Şimdi Ara

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi | (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
1
Favori
53.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mudiko

lunia ne alaka ilgisi yok

Varsayım üzerine yazmıştık. Lunia taşınınca DigimonRPG'nin açılacağını düşünmüştük.
  • Ben çin serverinde oynamak için üyelik almak isttedim otto nun yöntemini kullanarak yapmaya çalıştım.Fakat "!????????" şeklinde solunda "X" işareti olan hata alıyorum.Yardımcı olabilirseniz.
  • Resim çekersen daha ayrıntılı yardımcı olurum.
  • merhaba arkadaslar ben oyuna yeni basladim ama bayaa eskilerdenim...

terriemon 11 lvl var... bide battlelarda hiç vuramıyorum biturlu sıra gelmiyo bana yani tıklaya tıklaya farenin sol tusu goctu ama vuramadım..bi kolaylık varmı bunda????
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADO_

merhaba arkadaslar ben oyuna yeni basladim ama bayaa eskilerdenim...

terriemon 11 lvl var... bide battlelarda hiç vuramıyorum biturlu sıra gelmiyo bana yani tıklaya tıklaya farenin sol tusu goctu ama vuramadım..bi kolaylık varmı bunda????

çinliler ile ve 3 e 3 ten fazla oynuorsan maçta en fazla 1 tane felan vurabilin , ama 5 e 5 te diğer çoğu oyuncu ölüp geriye sne ve 1-2 kişi kalırsa sende saldırabilirsin 2 kişif azla alg apmaz ama o zamana kadar snei sağ bırakacaklarını sanmam

Çide 41 lvl impmon var 31 lvl ler yenio nie adma 3 ekre vuruo ben 1 bide o 1 vuruşta miss olursa iyice çıldırıom

o yüzden ispanyollar yada inglerle oynuom net hızı aynı oluo :D

• saol... bide arkadaslar bu digimon yakalamak icin illa net sart mı sabahtan beri deniyorum bi yakalayamadım...bide digimonun canı az olursa olasılık artıyomu.... ARKADASLAR bi fikrim var

5kisi party kuralım 4kisi sırayla yakalama atsın 12 oluyo sende 3 kere at 1000/15 olasılık la yakalıyosun tabi bu koromon icin paso deniyelim bence guzel olur
  • yav benim yeni bilgisayarda gameguard 360 hatasını verio
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADO_

merhaba arkadaslar ben oyuna yeni basladim ama bayaa eskilerdenim...

Lag sorunu arkadaşım. Yapılacak birşey yok.
  • arkadaslar siz de son serverdesiniz dimi??? matt'i gordum gecen bi turk olarak
  • Bakıyorumda bu konu yeniden canlanmış.Ottoman ben kore serverinde oynuyucam.Çünkü ; Doğru düzgün çin clientini bulamadim.Bugün kore clienti indirdim ama kore serverine üye olamıyorum. KSSN hatasi veriyor.Her türlü şekirde KSSN bulmaya çalıştım(KSSN Gnerator,KSSN List vs.) fakat hiçbirini kabul etmedi.Ya ben üye olmasını bilmiyorum. Yada site hatalı.Biri bana üyelik alabilirse pm yoluyla konuşalım. Eğer olmassa bana yardımcı olurmusunuz? İşte SS(Kusura bakmayın çok büyük oldu ama):
     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

KSSN Numarasının yanındaki butona tıklayınca böyle oluyor.

Buda KSSN yi yazdıktan sonra en alttaki onaylama butonuna basınca

• Oraya school yazma. Oraya 초등학학등초 yaz.
  • yinede kabul etmiyor. Bana alıversen alman 3 dk bile sürmez
  • Sunofsword sana tavsiyem çin serverinde oyna kore serverinde ban yeme korkusuyla oyun cekilmiyo.... çin serverine uye olunca download edebiliyosun...bende öyle yaptım..baştaki linklerden in miyo filefront anasayfayı acıyo biri file not found diyo... ama dedigim gibi uye ol çin sunucusuna sonra biraz karıştır oraları.bulursun downloadı
  • yardım !
    oyunda gameguard 360 hatası verio
    gameguard dosyasını rapidleyecek biri var mi
  • Çin sunucusuna kayıt oldum. Ottoman sağolsun koymuş rehberi. Download yerine girdim. Bunlar var:

Hangisinden indireyim? Daha doğrusu Kado sen nerden indirdin?
  • Ya ben çin üyelik alcam ama şifre yerine ne yazarsam yazayım kabul etmiyor
  • Şifreyi yazdıktan sonra sağ ve sol ok tuslarını kullanarak yanıp sönen şey(ne deniyodu ona?)'i sağ sola oynat kabul ediyomu
  • imdat
    gameguard 360 hatası var
    yrdım

• antivirus firewall ne varsa kapat öyle bi dene
    oyun çok yavaş iniyo chinese versionu biri bana gamershell gibi sitelere upload edebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunofSword -- 25 Nisan 2009; 12:46:50 >
  • yav norton var ama nasi kapatacam bilmiom:D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.