Şimdi Ara

digiphone Tablet s-2 ROM Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran desen kilidini yiğenim kurcalamış Google hesabı istiyor , hesabım ve şifresini biliyorum defalarca giriyorum ama kabul etmiyor...
    Android son çıkan sürümü romu yüklü idi tablette şimdi tekrar rom atacağım fakat internette o kadar araştırma yapmama rağmen Aygıt yoneticisindeki Soru işaretli kısmı yüklüyemedim yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Seraphim -- 2 Aralık 2012; 20:10:35 >

• b ende de digiphone s2 model tablet var. android yazısı var ama cihaz açılmıyor nasıl çözeriz?
  • yokmu bilen
  • USB ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilrsin bununla ilgili uzak bağlantı sistemini kullanan 11820 teknoloji destek hattını arayabilir destek alabilirsin.
  • karadavut K kullanıcısına yanıt
    şarj cihazıyla takıyorsan şarj cihazı orjinal değildir eğer öyle yapmıyorsan müsteri hizmetlerine başvur javascript:void(AddText(''))
  • Arkadaşlar bende kendi tabletime yüklediğim orjinal rom bulunmakta aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Kurulumu kolaydır ve açıklaması İnene dosya içerisinde yapılmıştır.

Digiphone Super Slim S2 Rom Dosyası İndirmek için Tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostgibi

Arkadaşlar bende kendi tabletime yüklediğim orjinal rom bulunmakta aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Kurulumu kolaydır ve açıklaması İnene dosya içerisinde yapılmıştır.

Dostum gerçek STABİL çalışan romumu bu? yoksa modifiyeli rom mu?
    birde ben rom atayım derken ben farklı bir kurtarma imaj dosyası attım tablet komple açılmaz oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Seraphim

quote:

Orijinalden alıntı: dostgibi

Arkadaşlar bende kendi tabletime yüklediğim orjinal rom bulunmakta aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Kurulumu kolaydır ve açıklaması İnene dosya içerisinde yapılmıştır.

Dostum gerçek STABİL çalışan romumu bu? yoksa modifiyeli rom mu?
    birde ben rom atayım derken ben farklı bir kurtarma imaj dosyası attım tablet komple açılmaz oldu.

Yardımınız için çok teşekkür ederim yolladığınız rom uyumsuz çıktı sanırım, dokunmatik ekran çalışmıyor,
    nette a13 için romlar aramıştım hepsini teker teker deniyeceğim inş. çalışan bir rom bulurum

• Rom orjinal Digiphone Romudur Kendi tabletime kuruyorum kastıkça çakma başka rom değildir. Açılışta logolar bile digiphone aittir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.