Şimdi Ara

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi | (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
772
Cevap
1
Favori
53.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben bugün oynamaya başladım sağolsun ottoman abinin anlattıkları sayesinde biraz oynadım oyundan attı sonra girerken ıd ve şifrenin yanlış oldğunu söylemeye başladı ama aynı ıd ve şifreyle kendi sitesine girebiliyorum nasıl çözebilirim bu sorunu ??? buda hatanın resmi ;

http://img24.imageshack.us/img24/2852/adszhk1.png

• quote:

Orjinalden alıntı: 1yason1

çin sunucusna benide ekleyin nickim Silahsizkuvvet/digimonun adı KuVVeTMira

isim gzl kuuvvet mira
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin1995

Ya arkadaşlar ben bugün oynamaya başladım sağolsun ottoman abinin anlattıkları sayesinde biraz oynadım oyundan attı sonra girerken ıd ve şifrenin yanlış oldğunu söylemeye başladı ama aynı ıd ve şifreyle kendi sitesine girebiliyorum nasıl çözebilirim bu sorunu ??? buda hatanın resmi ;

http://img24.imageshack.us/img24/2852/adszhk1.png

Bir müddet sonra girmeyi dene.

• denedim değişik ıp lerle girmeyi de denedim ama hep aynı yazı (çin sunucusuna mı başlasam acaba )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin1995 -- 18 Şubat 2009; 17:30:53 >
  • Çin'e başlamanı öneririm. Herkes Kore sunucusuna giremez.
  • korede artık kore ıp dısında hicbir ülke giremiyomu
  • Son denememde Kore dışındaki herhangi bir IP ile girdiğimi hatırlıyorum. 2 ay önceydi.
  • Bende united states ıp si ile girmiştim bi kerede kanadayla girdim.Şimdi çine başlıycam. Bu filefront linki direk ana sayfasına yönlendiriyo kendi sitesi de 404 not found hatası veriyo ama ben kendi sitesine girdim ordan biras kurcukladım buldum şimdi indiriyorum.Bu arada kaydolurken ben resimdeki serveri seçtim o 4 mü oluyo ?

oyunu kurdum gene kore deki hataya benzer bi hata aldım offf

[img=http://img5.imageshack.us/img5/1241/adszqh4.th.png]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin1995 -- 19 Şubat 2009; 18:46:39 >

• biri bana üyelik alabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin1995

Bende united states ıp si ile girmiştim bi kerede kanadayla girdim.Şimdi çine başlıycam. Bu filefront linki direk ana sayfasına yönlendiriyo kendi sitesi de 404 not found hatası veriyo ama ben kendi sitesine girdim ordan biras kurcukladım buldum şimdi indiriyorum.Bu arada kaydolurken ben resimdeki serveri seçtim o 4 mü oluyo ?

oyunu kurdum gene kore deki hataya benzer bi hata aldım offf

[img=http://img5.imageshack.us/img5/1241/adszqh4.th.png]

Siteye girişte sorun var mı?

• tamam arkadşlar gidim şuan oynuyorum serverı tekrar seçtim artık giriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin1995 -- 20 Şubat 2009; 13:25:29 >
  • Hayırlı olsun.
  • K.A serveriyle ilgili bir düşüncem var eski konularda çoğu kişinin dediği ayrı client olmayacak update ile server olarak gelir demiş. bunları göz önünde bulundurursak ve test server'in battle zone channel'n adı "channel one" olduğuna göre k.a serveri çin clienti üzerinden olabilir ama kaç yıl sonra olacağı araştırılır
    + daha önce 3. serverdeydik 4.'ye taşındık oyunun yabancıları olarak bir dahakine k.a serverine taşıma ihtimalleri de yok değil

not: hepsi 1 düşünce sadece
  • Katılmıyorum.
  • Senin fikrin nedir o zaman hemen kurtulamazsın öyle
  • Farklı bir client, farklı bir site.
  • siz niye çin sunucusundan oynuyonuz ki amerikan sunucusndan oyansanız daha az lag olur
    daha indirmekle felan uğraşıyosanız nişey diyemem ama ben amerikan sunucusunda oynuyorum bayağıdır...
  • dostum resmi sitesi lunia.ijji.com dur diyo ya adam oraya girip alıcan üyelik
    bence amerikan sunucusundan oynayın zaten çine girmeniz bayağı zor olur.
    hem daha az lag olur...
  • Amerikan sunucusu çıktı ve oynuyorsun.

• arkadaşlar ben yeni başladım

12 lvl renamon var

impin en küçük halini netsiz yakalama olasılığım %kaçtır?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.