Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
23
Favori
8.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Release Date Trailer

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}IGNyoutube
    Check out the new Microsoft Flight Simulator 2024 trailer. Prepare to take to the skies in planes, helicopters, gliders and other aircraft as you travel the world. Microsoft Flight Simulator is coming to Game Pass, Xbox Series X/S, PC, and Xbox Cloud Gaming for Xbox One and other supported devices on November 19th, 2024. #IGN #Gaming #FlightSimulator
    https://www.youtube.com/watch?v=47SDd6Lv910&pp=ygUnbWljcm9zb2Z0IGZsaWdodCBzaW11bGF0b3IgMjAyNCB0cmFpbGVy

Microsoft Flight Simulator 2024'te, en büyük Standard Sürümü uçak filomuz sayesinde dünyayı keşfedin ve havacılık kariyerinizi sürdürürken simülasyonu yeni zirvelere taşıyın. Standard Sürümü, 65'in üzerinde uçağı ve 150 adet el yapımı havaalanını içerir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 20 Kasım 2024; 16:21:6 >

• Kesinlikle. İlk gün dalga geçer gibi sunucular yetersiz diyip insanları mağdur ettiler. 5800 TL para verip aldığım oyuna ilk gün giremedim. Hadi bunu geçtim, hangi akla hizmet bu oyunu streaming olayı ile çıkardılar ? Tek yapabildiğim kariyer modda oynamak. Serbest uçuş yapamıyorum havalimanlarında aldığım fps 10-15 low ayarlarda. Ekran kartım rtx3080. T*** gecer gibi bir oyun çıkardılar. Benim kartım bu oyunu low ayarlarda oynatamayacak kadar kötü ve eski mi ? Amerika’da yoğun olan havalimanlarını dusuk trafikte bile açıp oynayamıyorum. Havalimanındaki texturelar yüklenmiyor. Evde 1gbps internet var ama oyunda yine ise yaramıyor. Türkçe çeviri berbat. Atc bazen feet bazen metre olarak uçuş seviyesi veriyor. Bazen Türkçe çeviri yerine İngilizce metin çıkıyor ve Türkçe gibi okumaya çalışan bir yapay zeka var. Kariyer modda yolcuların uçağa biniş animasyonu rezalet. Ayrica oyundaki bazı default uçaklar bile yarım yamalak. B787-10 kullanayım dedim uçaktaki trim butonları inoperative olarak çıkmış. 2020 de bunlar çalışıyordu? Diyecek çok şey var da eski oyunu cilalayıp ekstra kariyer modu ekleme işini bile becerememisler. Hevesim kırıldı oyunu açmıyorum bile artık.

Standart sürümü Steam üzerinden önsipariş ettim.

Oyunu oynamak isteyenler için bence en mantıklı yöntem aylık Gamepass. Severseniz daha sonra istediğiniz platformdan işinize gelen sürümü satın alırsınız, 1 ay oynayıp sıkılırsanız da çok para ödememiş olursunuz.

Gamepass üyeliğim var ancak arada belki Steam Deck üzerinde açar takılırım diye konfor için Steam üzerinden satın aldım. Deck, 2020’de işi görecek kadar performans veriyordu. MSFS 2020 için satın aldığım PMDG gibi uçaklar 2024’te de çalışacağı için daha üst sürümlere de gerek duymadım. Oyunla gelen uçaklardan hiç biri PMDG ayarında olmayacak zaten, 5-10 tane ekstra havalimanı da olmayıversin. Eğer istediğim olursa marketplace’ten parasını verir alırım.

Asıl ilgilendiğim VR kısmı, ilk günden denenebilecek. Seneye çıkacak 5090 ile ben de teknoloji ne noktaya gelmiş görmüş olacağım. Tahminim VR ile bu seviyede bir oyunun tatmin etmesi için teknolojinin 2-3 jenerasyon daha ilerlemesi gerekiyor, umarım ölmeden o günleri de görürüm.

Bu oyunla ilgili yapılan açıklamalardan en önemlisi herkesin gözden kaçırdığı çoklu çekirdek kullanımını desteklemesi. Bundan önceki FS’lerde tek çekirdek performansı önemliydi, genelde işlemci tarafında darboğaz oluyordu. Yeni hayvani işlemcilerin gücünden tam anlamıyla faydalanırlarsa nihayet oyun seviye atlar.

