Şimdi Ara

Dıgıtal +analog + amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba digital amfi analog anfi ne demek tir ne artıları eksileri vardır nerelerde hangisi kullanılmalıdır..

• Galiba sormak istediğindle, sordurduğun farklı (gibi geliyor bana)
    (elektronikçilerin forumu olsa farkı cevap veriridim).
    digital ses: bilgi halinde sıkıştırılmış ses. (eski modemlerin bağlantı sesini hatırlayın)
    analog ses: insan kulağı tarafından duyulacak şiddette ise sinirlerce algılanıp beyine iletilebilen ve beyin tarafından işlenebilen (anşılabilen) ses. (16 hz- 16000 hz)

şimdi piyasada olan anfiler; buradan sen bir cevap bul:

streo anfi: iki kanal analog anfi. ses girişi ve çıkışı analog (eski müzik setlerinin kabinleri besleyen parçası)
    çok kanallı anfi: Decoder barındırmayan, genelde 5 kanal sesi karıştırıp yükselten analog anfi. streo anfi nin 2.5 katı oluyor ses girişi ve çıkışı analog .(dolby digital decoder içeren bir sisteminden aldığı sinyal ile 5 kabini süren besleyen anfi.), bilgisayar ses kartı çıkışı, analog çıkışı olan dvd, vcd ve diğer aygıtlarda kullanılabilir.
    digital receiver: 5 yada daha çok kanallı digital sesi digitalden analoga çevirip onları karıştırarak analog olarak kuvvetlendiren uygun sayıda kabini besleyen anfi. ses girişi analog veya digital çıkışı analog. (digital çıkışları da vardır) hem bilgisayar hem dvd,vcd çıkışlarına uyar. hemen hemen tüm ses aygıt çıkışlarına takılabilir.

Karıştırmadan kasıt belli zevklere göre harmanlamaktır. bu seçenekler olarak sunulur, ham olarakda dinlemek mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 22 Kasım 2006; 2:38:11 >

• Ampül ısıtmalı eski gitar amfilerine analog derler; dijitallerden daha iyi olduğunu da söylerler ses konusunda.. Acaba onu mu soruyo arkadaş ?
  • SANIRIM Bİ RAZ ANLAMAYA BAŞLADIM YANİ BEN ODAMDAKİ PC DEKİ MÜZİĞİ Mİ CD ÇALARIMI UYDU

RECEİVER IMI VE TV Mİ YÜKSELTEN SES ALETİ OLARAK ÇOK KANALLI AMFİ Mİ ALMALIYIM BAŞLANGIÇ

OLARAK ORTA KARARDA NE ÖNERİRSİNİZ AMFİ OLARAK TEŞEKKÜRLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avr + Harici Dac vs Stereo Amfi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.