zaten. keşke öyle olsa ama adamlar bu sistemle yıllardır dünyanın parasını kazandılar. hayatta dönmezler o sisteme
  • iyide vanillayı bana niye anlattınki? ben zaten vanilladan beri aralıksız oynayan bir insanım :) zaten derdim vanilla ile değilki! bir sayfa önce yazdıklarımın vanilla ile alakası yoktu
  • ya ben senin için yazmadım zaten, genele yazdım da seni eklemişim nedense :)
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Hata sende. Mesajlarına 2004'ten beri oynuyorum diyerek başlamalısın.

• ortalık fena karıştı 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Hata sende. Mesajlarına 2004'ten beri oynuyorum diyerek başlamalısın.

doğru diyosun aslın da kaiser zaten yanlışlıkla eklemiş. neyse boş muhabbet olmasın

Bu arada yeni race ler fena değil gibi . mesela alliance ta Drak iron dwarfs fena oynatır. keza horde için zandalari trolls . bizim kamburlardan sonra dipçik gibi duruyor
  • Ulan sadece sylvanas'ın mimikleri için sabaha kadar izlenecek fragman yapmış adamlar. For the HORDE!!!!
  • Queen Anduin

• Bfa daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

yine aylık ücretlendirme olursa kim alır allasen

Hocam 2004 den beri oynarım

Bu piyasada para için anasını boyayıp babasına satacak 2 firma var bana göre 1. activision 2. Blizz ,adam diablo3 e yeni karekter yaptı ve onu parayla sattı HOS da yüzlerce skin binek zamazingo yaptılar ilk zamanlar oynayan varsa 10$ gibi manyak fiyat isterlerdi her skine var tabi kimse skine takmadi ben 2 3 ay oynadım skin binek kullanan adam görmedim sonra baktılar mal ellerinde patladi şimdi oyunda puan topluyon craft ediyon falan ayagına getirdiler.

Diablo 3 ilk cıktıgı sıralar ulan kıcı kırık bir pack kesmek için 2 saat arkamızdan kan alırlardı sırf hayvan epic item düsecekte sen ahde satıcan-alıcan blizz bundan %15 sütcülük alacak diye.

Ve sen bu efsane hype cümleyi buraya yazıyorsun " yine aylık ücretlendirme olursa kim alır allasen".

Kardeş Allah çarpsın hani reel arkadas olsak bi muhabbet masasında bunu söylesen ayaga kalkar seni alkışlardım. O kadar diyorum yani

• Arkadaşlar ben 2006'dan beri oynuyorum ben de yazabilir miyim?
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    hocam en kötü world of Warcraft 2 (1998) den beri oynayanlar yazabiliyormuş bende yeni öğrendim artık yazmicam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.