Grafiksel gelişim etkileyici. Görevlerin de eklenmesiyle çok daha fazla oyuncuya hitap eden bir hale gelmiş. Daha önce bir girip bakayım diyen oyuncular amaçsızlıktan kısa sürede sıkılıp bırakıyorlardı. Günlük eklenecek görevlerle oyuncuları biraz daha içine çeker diye düşünüyorum.

Saitek seti tozlu kutusundan çıkarmak için bir sebep oldu bana da.

Ben de katılıyorum.

Ulan yapacağınız iş sadece 2020'ye kariyer eklemekti. Bu kadar mı malsınız?

Bu son dönemde oyun geliştiricileri iyice saçmalamaya başladı. Yani ellerinde nasıl bi makine var da ne çalıştırdılar da piyasaya "tamam oldu" diye sunmaya karar verdiler anlamak mümkün değil.

Gerizekalılar.

Herhalde LAN ile yandaki bilgisayardan stream edince oradaki mal programcının biri "tamam yeaaaa çalışıyiieah" dedi...

şaka mı bu mesaj? tabii ki ilk çıktığında hemen açılmasını kaymak gibi oynamayı bekleyecek şaka mı bu? adam trink diye binlerce tl veriyor kimisi deluxe sürümüne 5000 küsür tl veriyor. servet bu paralar. parasını trink diye alıyorsa bu adam tabi ki ilk çıktıığında kaymak gibi oynamayı bekleyecek. parasını verip de oynayamadığı oyun için tabii ki de sitem edecek. ne boş konuşmuşsun ya.

• Mevcut sürüme güncelleme olarak gelecekmiş.

• önceki sürümle çok fark olmaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Haziran 2023; 12:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurdakull

Mevcut sürüme güncelleme olarak gelecekmiş.

Hayır. Apayrı bir oyun olarak piyasaya sürülecek. Kaynak (tık)

• "Microsoft Flight Simulator 2024 ile havacılık kariyerinize yeni bir soluk getirilmesi planlanıyor. Oyunda hayalinizin peşinden gidebileceğiniz bir içerik, yeni simülasyon unsurları ve daha fazlası yer alıyor. Bu yeni oyunda gelişmiş, sürükleyici ve ilgi çekici uyandıran uçuş dinamikleri yer alıyor. Elbette önceki oyuna göre daha fazla geliştirmeyi bünyesinde barındırıyor.

Gerçekçi bir uçuş simülasyonu sunmayı hedefleyen Microsoft Flight Simulator 2024, Asobo Studio tarafından geliştirilen oyun motoru ile destekleniyor. Fragmanla beraber duyurulan oyunda farklı farklı bölgeler, amaçlar, uçuş dinamikleri ve daha fazlası bulunuyor."

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}www.bolumsonucanavari.com
    Microsoft Flight Simulator 2024 Seneye Geliyor: Game Pass'te de Mevcut Olacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Flight_Simulator_2024_Seneye_Geliyor_Game_Passte_de_Mevcut_Olacak-117960.htm

• her ne kadar ayrı bir oyun olarak çıkacak olsa da 2020'nin aynısı olup, sadece bazı yenilikler getireceklerini düşünüyorum. onun dışında pek farklı olacağını sanmam, çünkü bu kadar kısa sürede bir önceki sürümden çok farklı bir oyun yapamazlar.

• Grafikler ucmus özellikle önemli sehirlerde ve bölgelerde poligonlar cok artmis !

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}Xboxyoutube
    Coming November 19, Microsoft Flight Simulator 2024 is the next installment in the Microsoft Flight Simulator franchise. It is the most ambitious consumer flight simulator ever undertaken, designed to take advantage of the latest technologies in simulation, cloud, machine learning, graphics and gaming. Microsoft Flight Simulator 2024 goes beyond merely operating the aircraft; it will allow simmers to pursue their dream of an aviation career. The sky is calling! Microsoft Flight Simulator 2024 takes off on Windows PC, Xbox Series X|S, and Steam, and will be available with Game Pass on console, PC, and cloud on day one. https://www.xbox.com/games/microsoft-flight-simulator-2024 SUBSCRIBE TO XBOX: https://xbx.lv/2EEjmaR FOLLOW XBOX https://twitter.com/xbox https://www.facebook.com/xbox https://www.instagram.com/xbox/ https://www.tiktok.com/@xbox
    https://www.youtube.com/watch?v=rvzlC4iCtns

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundan yepyeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Ayrıca oyunun dosya boyutunun ise 30 GB olacağı eklendi.

