Şimdi Ara

Digital Combat Simülator (DCS) Türkiye sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lock-On Türkiye ile başlayan Lock-On / Flaming Cliffs uçuş simülatörü hobimizi yeni çıkan DCS modülleriyle güncellerken, Türkiye 'de bu platforma özel bir forumun olmaması eksiklikti. Bu açığı kapatmak üzere eski üyelerimizle bir araya gelip DCS Türkiye sitesini kurmaya karar verdik. Eğer sizde DCS Simülatör ile uçuş yapıyorsanız ve keyifli bir forum ortamında sohbet etmek isteseniz sizi de sitemize bekliyoruz.

Genellikle her akşam saat 21:00 'den sonra DCS Multiplayer ortamında =TuAF=Server adı altında 64 kişilik bir sunucu açıp toplu uçuşlarımızı gerçekleştiriyoruz.

Not: Eski Lock-On Türkiye üyeleri yeni sitemize eski kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilir. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak mail adresinize gönderebilirsiniz.

http://www.dcstr.com/forum/member.php?action=lostpw

Keyifli forumlar ve uçuşlar dileriz. Aşağıda dün geceki uçuştan resimleri paylaşıyorum.

DCS Türkiye
    http://www.dcstr.com/forum

• Bende bu forumda toplanalım diye konu açmayı planlıyordum iyi oldu bu

Askeri Havacılık Sim.de şu anlık acemiyim. Umarım yakında birlikte uçarız. Bende kredi kartı olmadıgından şu Combined Arms yok
    Acaba kürek atılmış tanklar var mı sizde ? Nettede öyle birşey yokda sadece diğerlerinin var, tanklarda pek şahane doğrusu
  • Maalesef bu oyunu ilaçlı bulamazsınız çünkü 2 haftada bir güncelleme çıkıyor. Oyunu alırsanız bekleriz.
  • DCS dönem dönem fiyatlarında güzel indirimler yapıyor takip etmenizi öneririm. Fiyatlarda güncelleme olduğunda buradan da paylaşırız.
  • Logitech 3d pro joystick ile kullanma yarları bölümü var mı? Hassasiyet felan.
    Uçagı sal sol yaparken, rudderler çok hassas ve uçak devamlı sarhoş gibi saçma sapan hareketler yapıyor rudderler çalışıyor,

ve bu kokpitte numpadlerle etrafa bakıyorum ama bazı kolların ardında tuşlar oluyor onlara bakmak için sadece kafamızı değil vücudumuzuda hareket ettirmek gerekiyor, tuşları nelerdir ?
  • Eğer Trackir benzeri bir cihaz kullanmıyorsanız arkaya bakmak için yön tuşlarını (klavyenin en sağında rakamlar üzerinde rakamlar olan), yakınlaştırma ve uzaklaştırma için / ve * tuşlarını kullanmalısınız.
  • DCS de indirim başladı ilgilenenlerin bilgisine

http://www.dcstr.com/forum/showthread.php?tid=4075
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C:\Users\computername\Saved Games\DCS\InputLayoutsTxt\Su-25T

Daki dosyaları birisi upload layabilir mi?
    Ben 30 yıl önce dcs nedir bilmezken ayar yapim diye silmiştim. Şimdi 20 kere DCS steamdan yada normal yüklesemde yine ordaki kontrol ayarları yok. Oyuna girince hiç birşey yapılmıyor esc bile çalışmıyor.
  • DCS v1.2.7 kullanıyorum ve bende böyle bir klasör mevcut değil.
  • O zaman herhangi bir yerde bu uçak kontrollerini içeren dosyalar var mı ? Acilen lüften atın oyuna girince esc dahi çalışmıyor saçma sapan bir şekilde kalıyorum, default ayarlarada dönülmüyor.
  • DCS World kontroller yok. Hiç bir yerden indirilmiyor. Default seçenekleri yok Hiç bişey yok.
    Bende DCS world a10 c warthog var börekli hali. Onda da joystick logitech pro 3d extreme, rudder ayarları çok hassas uçagı sag döndercem yada joysticki elime değdirdigim an uçak kafayı yiyo rudderlar devreye girip dansöz gibi kıvırıyor. Joystickin rudderlarını kontrollerden kapamıyor muyuz? Ben aradım ama joystick - rudder bölümünde zaten boş bişey yazmıyor Oraya tıklayıp istedigimiz ayarı getirmeye de çalıştıgımızda 30 dan fazla saçpa sapan isimli joystick tuşları çıkıyor ki bende 12 tuş var felan filan biri yardım etsin.

• C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DCSWorld\Config\Input

Benim ayarlarda tam olarak burada, burada ki 3-4 tane dosyayı (1 mb bile etmez) birisi upload layabilir mi? internette başka yerde yok ve acil lazım
    Teşekkürler.
  • C:\Users\XXX\Saved Games\DCS\Config altında INPUT klasörünü silip DCS 'yi yeniden başlatın. Oyuna girdiğinizde bütün ayarlar sıfırlanmış olur.
  • Eyvallah şimdi birlikte uçarbiliriz işte.
  • Pek multiplayer takılan yok heralde su25t ile de sıkıcı oluyor... Bu flaming ... 2 yi alınca f35c de mi geliyor ?
    Sırf ülkede savaş çıkarda atlar bir f16 ya gösteri yaparım diye öğreniyorum
  • Ben neredeyse her gün multiplayer uçuyorum. Beklerim.
  • A10 c nin tuşlarını gösteren pdf var mı? Sitede buldum fakat hesap açılmıyor daha dogrsu onay gelmiyor
    Çok işime yarıcak
  • Aşağıdaki link ile dener misiniz?

DCS A10C Keybordmap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

A10 c nin tuşlarını gösteren pdf var mı? Sitede buldum fakat hesap açılmıyor daha dogrsu onay gelmiyor
    Çok işime yarıcak

Email adresinizde spam kutusuna bakmanızı öneririm. Email adresiniz nedir?
  • TorwaK kullanıcısına yanıt
    trgamer52@gmail.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.