Şimdi Ara

DİGİMONRPG'CİLER DİKKAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yöneticiler Tarafınca Pokemon Bölümüne Dijimon Topicleri Açmamız Gerektiği Bildirildi Bu Yüzden Sorunuz Varsa Üyelik İsterseniz Buradan Veya Msn Adresimden Bana Ulaşın.

Msn ( turkishleader@digimonrpg.com )

Zaten Dijimon Bölümü Açılma İhtimalide Var.

• Dijimon ile ilgili bir alt başlığımız olmadığı için, bu oyun ile ilgili paylaşımlarınız için " Diğer Web bazlı oyunlar " alt başlığını kullanınız, bu şekilde diğer oyunların alt başlıklarını kirletmemiş, kuralları ciğnememiş olursunuz. Yeni bir alt başlık açılma ihtimali vardır fakat biraz sabretmeniz gerekmekte zira diğer yönetici kişiler ile bu durumun görüşülmesi gerek. Bu sürec zarfında bölümün düzeni için kurallara uymayan mesajları ve konuları bize şikayet edebilirsiniz.

Not : PokemonTV Nick'i Açılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 12 Ocak 2007; 10:49:37 >
  • Döndüm Kardeşler :) Artık Yeni Bir Sistem Yapıldı Üyelikte Burdan Veya Msnden İstiyorsunuz üyeliğiniz en geç 10dakikada veriliyor.

ÜYELİK İSTEMEDEN ÖNCE Sitemize Girerek (digimonrpg.sitemynet.com) (www. koymayın başına ) OYUNU İNDİRİN VE SİTEMİZDE ANLATTIĞI GİBİ PATCHLERİ KURUN !!!

Çok Fazla Arkadaşla Konuştuğumdan PATCH Ve YÜKLEME Konularına Msn Den Yardımcı olabilmem ZOR
  • hmm teşekkürler
  • pokemontv günlerdir msn açmanı bekliom kssn no lazım bana alhını seversen bi yardım kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gamecube ciler ler yardım...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.