Şimdi Ara

####''' DigimonMastersOnLine '' NicK ve Server YeRi '' ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada herkes oyundaki nick ve serverinin ismini yazsın buluşalım oyunda ...

Nick: Shadow126
    Server: 1 B 1 yada 1 3/4 (Karar veremedim Size Bağlıyım aMa 2sindede Nick Aynı)

AeCha
    Nick: 애차
    Server: 1 1/4

Hadi Beyler Yazalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowprinc3 -- 22 Temmuz 2009; 15:39:31 >

• ..1/4 gibi bişi var ondayım :D
    nick: 애차

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeCha -- 22 Temmuz 2009; 15:32:42 >
  • o Nickte Ne Öle xD
  • bnm adım oyundaki

isim: CeNGaVeR

digi isim : RoCKY

ServER: 1 3/4 le başlayan
  • gereksiz daha once boyle bir konu vardı.
  • Sohbet Bölümündede konuşabilirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

Sohbet Bölümündede konuşabilirdiniz

Katılıyorum en azından forumda kirlilik olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EaqLe senin için hep ole ztn dimi ??
  • Bizim amacımız sen değil forum

Foruma çok konu açıyorsunuz ayrı ayrı bakmakda zor oluyor ve kirlilik oluyor

O yüzden bizde konu açtıkki kirlilik olmasın sorunlarımızı, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi orda paylaşalım
  • Sayın '' JicxMan '' Benim Konumun Başlığını Okudun mu ? İlk Sen Sen Sadece Sohbet Bölümü Açmışsın ve de Açıklamasında party vs... biseyler demissin fakat benim bölümüm forum kirliliği deil. forumda cok konu acmam oyuna yeni girmem ve öğrenme isteğim e şöyle diyebilirsin '' birsürü konu var o konularda aradığın sorunun cevabini bulabilirsin! '' bunun cevabida basit o konular hit olmadıgında ( bakılmadıgından ) ortalıkta gözükmüyor ondan sormus olmayayım ??? yada benim aradigim soruyu sizlerin açmış oldugu konularda bulamamıs olamaz mıyım ?? merak etme bole bi konuyla forumu kirletmem.. isterse adminler kilit atabilirler çerez konu diye

• Soruyu sorarsan cevabını ulmuş olabilirsin ve açıklamasınada party yazdım evet ama başlıkda sohbet yazıyo yani sohbet edin hangi server nick ne nerde kasıyon napıyon.Ve ben açtığım konuyu upluyorum görünmeme gibi bi olasılık yok ha aşağılara düşümüştür ben gelmemişimdir ama o zamanda bu buton var.Sohbet bölümü veya rehber diye arayabilirdin.Buton aşağıda
    Arama

Bu butonu yukardan bulabilirsin

Neyse artık yenilerin üzerine gitmiyeceğim ama uyarıcam boşa konu açmasınlar diye

• güzel savunma helal olsun kardeşime ama alısırsın biz konu açıyoz diye forum kirleniyo onlar açıyor diye forum temizleniyor gibi anlıyorlar burası serbest herkes bilgilensin aynı şeyleri yaşadıkalrında konu açmalarına gerek kamasın diye bi konu açıyozz ama anlayana isvri sinek az anlamayana davul zurna az demişler......
  • İnan Benim İsmimi Bilseydin Şuan Bu Kadar Laf Etmezdin Ben Buranın Eskileriyim İsmimin Önemi Yok Herkes Bilirr
  • Demissin herkes ayrı konu açmasın diye ama ona benzer konu varken siz 1 tane daha açıyorusnuz.Biz konu açıyoruz çünkü o konu açılmamış oluyor eğer siz bizden önce açsaydınız bizde böle saçma konular açsaydık biz hatalı olurduk.Siz bildiğinizi yapın uzaklaştırma alırsanız boş konular için beni ilgilendirmez doğru dedinBirde hüseyin "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" demişin sanırım bu laf saçma konu açanlara gidiyor çünkü açmayın diyoruz açıyorlar.

Karışmıcam devam edin.

Edit:Sölede bilelim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JicxMan -- 22 Temmuz 2009; 20:15:02 >
  • ben en fazla 4 konu açarım ve 3 ünü açtım 4 cüyüde açtımmı ne haliniz varsa görün kmsele didşmicem
  • ettiğim laflarla kaldı sadece savunmasını bilmiyor baska konulara yönlendiriyor beni JicxMan bunun cevabinida ver ozmn Başlığı Şöyle yapsaydın olmazmıydı '' DigimonMastersOnLine Her Türlü // Party,Server,Nick // Burada '' Gibisinden

az once konuna baktıgımdan orada nickle ve serverla ilgili adamların konusmalarına rastlamadım bunlar olmalıydı oyle değil mi??

Bu arada hüseyin kardeşim ben gereksiz bir konu açtım mı ?? :D
  • shadowprice adını neden sölemiyorsun?

ve Sohbet Bölümü herşeyi içerir Sohbet etceniz aklınıza ne gelirse! öle bi konuşmaya rastlamadın çünkü öle bi konuşma yapan yok.Sen yazsan benim nickim bu bu serverdeyim siz nerdesiniz?İsteyen cevabını verir.
  • bu dünyada herkes birbirinin eksikligini tamamlar kanun böledir snde jicxmanın eksikligini görmüşssün tmmlamışsın okadar uzatmaya grk yoqqq
  • shadowprinc3 konuma bekliyorum hüseyin senide

Edit:shadowprinc3 isim sölemedin?Ben eskilerdenim tanıyamadım ama seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JicxMan -- 22 Temmuz 2009; 20:46:00 >
  • JicxMan Kimseyle kavgayla polemiğe girmek istemiyorum bu kullanıcıyıda ondan banlatmakta istemiyorum. onun için benim açtıgım bu konu gereksiz deildi fakat baskalarına ole gelebilir ondan dolayıda dh digimon grubuna özürlerimi iletiyorum bir hatam varsa bu kdr azar işitcek ... YOLUMA DEVAM ... OPEN BETAAAA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.