Şimdi Ara

Digital Coaxial'den Optic'e bağlantı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni edindiğim Philips 5160/12 DivX Player Coaxial Digital Output ve bilinen klasık kırmızı ve beyaz uçlu analog çıkışa sahip aynı zamanda sony'nin dahili 5.1 ve DTS decoder'lı bir DVD player'ım var bunda'da yine analog girişler ve Optic giriş mevcut Coaxial yok philips'in digital çıkışından sony'ye dijital bir bağlantı mümkünmüdür yani şu ana kadar hiç rastlamadım ama sizin bildiğiniz bir yöntem yada coaxial - optic dönüştürücü gibi bir aparat varmı

• aynı sıkıntıy bende yeni aldığım anfide dün akşam yaşadım. int ten yaptığım aramaya göre tek yolu çevirici kutu var. ebay da bunun dışında birşey bulamadım. acil yardım bekliyorum keyfim kaçtı
  • benzer sıkıntıyı bi aralar bende yaşamıştım.internetten samsung marka dvd sipariş etmiştim.vestel den ise 5+1 ses sitemi almiıştım.dvd de koaksiyel ve optik çıkış vardı sadece.ses sisteminde ise sadece 5+1 analog giriş vardı.uzun bi araştırmadan sonra yine internetten JAZZ marka bi decoder bulmuştum ve sorunu öyle çözmüştüm.tabi şu an artık sanırım anca 2.el buabilirsin onları.istersen gittigidiyorda falan bi arattır istersen
  • tam olarak modelini yazar mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: moon74

benzer sıkıntıyı bi aralar bende yaşamıştım.internetten samsung marka dvd sipariş etmiştim.vestel den ise 5+1 ses sitemi almiıştım.dvd de koaksiyel ve optik çıkış vardı sadece.ses sisteminde ise sadece 5+1 analog giriş vardı.uzun bi araştırmadan sonra yine internetten JAZZ marka bi decoder bulmuştum ve sorunu öyle çözmüştüm.tabi şu an artık sanırım anca 2.el buabilirsin onları.istersen gittigidiyorda falan bi arattır istersen

Sanırım farklı şeylerden bahsediyoruz senin aldığın adapter coaxial veya optical'den 5.1 analog converter ben coaxial giriş optical çıkş yapabilen birşey arıyorum şöyle bişi yani BURADAN

• malesef çözüm bulamadığım için anfiyi değiştirip onkyo tx-sr503 modelini aldım.
  • hayırlı olsun bende şimdilik bu ekliyle kullanmak zorundayım yeni haliyle problemler giderildimi
  • yeni aldığım anfi de onkyo 503 coaxial giriş olduğu için problem bitti.
    umarım en kısa zamanda sen de halledersin
  • Sanırım aradığınız ürün bu olmalı
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7036171
  • çok para aynı ürün

http://www.svideo.com/coaxtoslink1.html

19 dolar posta ve kargo dahil Türkiye'ye teslim ediyorlar benim bir arkadaşım almış sıkıntı yaşamamış biz sipariş verdik treddüt ediyorsanız bekleyin ürün bize gelince be nyazarım buraya o zaman sipariş verirsiniz ancak dolandırıcı bir site olmadığı kesin arkadaş bugün baktı kredi kartından sadece 19 dolar çekmişler dolandırıcı olsalar sanırım limiti zorlarlardı

neyse sonucu yazarım

70 ytl isteyen ve burnundan kıl aldrımayan arkadaşa da gittigidiyorda hayırlı satışlar dilerim
  • sevgili arkadaşlar senelik izinde olduğum için arkadaşla irtibatım geç oldu konvertor gelmiş 10 günde demek ki site güvenilirmiş arayan arkadaş çoktu bir nevi faydamız olmuş olsun böylece
  • aradığınız ve fotoğrafını verdiğiniz dönüştürücü kadıköy yazıcıoğlu iş hanı alt katında mevcut fiyatı biraz pahalı yaklaşık 80 milyon. bir ara bende çok aradım ancak orada bulabildim. Sonra problemimi çözdüm almaya gerek kalmadı.
  • bende de philips HTS5520 var coaxial giriş var anakatta da optik var uygun bir kablo ile bağlaybilir miyim diye baktım. en az 100 tl ye mal olur. hiç uğraşmam artık öndeki audio girişinden 2.1 olarak devam:))) umutlar suya düştü bir daha hayatımda philips in hiç bir ürününü almam teknik servisler hiç yardımcı olmuyor. sesi de alçalıp yükseliyor servis bozuk değil diyor elimde kaldı:((
  • benim 5+1 amfimde coaxial to optical girişi var. elimde elektro akustik gitarım var, bunlardan hangisine bağlamam gerekiyor. bağlarsam düzgün ses çıkarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brigade34 -- 9 Haziran 2011; 14:51:04 >
  • arkadaşlar bende de spdif çıkışa sahip next 18000 hdmi receiver ve optik girişe sahip samsung ses sistemi var. acaba aradaki bağlantıyı şu kablo ile sağlayabilir miyim?
    www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evttaf97131
  • Selamlar,

Benim de koaksiyel çıkış ve optik giriş uyumsuz bağlantı problemim var. Paintte kabaca çizdiğim şemadaki ve linkteki dönüştürücüyü kullanarak dts ses alabilir miyim?

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

dönüştürücü

Bu mesaja eklenen görseller:

• tpkdln kullanıcısına yanıt
    Eğer tv'nin sesini ses sisteminden almasam da olur derseniz ve pc'nin optik ses çıkışı varsa direkt pc'den ses sistemine optik ile bağlantı kurun. Boşa masraf yapmamış olursunuz.

Bu arada pc'de optik çıkış yoksa ses kartı alarak da bağlantı yapabilirsiniz. Ayrıca aldığınız ses kartında dts connect yada dolby digital live özellikleri varsa oyunlarda da 5.1 ses alabilirsiniz. Aksi takdirde düz optik bağlantı yada hdmi --> tv --> ses istemi şeklindeki bağlantıda da oyunlarda 5.1 alamazsınız.
  • Her TV'nin hatta çoğu yeni nesil TV'nin optik çıkışı surround değil stereo destekliyor, bunu unutmayın.

Öncelikle TV'nizin bu desteğini kontrol edin.
  • Cevaplar için teşekkür ederim.

Biraz daha bilgi vereyim:

- Bilgisayarda sadece 3.5mm ses çıkışı var ve mini pc olduğu için parça değişimi veya ekleme yapılamıyor. (HP 300-050nt)
    - Ses sisteminde dijital giriş sadece optik olarak mevcut. (Technics Sa-Dx940)
    - Televizyonda da HDMİ-Arc, koaksiyel dijital out ve kırmızı beyaz koaksiyel L-R out çıkışları var. (Philips 46PFL9705H)

Şu an için pc'den tv'ye sesi hdmi ile ya da ses sistemine 3.5mm L-R koaksiyel ile alabiliyorum.

@the wade
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.