Şimdi Ara

Digiphone M8600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digiphone M8600 tv li çift hatlı 2 yıl garantili cihazını kullanan arkadaşlar yorumlarınız yazarmısınz ? şididen teşekkürler

• ben kullanıyorum gayet güzel bi telefon şarjı falan gayet iyi sormak istediğin sorular olursa cevaplarım yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum bi sorunu yok başka öğrenmek istediğin sorular varsa sen yaz ben cevaplarım almayı düşünüyosan kaçırma al derim çünkü gerçekten çok ii ses kalitesi görüntü kalitesi (çok yüksek deil ama çok ta düşük deil) yani tüm özellikleriyle görenleri hayrete düşürüyo ben aldığım için gerçekten mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_agriculturist

Digiphone M8600 tv li çift hatlı 2 yıl garantili cihazını kullanan arkadaşlar yorumlarınız yazarmısınz ? şididen teşekkürler

garantisi var mı? yoksa diğewr garantili ürünlere yönelmeni öneririrm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

quote:

Digiphone M8600 tv li çift hatlı 2 yıl garantili cihazını kullanan arkadaşlar yorumlarınız yazarmısınz ? şididen teşekkürler

kardeş garantisi var 2 yıl faturalı kaçak olanlar gibi deil ayrıca türkiyede 5 6 ilde yetkili servisi herhangi bi sorununda tam anlamıyla karşındalar isteyenlere bunların yerlerinide belirtebilirim bende faturasıda var ama inanın çok güzel bi telefon aldınızda ii ki almışım dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aquella

ben kullanıyorum gayet güzel bi telefon şarjı falan gayet iyi sormak istediğin sorular olursa cevaplarım yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum bi sorunu yok başka öğrenmek istediğin sorular varsa sen yaz ben cevaplarım almayı düşünüyosan kaçırma al derim çünkü gerçekten çok ii ses kalitesi görüntü kalitesi (çok yüksek deil ama çok ta düşük deil) yani tüm özellikleriyle görenleri hayrete düşürüyo ben aldığım için gerçekten mutluyum

Telefonun arka kamerası 2MP ön kamerası 1.3 MP'miş.. Zahmet olmassa her 2 kameradan çektiğiniz 1-2 fotoğraf gösterebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 132 Desibel -- 27 Haziran 2008; 16:13:55 >

• Arkadaşlar bu telefonun menüsünde Java destekli görünüyor varmı java yada internet ayarı tutuyormu ben denedim çoğunda internet tarayıcısı yok java hiç birinde yok bunda bunlar mevcutmudur bilgi verirseniz sevinirim...
  • tv durumu nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    2 yıl önce açıldı
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p635
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aquella

quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

quote:

kardeş garantisi var 2 yıl faturalı kaçak olanlar gibi deil ayrıca türkiyede 5 6 ilde yetkili servisi herhangi bi sorununda tam anlamıyla karşındalar isteyenlere bunların yerlerinide belirtebilirim bende faturasıda var ama inanın çok güzel bi telefon aldınızda ii ki almışım dersiniz

KATILIYORUM

• HİÇ KİMSE BU TELEFOMLARIN(ÇİN TELEFONU) ÇEKTİĞ RESMİ BURAYA KOYAMAZ.NEDENİ İSE ÜSTÜNDE YAZILAN 2-3,2-5MP GİBİ YAZOILARIN YALAN OLDUĞU.GERÇEKTE 0,3(640*480) OLDUĞU ORTAYA ÇIKAR.
    HEPSİ YALAN 0,3 GERCEKTİR.O NEDENLEDE KİMSE FOTO KOYAMAZLAR...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.