• 2000 TL ile önsiparişe açıldı. Play Anywhere ibareli.

Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}www.xbox.com
    Microsoft Flight Simulator 2024 - Standard Edition ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/p/9P2VGCTBMM52/0017
  • Windows'ta Microsoft Store altından da aynı fiyata alınabiliyor.

• vay anam vay, 5800 lira, 220 euro almanya sayfasında.

26 eylül'de steam ön siparişi de açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 20 Eylül 2024; 12:34:36 >
  • Microsoft Flight Simulator 2024 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2024}
  • MS adminin yaptığı açıklamaya göre oyunun Steam ön siparişleri haftaya 26 eylülde aktif olacak. Tabi Steam'de fiyatlar dolar üzerinden olduğu için 70$ = 2400TL civarı bir fiyat bekliyorum. Sırf şu Microsoft Store'un oyunu istediğim klasöre kurulmasına izin vermediği için fazladan ödeyip Steam'den sipariş vereceğim gibi.

Yeni haber ise ön sipariş verenlere FS 2020'de kullanmak üzere hediye olarak De Havilland Canada CL-415 verilecekmiş. Bu uçak FS2024 standart paketinde de bulunuyor.

Edit: Oyunun donanım gereksinimleri de açıklanmış:

Görüldüğü üzere oyunun diskte kapladığı yer ciddi oranda düşürülmüş ama buna karşılık oyunun kullanacağı dosyaların devamlı indirilmesi gerekeceği için internet bant hızı gereksinimi artmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 20 Eylül 2024; 15:19:0 >

• Father Torque kullanıcısına yanıt

Neredeyse 2 senedir oyunu istediğin klasöre kurabiliyorsun game pass'te.

• Dante kullanıcısına yanıt

GamePass'i bilmiyorum ama Microsoft Store'da uygulama ve oyunların kurulabileceği sürücü seçilebiliyor ama klasör seçilemiyor maalesef.

• Bu para verilip alınırmı sizce ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.

oyunun 2020 halinden ne gibi değişiklikler yapıldı ki bize tekrar yeni bir oyun olarak pazarlıyorlar.

Yeni yayımlanana videolardan incelediğim kadar pekte öyle bizi şaşırtacak eklentiler yok.

Mevcut oyunun üstüne ek olarak yapılamazmıydı.

En çok merak ettiğim konu ise performansı.

yorumlarınızı merak ediyorum.

• Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    MSFS2020 ye göre biraz geliştirilmiş bir oyun.Avatarımızı yönlendirebileceğiz.
    Alınır mı dersen alınır bence iyi bir internetin varsa.
    Ek uçaklar eklemişler.Aviator editionda Cessna 207 bile almak için sebep. Aviator edition almayı gereksiz buluyordum ama bu uçağı içerikte görünce bende aviator paketini erken sipariş olarak alacağım.
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt

Bildiğim, başlarda Train Simulator gibi mevcudun üzerine ek yapılacak gibi anlamıştım. Hatta Gamepass'te ön yükleme seçince masaüstünde 2024 yazmadan Flight Simulator simgesi oluşturdu. Nasıl olacak bilemiyorum gerçi.

Zaten yine bildiğim kadarıyla eklenti olarak çok bir olayı yok belki ama asıl olay FSX'teki gibi "senaryolar"ın olması.

Bir de yine FSX'teki gibi "öğretme" kısmı gerekiyor. Sıfırdan öğretmesi lazım. Bazı şeyleri bildiğinizi kabul edip "hadi uç" diyordu bi önceki FS.

• FS 2024 ciddi görsel iyileştirmelerle geliyor. Özellikle 3D ağaç ve bitki örtüsü modellemeleri bambaşka bir seviyeye taşımış.

Graphics COMPARISON of Microsoft Flight Simulator 2024 vs MSFS2020 (youtube.com)

FS 2020

FS 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 24 Eylül 2024; 19:26:39 >

• Steam ön sipariş de açıldı ama maalesef standart fiyat olan 70$'dan giriş yaptı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.